ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αδιόριστοι αντιδήμαρχοι στην θέση των διορισμένων

Δεν έχουν περάσει ούτε τρείς μήνες από τον διορισμό των νέων αντιδημάρχων,  και ο Δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, μάλλον λόγω θέρους, και σαφώς και κάποιων αδιευκρίνιστων σκοπιμοτήτων, επέλεξε παράνομα χωρίς διορισμό να τους αλλάξει.

Έχοντας την δημοσίευση των διορισμών των αντιδημάρχων, τόσο στην διαύγεια όσο και σε μια ημερήσια εφημερίδα (?), καθώς και την κοινοποίηση στην αποκεντρωμένη διοίκηση, στην περιφέρεια Αττικής, κ.α., και με εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, οι νέοι διορισμοί οι οποίοι δεν έχουν γίνει επίσημα είναι παράνομοι δεδομένου ότι ισχύει το καθεστώς των διορισμένων που ολοκληρωσε ο δήμαρχος πριν απο τρείς μήνες.

Οι κ.κ. Καυκά, Αγγελάτος, Βουγιουκλάκης, δεν έχουν οριστεί επίσημα αντιδήμαρχοι, άρα παρανόμως έχουν αναλάβει καθήκοντα, και σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Γλυφάδας, η οποία αναρτήθηκε στην διαύγεια, συνεχίζουν να ισχύουν οι διορισμοί οι οποίοι είχαν γίνει πριν από τρείς μήνες.

Οι νέοι ''αντιδήμαρχοι'' χωρίς επίσημο διορισμό είναι παράνομοι, και δεν έχουν το δικαίωμα να δίδουν εντολές στους εργαζόμενους του δήμου Γλυφάδας.

Ο κ. Παπανικολάου έφερε νέα ήθη και έθιμα στην διοίκηση του δήμου, τα οποία ίσχυαν και επί των προηγούμενων ''γαλάζιων'' διοικήσεων, και δεδομένου ότι αποτελεί δική του επιλογή η αλλαγή αντιδημάρχων, να την νομιμοποιήσει άμεσα, διότι πριν την νομιμότητα κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει να δέχετε εντολές από τους αδιόριστους. 

Είναι δυνατόν τα κοινά να γίνονται test drive, η ακόμα να δοκιμάζονται κάνοντας το αγροτικό τους, ενώ ισχύει με απόφαση ο διορισμός των αντιδημάρχων, και να αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα τους αντιδημάρχους ;

Αν δεν αποδίδουν οι σημερινοί αντιδήμαρχοι, ο δήμαρχος όφειλε να τους στηρίξει με τους υπόλοιπους συμβούλους, τουλάχιστον για ένα χρόνο έπειτα του διορισμού, και εν συνεχεία οι υποστηριχτές τους να αναλάβουν καθήκοντα έπειτα νέου διορισμού.

Δείτε ποιοι παραμένουν νόμιμα μέχρι αυτή τη στιγμή αντιδήμαρχοι  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αδιόριστοι αντιδήμαρχοι στην θέση των διορισμένων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb