ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Οι μάσκες έπεσαν - Η κυβέρνηση θα δώσει την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα

Οι μάσκες έπεσαν. « Ο υπουργός έχει πάρει τις αποφάσεις του να δώσει την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα » κατήγγειλε ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας έπειτα από την πεντάλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Αφού μας αποκάλεσε μαϊντανούς των καναλιών μέσα σε 5 λεπτά είχε άποψη για την πρόταση μας, είπε ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής.

Η συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ ήταν άκαρπη και οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία.


Οι συμβασιούχοι μετά την ακάρπη συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη ζήτησαν να συναντήσουν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και προανήγγειλαν πως θα εντείνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους. ( Παράλληλα με την  αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα επιχειρήσουμε να συναντήθουμε και εμείς με τον πρωθυπουργό διότι πρέπει να αποσαφηνιστούν ορισμένα ζητήματα.)

Οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων θα συνεχιστούν και το πρόβλημα με τα σκουπίδια θα συνεχίσει να επηρεάζει την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» την πρόταση των συμβασιούχων και απέρριψε το κείμενο τους. Και οι εργαζόμενοι έπραξαν ανάλογα απορρίπτοντας την  τροπολογία που τους παρουσίασε ο υπουργός.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε μετά την συνάντηση. «Η πρόταση έτσι όπως έχει κατατεθεί δεν μπορεί να σταθεί, αυτό προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε, Υπάρχουν ζητήματα συνταγματικότητας. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση των αντιρρήσεων μας σηκώθηκαν και έφυγαν».

Ο υπουργός εξέφρασε την ελπίδα του να μην συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, και τόνισε πως η τροπολογία του θα κατατεθεί προς ψήφιση κανονικά στη Βουλή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΕ - ΟΤΑ: Οι μάσκες έπεσαν - Η κυβέρνηση θα δώσει την καθαριότητα στα ιδιωτικά συμφέροντα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">