ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Oι σχάρες των ομβρίων υδάτων σε ολόκληρη τη πόλη είναι κλειστές

Όπως καταγγέλει ο κ. Γιαννακόπουλος « οι σχάρες των ομβρίων υδάτων, μπροστά από το φαρμακείο της Άννας Σάκου, είναι κλειστές, όπως και στην υπόλοιπη πόλη».

Επίσης αναφέρει «Αυτοί μας διοικούν τόσα χρονιά, και το πρωτοπαλίκαρο της Νέας Δημοκρατίας - Παπανικολάου ».

Είναι σαφές ότι με την πρώτη ψιχάλα, γι΄άλλη μια φορά η Παπανδρέου θα γίνει λίμνη, όπως και η υπόλοιπη πόλη, όμως για τους ξενόφερτους του δήμου και τα τσιράκια τους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, διότι ολόκληρο το σύστημα είναι δομημένο από τους ιδίους, 40 χρόνια διακυβερνήσεως τους, για την αυτοτέλεια τους, και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Εμείς οφείλουμε να τονίσουμε, με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ότι το σύνολο των αιρετών στα έδρανα του δήμου, αποτελεί μια συνεργαζόμενη παρέα, η οποία δρά από κοινού. Αν υπάρχει κάποια εξαίρεση του κανόνα, ίσως αποτελεί μοναδικό φαινόμενο.

Αν δεν υπήρχε τέτοια έκταση ραγιαδισμού δουλοπρέπειας, και απόλυτα λαθεμένης νεοελληνικής νοοτροπίας στο τόπο μας, από το σύνολο των υπολοίπων, η χώρα μας σήμερα δεν θα ήταν το παγκόσμιο πειραματόζωο -  [σούργιελο] με τέσσερα συναπτά μνημόνια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Oι σχάρες των ομβρίων υδάτων σε ολόκληρη τη πόλη είναι κλειστές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">