ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οικονομικό σκάνδαλο - Παναγιώτη Λαφαζάνη η κυρία είναι μέλος της ΛΑ.Ε ;

Τα οικονομικά σκάνδαλα στο Δήμο Γλυφάδας έχουν μακρά ιστορία, το έργο όμως των δημοτικών αρχών είναι ανύπαρκτο.

Επί σειρά ετών έχουμε δημοσιοποιήσει επανειλημμένα ότι γίνεται διασπάθιση και κακοδιαχείριση των χρημάτων των Γλυφαδιωτών, και ο χορός των εκατομμυρίων είναι διαρκείας, ενώ στον αντίποδα δεν υφίσταται παραγώμενο έργο.

Συγκεκριμένα στη συνοικία της Τερψιθέας, έπειτα από 40 χρόνια δημοτικών αρχών, και δεκάδες εκατομμύρια τα οποία έχουν πιστώσει για πεζοδρόμια, πλάκες, πλακοστρώσεις, κ.α., το μεγαλύτερο τμήμα της συνοικίας βρίσκεται είτε με καθολική έλλειψη πεζοδρομίων, είτε χωρίς πλάκες, είτε ακόμα με σπασμένα πεζοδρόμια.

Τα 5.500.000 εκ. ευρώ τα οποία πίστωσαν στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας, με συμμετοχή της κ. Ειρήνης Βαγγελάτου, σε μια χρονική περίοδο που το κόμμα της ΛΑ.Ε επιδιώκει την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, και οι πολίτες - εργαζόμενοι δέχονται την ευθεία επίθεση στα εργασιακά τους δικαιώματα καταμαρτυρά ότι η εν λόγω αιρετός ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά και έχει γίνει το δεκανίκι της ''γαλάζιας'' διοικήσεως.

Παραθέτουμε τα επίσημα έγγραφα, και δεδομένου ότι δεν πρόκειται να παραχθεί έργο, ανάλογο του ποσού που έχει πιστωθεί, ( έχουμε μακρά εμπειρία), θεωρούμε αναγκαιότητα να υπάρξει άμεσα παρέμβαση των ελεγκτικών αρχών, για ολόκληρη τη φάση του εν λόγω έργου. 




Κύριε πρόεδρε της ΛΑ.Ε, αν πράγματι η εν λόγω κυρία είναι στέλεχος του κόμματός σας, πρέπει να αιτιολογήσετε ο ίδιος τις ανάρμοστες πρακτικές της σε μια χρονική περίοδο που ο Ελληνικός λαός βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις καθώς και πολιτικές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οικονομικό σκάνδαλο - Παναγιώτη Λαφαζάνη η κυρία είναι μέλος της ΛΑ.Ε ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">