ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεράσιμος Ανδρεάτος: Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ (VIDEO)

Ένα βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς από τη συναυλία αντίστασης στο τέταρτο μνημόνιο, την Πέμπτη (18/5/2017) το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Μετά το κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη, και των ανθρώπων των Γραμμάτων και της Τέχνης, η ΑΔΕΔΥ διοργάνωσε συναυλία από την οποία ακούτε το '' Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ '', με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, λίγη ώρα πριν την ρήψη χημικών που σημάδεψε την συγκεκριμένη ημέρα.


Σύνταγμα 18/5/2017

Συναυλία Λαϊκής Ορχήστρας Μ.Θεοδωράκη 

Τραγούδι: Γεράσιμος Ανδρεάτος
 

Μπουζούκι : Γιάννης Ματσούκας
Κιθάρα : Βαγγέλης Κονταράτος
Πιάνο : Γιάννης Μπελώνης
Κρουστά : Θεοδωράκης -Παπαγγελίδης
Ακορντεόν :Λευτέρης Γρίβας
Βιολί :Aρτέμης Σαμαράς


Βίντεο: Γλυφάδα web 

Σημείωση του ''Γ'': Το τέταρτο μνημόνιο πέρασε, οι αντιλαϊκές πολιτικές συνεχίζονται, ο κυβερνητικός έλεγχος των ΜΜΕ, καθώς και από τη πλευρά των ολιγαρχών είναι δεδομένος, η πλύση εγκεφάλου επίσης, άρα χρειάζεται άμεσα προτίστως να ιδρυθεί μια αντιμνημονιακή ραδιοτηλεόραση, αυτοδιαχειριζόμενη, ώστε να επισπεύσουμε το χρόνο ανατροπής, δεδομένου ότι τα κοινοβουλευτικά κόμματα, παράλληλα με την κυβέρνηση, θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές τους πολιτικές.

Να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα πράγματα: Την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών επιθυμούμε, και προσδοκία μας είναι να αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση, η οποία αλλάζει αποκλειστικά από εμάς. Από την κοινωνία, το λαό. Να κυβερνήσει η κοινωνία και η κοινωνική Δικαιοσύνη, διότι επί δεκαετίες κυβερνούν τα οργανωμένα συμφέροντα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεράσιμος Ανδρεάτος: Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">