ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης ( Γάμος )

Μετά από πολλά χρόνια διαμονής στα νότια προάστια η Δούκισα Νομικού έφυγε από τη περιοχή μας, βρέθηκε στην συνοικία του Δημήτρη Θεοδωρίδη, και από την συνοικία του Θεοδωρίδη, στην Μύκονο, και με παραδοσιακό γάμο ο οποίος τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εντός της  οικίας Θεοδωρίδη ενυμφεύθη.

Σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ, την οποία εμείς δεν παρακολουθούμε, ΚΑΘΟΛΟΥ, καθώς και το δυναμικό του Ant1 του ομίλου Κυριακού, ο οποίος θα περιοριστεί σε αριθμό ραδιοτηλεοράσεων, και αποτελεί ζήτημα χρόνου, έσπευσε στη Μύκονο για το γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Περίπου στις 19:30 και συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Νομικό, η παρουσιάστρια έφτασε στο ιδιόκτητο εκκλησάκι στο οποίο τελέστηκε το μυστήριο. Το συγκεκριμένο σημαίνει ότι και η ''θρησκεία'' έχει γίνει ιδιόκτητη !!

Μετα το τέλος του μυστηρίου ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες του ζεύγους με συγγενείς και φίλους, με φόντο τον Άγιο Ιωάννη.

Αμέσως μετά  κατευθύνθηκαν στο Panormos για τη δεξίωση η οποία ακολούθησε του γάμου.

Σημείωση του ''Γ'': Απ' όσο θυμάμαι showbizzz έχω να αναρτήσω αρκετά χρόνια, και είναι η μοναδική παράκαμψη. Όσο για τον όμιλο πρέπει να ''ελαφρωθεί'', διότι μας ''φόρτωσε'' για μια πενταετία ένα ακατάλληλο δήμαρχο, ο οποίος δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του.

Δείτε βίντεο από το ''ΜΥΚΟΝΟΣ ΤV'', το οποίο αν και διαδικτυακό, ο εικονολήπτης του χρειάζεται εξειδίκευση.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης ( Γάμος ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">