ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ

Η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ το τόπο μας, και επικαιροποιείται σε καθημερινή βάση.

Έχοντας βασικά δεδομένα από τη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, όπου το team που βλέπετε στην εικόνα, αν εξαιρέσουμε την κ. Βαλαβάνη, (...),  διαδραμάτισε βασικό ρόλο κατά της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, και της αξιοπρέπειας, και έπειτα από τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κομίζει τα κέρδη χωρίς αποκαταστάσεις, είναι σαφές ότι η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ. 

Δυο από τους βασικούς συντελεστές, οι οποίοι στράφηκαν κατά κάθε ιδεωδούς της Αριστεράς, Σ. Σκαμπαρδώνης, Ε. Βαγγελάτου, είναι σαφές για ποιούς λόγους με κατάχρηση του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ αξίωσαν να μην συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές στον ίδιο μου το τόπο. 

Σαφώς αυτές οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις - ενέργειες, ίσχυσαν όσο βρισκόμουν στην τοπική Ο.Μ, και φυσικά αποτέλεσε τεράστιο λάθος τόσο η υποστήριξη στην εν λόγω οργάνωση, όσο και εν γένει στο σύνολο αυτών των ατόμων.

Βλέποντας ποια είναι η συμμετοχή των δυο προαναφερόμενων ατόμων, τόσο στην υπερψήφιση πολλών εκατομμυρίων, τα οποία αποτελούν σκανδαλώδεις πιστώσεις από τη πλευρά της Ε. Βαγγελάτου,  όσο και τη δράση του έτερου προσώπου, το οποίο διαδραματίζει το ρόλο ''κολαούζο'' της διοικήσεως, καθώς και βασικό αρωγό αρκετών παραταξιακών διοικούντων, με συστημική προπαγάνδα, οι ενεργειές τους δεν συνάδουν ούτε με αριστερά, ούτε με πολιτική, ούτε με συνειδητοποιημένους συμπολίτες μας.

Δεδομένου ότι η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ τη χώρα μας, και σύμφωνα με το γεγονός ότι η αριστερά δια μέσω του Μυτιληνιού θείου μας, Π.Σιμόπουλου, έχει διοικήσει το δήμο Γλυφάδας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να απεμπλακούμε από τους εν λόγω και να επαναφέρουμε την πραγματική αριστερά στα έδρανα της πόλης μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ήμουν ο μοναδικός δημότης Γλυφάδας, ο οποίος δημόσια υποστήριξα την ανατροπή του Κώστα Κόκκορη, στηρίζοντας την τοπική οργάνωση και όσους είχαν βρεθεί εκείνη την εποχή συστρατευμένοι στους κόλπους της, και για το σύνολο της υποστηρίξεως που παρείχα (...) το προσωπικό μου όφελος ήταν μερικές δεκάδες υπονομευτικές ενέργειες.

Οι βασικότερες εξ αυτών, ήταν η εξαίρεση του δημότη με εντοπιότητα από την δημοτική παράταξη και τις δημοτικές εκλογές με κατάχρηση του καταστατικού, έπειτα από πιέσεις Βαγγελάτου και σία, όπως και του Σ. Σκαμπαρδώνη ( σήμερα είναι σαφές για ποιούς λόγους), καθώς και οι παρανομίες Σκαμπαρδώνη ώστε να μην περάσουν στην οργάνωση οι προτάσεις μου, καθιστώντας σαφές ποιοι ήταν οι λόγοι τους. 

Η φωτογραφία είναι πλήρως κατατοπιστική, και με πληρότητα επεξηγεί όσα κάκιστα ισχύουν στη πόλη μας, σαφώς για τα προσωπικά οφέλη ορισμένων, ενώ υπέρτονίζεται ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν κυβέρνησε ποτέ, και ειδικά σε τοπικό επίπεδο δεν διαπιστώνουμε να υφίσταται, πλήν ημών.

Στις επόμενες εκλογές όλοι μαζί με ένα στόχο και σκοπό, τη πλήρη κατάργηση της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. 

Υ.Γ.: Δεδομένου ότι Βαγγελάτου και σία έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να εξηγηθεί από τη πλευρά Ταστάνη, και τοπικής Ο.Μ, για ποιούς λόγους δέχτηκαν όσα προωθούσαν τα εν λόγω άτομα, και γιατί δεν τους άνοιξαν τη πόρτα * αποχώρησης εκείνη τη περίοδο ; Αυταπόδεικτα ενεργούσαν με γνώμονα κατά της αριστεράς, και είναι σαφές ακόμα και σήμερα ποιοι παραμένουν σε τοπικό επίπεδο αριστερά.

* Το βέτο που είχαν ασκήσει ήταν '' αν είναι υποψήφιος ο υποφαινόμενος θα αποχωρήσουν και ''θα διαλύσουν'' τη τοπική δημοτική παράταξη '' λες και ήταν οι μοναδικοί που θα έφερναν ψήφους, και ασφαλώς η κύρια δύναμη της τοπικής κοινωνίας !! ( Ασφαλώς όλοι οι νοήμονες αντιλαμβάνονται πέραν του δέοντος τα αίτια, και εσείς που έχετε δεί από ποια εκλογικά τμήματα υπήρξαν οι ψήφοι των συμπολιτών μας, γνωρίζετε καλύτερα. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">