ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Την περίοδο που επευφημούσε τους κ.κ. Γιαννακόπουλο - Βοργιά

Ο διφορούμενος και χρηματισμένος συκοφάντης και υβριστής την περίοδο που  επευφημούσε δημόσια τον ενεργό δημότη κ. Γιαννακόπουλο στρεφόμενος κατά των κ.κ. Κόκκορη - Λανδράκη.

Συγκεκριμένα σε άρθρο του έχει τίτλο « Γιαννακόπουλος - Βοργιάς τους έβγαλαν τα άπλυτα στην φόρα» 

Όπως αναφέρει '' Αίσχος Ντροπή - Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο'' 

Δεν πίστευαν στ΄ αυτιά τους ο παρουσιαστής Στ. Χίος και οι καλεσμένοι στο πάνελ , Σαράκης, Δημητριάδου, Γραμμένος, Δαραβίγκας, από τις αποκαλύψεις για τα λερωμένα και άπλυτα για τα γνωστά συνεταιράκια Κόκκορη - Λανδράκη που έβγαλαν οι Γιαννακόπουλος - Βοργιάς.

Της κουτάλας στην Γλυφάδα.

Για ακόμη μια φορά αυτό το φοβερό δίδυμο γελοιοποίησε πανελλαδικά την πόλη, αναφέρει ο Καραχάλιος αναφορικά με τους Κόκκορη - Λανδράκη.


Όπως βλέπετε είναι χαρακτηριστικό το επίπεδό του, και σαφώς ότι άρμοζε και αρμόζει για μια σύγχρονη Γλυφάδα. Κύριε Παπανικολάου με δαύτον συνεργάζεται ο δήμος ;

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο έστω και ένας αναγνώστης - αναγνώστρια να βγάλει λάθος συμπεράσματα πως επιθυμούν το δήμο ορισμένα άτομα, καθώς και ορισμένες κλίκες. 

Η φωτοσόπια που δημοσιοποιήθηκε από εμάς, είχε στόχο να δοθεί έμφαση τι πρέπει να ισχύσει με τον εν λόγω. Είναι διαχρονική του τακτική να απευθύνεται σε πολιτικούς και αιρετούς με τον πιο αισχρό και λαϊκίστικο τρόπο - μέθοδο, και εν συνεχεία επ' αμοιβή, απόρροια των αισχρών πρακτικών του, να αναιρεί το χθές και τις πρακτικές του.

Ακόμα μπορείτε να δείτε και άλλο δημοσίευμά του Καραχάλιου στο οποίο αναρτά θέση του κ. Γιαννακόπουλου, ενώ σήμερα καθυβρίζει και συκοφαντεί, άρα μπορείτε να βγάλετε αβίαστα συμπεράσματα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Την περίοδο που επευφημούσε τους κ.κ. Γιαννακόπουλο - Βοργιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">