ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μία ευγενική χορηγία στον ΓΣ Γλυφάδας

Η κα Ντολαπτσή Θεοτόκη-Τιτή, μαζί με την Γενική Kλινική Καλλιθέας «ΙΑΣΙΟ», ευγενική χορηγός του ΓΣ Γλυφάδας και των πρωταθλητών Θάνου Καλάκου και  Ανθής Κυριακοπούλου.

Η κα Ντολαπτσή Θεοτόκη στο στίβο της Γλυφάδας, παρέδωσε στον Θάνο Καλάκο μέρος της χορηγίας που αφορά σε αθλητικά παπούτσια και spikes.

Η κα Ντολαπτσή Θεοτόκη με την πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 1500μ. για το 2017 Ανθή Κυριακοπούλου και τον Τεχνικό Σύνβουλο του ΓΣ Γλυφάδας, Μανώλη Χάντζο.

Παράλληλα, η Αιμιλία Τσουλφά, χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 στην ιστιοπλοΐα στα σκάφη τύπου 470, επισκέφθηκε την προπόνηση της ακαδημίας του συλλόγου μας. Οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την ολυμπιονίκη και να μυηθούν στο ολυμπιακό πνεύμα.

Ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό και 2ος παγκόσμιος πρωταθλητής το 1983 Tom Petranoff επισκεύτηκε το Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017.

Ο πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό και 2 ος παγκόσμιος πρωταθλητής το 1983 Tom Petranoff, βρέθηκε στην προπόνηση με τους ρίπτες του συλλόγου μας και τους μετέφερε τις εμπειρίες του από την πολύχρονη σταδιοδρομία του. Η βολή του στά 99,72 μ. τον Μάιο του 1983, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Drake στο UCLA, ήταν μεγαλύτερη από το μήκος ενός ολόκληρου αμερικανικού γηπέδου ποδοσφαίρου.  Φιλικός και συνάμα διαχυτικός, απέδειξε ότι οι μεγάλοι αθλητές έχουν τη διάθεση να προσφέρουν απλόχερα τη γνώση τους, προάγοντας το βαθύτερο νόημα του αθλητικού ιδεώδους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μία ευγενική χορηγία στον ΓΣ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">