ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέντευξη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Κυβερνούσα μόνος μου ( VIDEO)

Όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, σε μια συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η οποία μεταδώθηκε έπειτα από το θάνατό του, εξομολογείτε ότι κυβερνούσε ο ίδιος ως διευθυντής ορχήστρας. Μόνος του. Ο ίδιος έδινε εντολές σε υπουργούς, προέδρους, διευθυντές, κ.α.

Καθίσταται σαφές ότι ο ίδιος  μας αποστέρησε μια ''αδειοδότηση'' το 1991 για τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και απόρροια αυτής της αποφάσεως ήταν να δεχτούμε εν συνεχεία σειρά από διώξεις και κατασχέσεις.

Σύμφωνα με όσα θα ακούσετε καθίσταται σαφές ότι κάτι ανάλογο ισχύει και σήμερα, με τον σημερινό πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, ο οποίος αν και πλήρως ενήμερως δεν αποκαθιστά τις αδικίες του παρελθόντος, και σαφώς την προεκλογική περίοδο αποτελούσε πάγια δέσμευσή του η αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Παράνοια, που έτυχε να ακούσω σήμερα σε μια συζήτηση ;;; Σε καμία περίπτωση. Αποκλειστικά και μόνο συμφέροντα, και μάλιστα κομματικά, προσωπικά, φιλικά, οικογενειακά, κ.α.

Είναι δυνατόν σε μια χώρα 10.000.000 εκ. πολιτών να κουμαντάρει ένας και το σύνολο των αποφάσεών του να είναι σωστές ; Ο κάθε ένας είναι άνθρωπος, με αδυναμίες, αντιπάθειες, συμπάθειες κ.α. 

Ξέρερε πόσο εύκολο είναι να βαφτίσεις λάθος για λόγους αντιπάθειας τον οποινδήποτε πολίτη ; Ειδικότερα, όταν είσαι δεξιός, και οι πολιτικές οι οποίες εφαρμόζεις έχουν έμφαση στο μεγάλο κεφάλαιο, είναι δυνατόν να αδειοδοτήσεις τον μικρομεσαίο, η αυτόν του πρωτοστάτησε σε ένα χώρο για ιδιωτικοποιήσεις και δημοτικά, για πολυφωνία και πλουραλισμό ; 

Όλα αυτά σήμερα περνούν από το φίλτρο των δημοσίων σχέσεων, τις οποίες κάνουν ορισμένοι/ες, οι οποίες είναι καθημερινές επιπόλαιες σχέσεις, και αν δημιουργηθεί ένα μεγάλο πρόβλημα διαπιστώνει ο κάθε ένας ποιοι τον στηρίζουν. 

Συνήθως κανένας, όπως στη δική μας περίπτωση, που ενώ αιτηθήκαμε τη νομιμότητα το 1991 ώστε να ζήσουμε στο τόπο μας, έπειτα από διαδρομή δεκαετίων και διώξεις - κατασχέσεις, δεχτήκαμε σειρά απο διώξεις και κατασχέσεις, μας κήρυξαν το πόλεμο, δεν τον κηρύξαμε, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα χωρίς τη δίκαιωσή μας. Είναι ντροπή για μια κοινωνία που φέρεται να είναι πολιτισμένη ενώ βρίσκετε σε διαρκή σήψη.

Δείτε το βίντεο


Υ.Γ.: Πρέπει να σέβεσαι τον κάθε ένα για τις ιδέες του, ακόμα και στη περίπτωση που διαφέρουν ριζικά από τις δικές σου. Ο κ. Μητσοτάκης είχε τα δικά του πλάνα πολιτικής, και εμείς είχαμε τις δικές μας προσδοκίες, τις οποίες δεν τις κάλυψαν ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία, και σαφώς επί τρία χρόνια ούτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 

Μπορείτε να διαπλέκεστε περισσότερο, να διαμορφώνεται επιπόλαιες και ρηχές κοινωνικές σχέσεις, όμως μη ξεχνάτε: Στα Νότια προάστια ακόμα και σήμερα το 2017 δεν υπάρχει ούτε ένα τοπικό ραδιοτηλεοπτικό, έπειτα από όλες αυτές τις διώξεις - κατασχέσεις δεκαετιών, ενώ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες υποστηριχτές και ψηφοφόροι των αστικών κομμάτων, και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, υπάρχουν αποκλειστικά συμφέροντα.

Επί αρκετά χρόνια διαμορφώναμε την ανατροπή αυτών των πολιτικών, και η συνέχεια είναι γνωστή. Συνέχιση όσων διαμορφώθηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χωρίς ίχνος διαφοροποιήσεως, καθώς και τα προσωπικά συμφέροντα ορισμένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο σημείο για το δικό τους προσωπικό όφελος, να καταστρατηγούν το καταστατικό, και να υπονομεύουν τις προτάσεις μας. 

Καλά κέρδη στο κουφάρι της τοπικής δημοκρατίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις και Κατασχέσεις 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέντευξη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Κυβερνούσα μόνος μου ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">