ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τόσκας: Επιπόλαιη η απόφαση της ΠΟΑΣΥ για εκδήλωση στα Εξάρχεια

Επιπόλαιη χαρακτήρισε την απόφαση της ΠΟΑΣΥ να πραγματοποιήσει εκδήλωση στα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είπε ότι η εκδήλωση των αστυνομικών "χαλάει το ευρύτερο σχέδιο εξομάλυνσης της περιοχής". 

Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πολιτική υποκίνηση λέγοντας πως "έτυχε της άμεσης υποστήριξης του κ. Άδωνι Γεωργιάδη". 

Η αστυνομία όπως και ο στρατός είναι "εργαλεία του κράτους, νόμιμης βίας" και έτσι πρέπει να λειτουργούν, είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι στα Εξάρχεια θα πρέπει να μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις πολίτες και κάτοικοι της περιοχής.

Υπογράμμισε πως, τα δύο "άβατα" της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων πρέπει να σπάσουν ενώ συμπλήρωσε πως εδώ και καιρό υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Φυλής όπου θα αγοραστούν τζιπ για την Αστυνομία και θα παραχωρηθεί κτήριο τον Αύγουστο. 

"Την κατάσταση την γνωρίζουμε πολλά χρόνια και δεν ήλθε στο προσκήνιο λόγω του παιδιού" είπε χαρακτηριστικά. "Η περιοχή χρησιμοποιήθηκε διαχρονικά σαν ένα χαλί για να κρύψουν οι κυβερνήσεις τα προβλήματα της Αθήνας" , ανέφερε.

Το θέμα δεν είναι μόνο αστυνομικό στο Μενίδι και απαιτούνται και άλλου είδους παρεμβάσεις, τόνισε ο υπουργός και έκανε λόγο για μεγάλο πρόβλημα.

Σημείωση του ''Γ'': Την κατάσταση στο δήμο Γλυφάδας την γνωρίζετε κ. υπουργέ ; Γνωρίζετε ότι από την δεκαετία του 70 δεχόμαστε διώξεις και κατασχέσεις ; Γνωρίζετε ότι από το 2005 παρανομούν όλες οι διοικήσεις σε σύννομες αιτήσεις μας ; Γνωρίζετε ότι συνωμότησαν να μας φάνε τη ζωή και όλες οι καταχρηστικές διώξεις ήταν σχεδιασμένες αρχικά από τους παρανομούντες ; Σήμερα, με όσα έχουν διαμορφωθεί, παίζοντας εις βάρος της ζωής μας, θέλω ένα ''κλικ'' ακόμα, και θα τους πάρω τα κεφάλια...

Κλείσαμε 40 χρόνια ανομία και υπονομεύσεις για τα συμφέροντά τους. Σαράντα χρόνια που φροντίζουν με τα χρήματά μας ημέτερους και παρανομούν συστηματικά. Αν δεν παρασχεθεί δικαίωση για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις που τελέστηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και συνεχίζουν να παρανομούν όσοι δεσμεύτηκαν για το δήμο όλων των δημοτών, το 2018 δεν πρόκειται να το δουν.

Όλα έχουν τα όρια τους, και όσοι διοίκησαν τη Γλυφάδα, ως κόμματα, είναι δοκιμασμένοι επί μακρόν και με παρανομίες δεκαετιών. 

Επενδύσαμε τα χρήματά μας στο τόπο μας, προσφέραμε επί δεκαετίες όσα ποτέ δεν μας πρόσφερε ο δήμος και τα αστικά κόμματα στην διοίκηση, και μεθόδευσαν τη φυσική μας εξόντωση. Σαφώς αποκομίζουν απ' αυτές τις μεθοδεύσεις, διότι οι ίδιοι βρίσκονται στην διαχείριση εκατομμυρίων, και μάλιστα παρανομώντας. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, άρα μένει το κοινωνικό δίκαιο.

Όσοι επιθυμούσαν πρόσφατα τους δικούς τους στο Ε.Σ.Ρ, για τους δικούς τους λόγους, να μας παρέχουν όσα μας αποστέρησαν το 1991, που έφιαχναν τη ζωή Αλαφούζων, Κυριακού, και άλλων, και ασελγούσαν επί του πολιτεύματος. 

Το ανάλογο για την κυβέρνηση, η οποία έχει εικόνα όσων τελέστηκαν επί δεκαετίες, που όλες οι ''άδειες'' χορηγήθηκαν από υπουργούς, και δεν αποκατέστησαν τη τοπική μας δημοκρατία. 

Οι κυβερνώντες να καλύψουν τις προτάσεις και τις αιτήσεις μας, διότι εμείς κάναμε σημαία τη νομιμότητα και την αδειοδότηση σε καιρούς που κανείς δεν μίλαγε δημόσια, και ενώ αξιώναμε τη νομιμότητα κάποιοι είχαν λόγους να στρέφονται κατά ημών με διώξεις και κατασχέσεις, για την ανομία που υπηρετούσαν και τα προσωπικά τους συμφέροντα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τόσκας: Επιπόλαιη η απόφαση της ΠΟΑΣΥ για εκδήλωση στα Εξάρχεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">