ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής καλούνται να απαντήσουν

Ο υπουργός ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου τομέα κ. Χρήστος Καπάταης, όσο και η περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου, καλούνται ΔΗΜΟΣΙΑ να αποσαφηνίσουν αν στα νότια προάστια Αττικής εδρεύουν επίσημα « Πρακτορεία Ειδήσεων», η ακόμα επίσημα «Ενημερωτικά πόρταλ» της πολιτείας, όπως τα συναντάμε διαδικτυακά, και όπως κατονομάστηκαν και παρουσιάζονται.

Τα φρούτα εποχής, τα οποία αυτοαναγορεύονται ''πρακτορεία ειδήσεων'', και ''ενημερωτικά πόρταλ'', και είναι γνωστό τι εξυπηρετούν και ποιοι βρίσκονται από πίσω,  ελλείψει πραγματικής ενημέρωσης θα υποστούν τη βάσανο της δικαιοσύνης.

Αν διαθέτουμε ''πρακτορεία ειδήσεων'' και ''επίσημα πόρταλ της πολιτείας'' στη περιοχή μας, καλούνται να το επαληθεύσουν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Χρήστος Καπάταης, όσο και η κ. Ρένα Δούρου, όπως και ο υπουργός εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.

Ελλείψει τοποθετήσεων και αποσαφήνισης θα στραφώ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ κατά του ΣΥΝΟΛΟΥ. 

Είναι γνωστό ότι αποταθήκαμε στους εν λόγω για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος είχε καταθέσει επίσημα αιτήσεις και παράβολα στο υπουργείο Τύπου και μέχρι σήμερα κωφεύουν. 

Η Δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, δεν αποτελεί ''όχημα'' των εκάστοτε πολιτικών - αιρετών για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Η δημοσιογραφία πρέπει να πρεσβεύει την κοινωνία, και το όφελος των πολιτών, ενώ σήμερα στο τόπο μας μια σειρά συμφερόντων αποκρύπτουν την αλήθεια αποβαίνοντας εις βάρος των πολιτών και του πολιτεύματος. 

Οι διοικούντες του δήμου συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, και οι παρανομούντες εις βάρος των δημοτών σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται προβολής, και συγκεκριμένα συστημικής προπαγάνδας. Αποτελεί έγκλημα. 

Τα πεπραγμένα τους είναι απόρροια εγκληματικών μεθοδεύσεων κατά των δημοτών και του τόπου, στοχεύοντας μονομερώς στα προσωπικά τους συμφέροντα. Μη ξεχνάμε ότι με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, δεσμευόμενοι για τον «Δήμο όλων των Δημοτών», ενώ μέχρι στιγμής έχουν μεριμνήσει αποκλειστικά για τους ημέτερους, και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ κατά των δημοτών, της αμεσότητας, της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, του κώδικα, του Συντάγματος, και των θεσπισμένων.  

Η προσβολή των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων, καθώς και οι επανειλημμένες διώξεις και κατασχέσεις κατά του πρώτου Ραδιοφωνικού σταθμού στα Νότια προάστια Αττικής, από τη πλευρά πολιτικών και αιρετών, αποκαλείται έγκλημα, το οποίο θεμελίωσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και αποσιωπάτε συστηματικά από το σύνολο της σάπιας κοινωνίας, των φερόμενων δημοσιογράφων, κ.α.   

Σημείωση:  Πρακτορείο ΕΙΔΗΣΕΩΝ λογίζεται αποκλειστικά ότι φέρει την σφραγίδα της πολιτείας, και αποτελεί σύννομη εταιρία επιχείρηση, και σε καμία περίπτωση ότι αυτοβαφτίζεται για συγκεκριμένους λόγους και συμφέροντα.

Στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ λειτουργούσε από το 1977 το πρώτο ραδιόφωνο στα FM της χώρας, το οποίο διώχτηκε με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις τις οποίες μεθόδευαν απατεώνες των κοινών και της πολιτικής. Για ποιούς λόγους ;
Διώχτηκε επανειλημμένα, και οι εκάστοτε κυβερνήσεις και διοικήσεις ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ επί των σύννομων αιτήματών μας, ώστε σήμερα να έχει γεμίσει το διαδίκτυο με δεκάδες προπαγαδιστικά υπέρ των ιδίων οι οποίοι παρανομούν; 

Εσείς συγκεκριμένα τι εξυπηρετείται, εξυπηρετείται τις αποκαταστάσεις στο τόπο μας, η την διευρυμένη απάτη και κοινωνική σήψη, καθώς και τα συμφέροντα των παρανομούντων  ;

Από το 2004 μέχρι σήμερα υπάρχουν οι ΣΥΝΝΟΜΕΣ αιτήσεις μας σε όλες τις κυβερνήσεις, για όσα αιτηθήκαμε για τα Νότια προάστια Αττικής. Eπιτέλους αποσαφηνίστε τι εξυπηρετείται, διότι το δημόσιο συμφέρον με όσα ισχύουν, όπως ισχύουν, δεν εξυπηρετείται.

Μη κάνετε το λάθος να βαφτίζεται δημοκρατία την κοινωνική σήψη καθώς και την ανομία διότι θα το πληρώσετε. Η Δημοκρατία δεν έχει αποκατασταθεί στα τρία χρόνια διακυβέρνησής σας, και είναι σαφές, διότι παρανομούν οι κομματικές διοικήσεις, προσβάλοντας το σύνταγμα, τους νόμους, και τον κώδικα, και ακολουθούν τους κανόνες της διευρυμένης κοινωνικής σήψης.  


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής καλούνται να απαντήσουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">