ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μούλιασαν οι ψάθινες ομπρέλες στη παραλία της Γλυφάδας

Μούλιασαν οι ψάθινες ομπρέλες τις οποίες από νωρίς τοποθετήσαν κατά μήκος της ακτογραμμής της πόλης στη παραλία της Γλυφάδας έπειτα από τη βροχή.

Στόχος της δημοτικής αρχής, του Γιώργου Παπανικολάου, είναι να υπάρχουν οι ψάθινες ομπρέλες, οι οποίες να μουλιάζουν από τη βροχή, και να πιστώνουν διαρκώς και άσκοπα τα χρήματα των Γλυφαδιώτων. 

Τα άτομα είναι ''άπαιχτα'' και εξαπατούν κατά το δοκούν, διότι ο έμμισθος του Παπανικολάου με 1.800 το μήνα, Γιάννης Σκούφης, ο οποίος βρίσκεται εντός του δημαρχείου, και με ανανεούμενες συμβάσεις επί τρία χρόνια, εξυπηρετώντας τις ανάγκες συστημικής προπαγάνδας υπέρ της διοικήσεως, παραπλανά τους κατοίκους, λέγοντας ότι ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης επικοινώνησε με την κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας μας, ενώ είναι σαφές ότι όλοι μαζί αποτελούν μέλη της ίδιας κλίκας, η οποία βρίσκεται στο δήμο Γλυφάδας και με παρανομίες δρα κατά του τόπου και των δημοτών.



Οι σαχλαμάρες για ανάπτυξη από αποδεδειγμένα κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας , οι οποίοι έπειτα από τριάντα χρόνια υλοποιούν ορισμένα απ' όσα είχαμε διακηρύξει από το τοπικό ραδιόφωνο, ΓΛΥΦΑΔΑ FM, καταμαρτυρά την φαυλότητα όσων μετέχουν στα δημοτικά έδρανα.

Για όσο διάστημα δεν αιτιολογούν με σαφήνεια στους συμπολίτες μας, τι συμφέροντα και σκοπιμότητες εξυπηρετούν παρανομώντας κατά των σύννομων αιτήσεών μας, εμείς θα τους χαρακτηρίζουμε κλίκα η οποία δρά κατά του τόπου και των δημοτών. 

Ειδικά ο κ. Σκούφης πρέπει να ντρέπετε για την φαυλότητα που εξυπηρετεί, καθώς αυτοαναγορεύεται δημοσιογράφος. Αν πράγματι είναι δημοσιογράφος, να δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας κ. Βοργία, όπως και όσα δήλωσε πρόσφατα ο κ. Καραπάνος τέως αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου.

Αναφορικά με τα φρούτα εποχής, τα οποία αυτοαναγορεύονται ''πρακτορεία ειδήσεων'', και ''ενημερωτικά πόρταλ'', και είναι γνωστό τι εξυπηρετούν και ποιοι βρίσκονται από πίσω, ελλείψει πραγματικής ενημέρωσης θα υποστούν τη βάσανο της δικαιοσύνης.

Σημείωση:  Πρακτορείο ΕΙΔΗΣΕΩΝ λογίζεται αποκλειστικά ότι φέρει την σφραγίδα της πολιτείας, και αποτελεί σύννομη εταιρία επιχείρηση, και σε καμία περίπτωση ότι αυτοβαφτίζεται για συγκεκριμένους λόγους και συμφέροντα.

Αν διαθέτουμε ''πρακτορεία ειδήσεων'' και ''επίσημα πόρταλ της πολιτείας'' στη περιοχή μας, καλούνται να το επαληθεύσουν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Χρήστος Καπάταης, όσο και η κ. Ρένα Δούρου, όπως και ο υπουργός εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.

Ελλείψει τοποθετήσεων και αποσαφήνισης θα στραφώ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ κατά του ΣΥΝΟΛΟΥ. Είναι γνωστό ότι αποταθήκαμε στους εν λόγω για τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM και μέχρι σήμερα κωφεύουν. 

Η Δημοσιογραφία είναι λειτούργημα, δεν αποτελεί ''όχημα'' των εκάστοτε πολιτικών - αιρετών για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Η δημοσιογραφία πρέπει να πρεσβεύει την κοινωνία, και το όφελος των πολιτών, ενώ σήμερα στο τόπο μας μια σειρά συμφερόντων αποκρύπτουν την αλήθεια αποβαίνοντας εις βάρος των πολιτών και του πολιτεύματος. ( Αναφερόμαστε και στους εργαζομένους - συμβασιούχους των Δήμων οι οποίοι δεν πρέπει να μείνουν άνεργοι. )

Οι διοικούντες του δήμου συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, και οι παρανομούντες εις βάρος των δημοτών σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται προβολής, και συγκεκριμένα συστημικής προπαγάνδας. Αποτελεί έγκλημα. 

Τα πεπραγμένα τους είναι απόρροια εγκληματικών μεθοδεύσεων κατά των δημοτών και του τόπου, στοχεύοντας μονομερώς στα προσωπικά τους συμφέροντα. Οι πιστώσεις εκ. ευρώ για ψυχαγωγία, καθώς και ''βιτρίνα'', παράλληλα με τις πολιτικές των κοινοβουλευτικών κομμάτων εξουσίας, ( τα οποία είναι τα κόμματά τους), δεν εξυπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον, διότι το δημόσιο όφελος είναι πρωτίστως να εργάζονται οι πολίτες - δημότες, και εν συνεχεία να πιστώνονται χρήματα για ψυχαγωγία.

Μη ξεχνάμε ότι με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, δεσμευόμενοι για τον «Δήμο όλων των Δημοτών», ενώ μέχρι στιγμής έχουν μεριμνήσει απολειστικά για τους ημέτερους, και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ κατά των δημοτών, της αμεσότητας, της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, του κώδικα, του Συντάγματος, και των θεσπισμένων.  

Εάν πράγματι πρεσβεύουν το Δήμο Όλων των δημοτών γιατί δεν είναι αλληλέγγυοι τόσο με εμάς όσο και με τους συμβασιούχους και τα αιτήματά τους ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μούλιασαν οι ψάθινες ομπρέλες στη παραλία της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">