ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο ευρωπαϊστής Παπανικολάου μας γύρισε πολύ πίσω

Με τίτλο ''ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ'' ο χρηματισμένος από τον τέως δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, Ι.Καραχάλιος, προπαγάνδιζε υπέρ του εντολέα του.

Το θέμα είναι ότι σήμερα αρνείται τις συκοφαντικές του αναρτήσεις, όπως και τη μάχη που έδινε κατά του Γ. Παπανικολάου, στο site στο οποίο φιλοξενούσε την προπαγάνδα υπέρ του Κ.Κόκκορη επιτιθέμενος κατά του Παπανικολάου. 

Πράγματι πολύ ''σοβαρός'' εκδότης, ο οποίος αλλάζει τις απόψεις του, όπως τα πουκάμισα.

Σε δημοσίευμα του 2014, ο (?) Καραχάλιος, αναφέρει « Ο Ευρωπαϊστής Γ. Παπανικολάου δεν έχει το θεό του και πάνω στον πανικό του μας γύρισε πολύ πίσω» 

Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο ξενόφερτος Γιωργάκης μας γύρισε πολύ πίσω, σε εποχές παλαιοκομματισμού και κακοδιαχειρίσεως του δημοτικού χρήματος υπέρ των ημέτερων, αν και ο Καραχάλιος, σήμερα, έχει κάθε λόγο να αναιρεί όσα έγραφε το 2014, και σίγουρα δεν υπάρχει κάτοικος Γλυφάδας ο οποίος να αγνοεί τους λόγους.   

Οι πιστώσεις εκατομμυρίων με σφραγίδα υπέρ των ''γαλάζιων'' ημέτερων  αποδεικνύει του λόγου το αληθές, και οι λίγες εντυπώσεις ''παιδικές χαρές με φώτα, ώστε τα κουνούπια να κάνουν γύρους κάτω από τα φώτα'', είναι το κερασάκι της τούρτας, ώστε οι Γλυφαδιώτες να καλύπτονται σε ημίμετρα εντυπώσεων, όσο συντελείται κακοδιαχείριση και διασπάθιση του δημοτικού χρήματος, χωρίς να υφίσταται στη πόλη μας πραγματική κοινωνική πρόοδος.

Όπως έγραφε « ο ευρωπαϊστής Παπανικολάου δείχνει ότι δεν πιστεύει σε τίποτα απ' όσα λέει απλά παλεύει για την πολιτικοεπαγγελματική του αποκατάσταση στην Γλυφάδα ».  

Εμείς τονίζουμε ότι δεν παλεύει απλά για την προσωπική του πολιτικοεπαγγελματική αποκατάσταση, δίνει παράλληλα μάχη διασπάθισης και κακοδιαχειρίσεως του δημοτικού χρήματος, κατά του σύνολου των Γλυφαδιωτών, για ανάλογου χαρακτήρα με τον ίδιο ελαχίστων ομοίων του.

Τονίζεται ότι δεν είμαστε μηδενιστές, όταν όμως η έμφαση που δίνετε είναι έργα βιτρίνας, ώστε τα χρήματα των Γλυφαδιωτών να καταλήγουν σε ημέτερους, και οι πιστώσεις εκατομμυρίων είναι πρωτόγνωρες για τους υπόλοιπους Δήμους των Νοτίων προαστίων, ο Γ. Παπανικολάου παλεύει για την προσωπική του πολιτικοεπαγγελματική αποκατάσταση και μετεξέλιξη κατά του τόπου, των δημοτών, και της κοινωνικής προόδου. 

Ενδεικτικά: Ο κ. Κωνσταντάτος στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης πιστώνει 1,5 εκ. ευρώ των δημοτών για φυτά - λουλούδια ; Ο κ. Κονδύλης στον Άλιμο θα πίστωνε ένα ανάλογο ποσό ; Ο κ. Κωνσταντέλλος στα τρία Β θεωρεί ενδεδειγμένη μια τέτοια πίστωση για φοίνικες ; Ευθαίως ρωτάμε δημόσια, αν μια ανάλογη δαπάνη θεωρείται το μείζον στους γειτονικούς δήμους. Τα τρία Κάππα στους γειτονικούς δήμους είναι τυχαία ; Σε εμάς λείπει το τέταρτο . . .

Μέσα σε δυο μήνες έχουν πιστώσει περισσότερα από 20 εκ. ευρώ, κυρίως με έμφαση ''την βιτρίνα'', χωρίς να αλλάζει επί της ουσίας κάτι σημαντικά στη πόλη μας, και χωρίς οι κάτοικοι στις συνοικίες τους να διαπιστώνουν αλλαγές σε όσα ισχύουν επί τέσσερις δεκαετίες. 

Αν πράγματι έχει πετύχει οτιδήποτε ο Γ. Παπανικολάου στα τρία χρόνια διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας, και αν σέβεται το άτομό του και τις δεσμεύσεις του, οι οποίες ήταν « ο Δήμος όλων των δημοτών » , καθώς και το « κάθε Γλυφαδιώτης θα γνωρίζει που καταλήγει μέχρι και το τελευταίο ευρώ », γιατί δεν αποδεικνύεται ότι καλύπτει τις δεσμεύσεις του ; 

Ο Δήμαρχος μήπως δεν διαθέτει οφθαλμούς και δεν είδε επί τρία χρόνια τις αιτήσεις μας ; Μήπως δεν έφτασαν στα χέρια του οι αιτήσεις μας ;  
( Αναφέρομαστε σε όλες τις αιτήσεις - καταγγελίες - ανακοινώσεις, κ.α, των κατοίκων Γλυφάδας. ) Ποιος χρηματίζει σήμερα τον Καραχάλιο και που αποσκοπεί Ο Δήμαρχος δεν βλέπει το «Φέρτε πίσω τα ληστεμένα της τοπικής δημοκρατίας». Mήπως δεν διαθέτει την απαιτούμενη νοημοσύνη να αντιληφθεί τι εννούμε ;   

Χαρείτε τον χρηματισμένο διφορούμενο, σε όσα ανέφερε, ο οποίος έχει αποκαλυφθεί σε τοπικό επίπεδο, και κανείς πλέον δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψιν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο ευρωπαϊστής Παπανικολάου μας γύρισε πολύ πίσω Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">