ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Γνωρίζετε να τοποθετήθηκαν 1.500.000 εκ. φυτά ;

Όσο τοποθετήθηκαν και είδατε τις αυτόματες βυθιζόμενες μπάρες στο δήμο Γλυφάδας, άλλο τόσο τοποθετήθηκε και το 1,5 εκ. ευρώ φυτά, τα οποία όπως διαπιστώνουμε ήδη έχουν μαραθεί και άλλα ξεραίνονται, ενώ στον γειτονικό δήμο είδαμε τους βυθιζόμενους κάδους.

Ήδη σε πολλά σημεία της πλατείας Καραϊσκάκη δεν υπάρχουν τα λουλούδια, τα οποία είχαν τοποθετηθεί για τις εντυπώσεις, και οι φοίνικες δείχνουν να μαραίνονται και άλλοι να ξεραίνονται.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί για σειρά από σκανδαλώδεις πιστώσεις από τη πλευρά της δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας, και κυρίως για όσα είχαμε καταγγείλει επανειλημμένα.

Ήδη έχουμε αρχίσει να αμφιβάλουμε για τις προθέσεις από τη πλευρά των αρμοδίων, και έχουμε ενδείξεις ότι ακόμα και σήμερα το σύστημα δεν επιθυμεί πραγματικές αλλαγές, πέραν της ευημερίας όσων βρίσκονται στο ρόλο των διαχειριστών, ενώ κακοδιαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα.

Συγκεκριμένα για την παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη, αξίας 150.000 χιλ. ευρώ για σανίδες - παιχνίδια, προσφύγαμε στους αρμοδίους, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή του παρόντος συνεχίζει τις παρανομίες των καταδικασμένων και υπόδικων προκατόχων της, οι οποίοι είναι γνωστό ότι εξυπηρετούσαν τα στενά συμφέροντα των διαπλεκόμενων, και κάποια στιγμή έγιναν και συνήγοροι υπερασπίσεώς τους !!!

Συγκεκριμένα ο τέως Κ. Κόκκορης, ενώ παρανόμησε επί της αιτήσεώς μας, υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του Β. Ρέστη, ο οποίος απ' όσο γνωρίζετε είναι ιδιοκτήτης σειράς ραδιοτηλεοράσεων, και μάλιστα αντισυνταγματικά, καθώς και των Βαρδινογιάννηδων.

Το ανάλογο είχε προηγηθεί από τον Σ. Σφακιανάκη, σαφώς όμως αυτός υπηρετούσε τους Βαρδινογιάννηδες, ασχέτως αν δεν έχουν καμία σχέση με την Γλυφάδα και τα Νότια προάστια.

Όταν κληθούν από τη δικαιοσύνη, οι κ.κ. Παπανικολάου, Κόκκορης, και Σφακιανάκης, θα έχει ενδιαφέρων τι θα επικαλεστούν, δεδομένου ότι κρατάμε μερικές εκατοντάδες περίεργες πιστώσεις, και μερικές δεκάδες ύποπτες θέσεις εργασίας με έμφαση την ευημερία των ημέτερων όσο διάστημα, ετών, παρανομούν από κοινού επί των αιτήσεών μας, και με δόλο.

Ο σπασμένος γαλάζιος κάδος με φόντο τους βυθιζόμενους στην πλατεία Σουρμένων - Ελληνικού.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Γνωρίζετε να τοποθετήθηκαν 1.500.000 εκ. φυτά ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">