ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς από το ραδιόφωνο !!

Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς από το ραδιόφωνο,  αναφέρουν από το δήμο Γλυφάδας, όσοι πέτυχαν με εξαπάτηση να βρεθούν στα έδρανα κ.α, όμως εμείς σας θυμίζουμε ότι στη Γλυφάδα τα κόμματα των εν λόγω δεν άφησαν ούτε ένα (1) τοπικό ραδιόφωνο και είναι ο βασικός λόγος που στις εκλογές του 2019 θα αποτελούν παρελθόν για τα κοινά. 

Το να γίνετε promotion για τα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα, από μια δημοτική αρχή, η οποία συνέχισε τις παρανομίες των προκατόχων της, καθιστά σαφές ποιοι βρίσκονται στην διοίκηση του δήμου καθώς και τι εξυπηρετούν.  

Εμείς σηκώσαμε το βάρος σε ανύποπτο χρόνο αιτούμενοι και αξιώνοντας αδειοδοτήσεις και νομιμότητα, ενώ τα κόμματα των οποίων τα στελέχη συνδιοικούν το δήμο Γλυφάδας στράφηκαν κατά ημών, του πλουραλισμού, της πολυφωνίας, της προόδου,  και του τόπου μας, για τα στενά οφέλη των ιδίων και των ημετέρων τους.

Δεδομένου ότι παρανομούν επί μακρόν, και τα πεπραγμένα τους είναι καθαρή παράνοια, ( Πλην της κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος), στις εκλογές του 2019 ας επικαλεστούν γι ' άλλη μια φορά την πρόοδο της Γλυφάδας, αποκλειστικά  σε ανεγκέφαλους, διότι κανείς άλλος δεν θα πιστεύει αρχιψεύτες και υπονομευτές.

Παρεμπιπτόντως σας θυμίζουμε  ότι το 91, το οποίο συναντάτε στους χάρτες της google, ( η οποία δεν υπήρχε όταν εμείς λειτουργούσαμε στους 91 το τοπικό ραδιόφωνο), δεν αποτελεί άλλη μια σύμπτωση.

Αν διαθέτετε καλό δέκτη FM κυμάτων, στους 91 μπορεί να ακούσετε  Sebastian Bach, Amadeus Mozart, van Beethoven, κ.α, ώστε να διασφαλίζεται η διαβίωση όσων προσέλαβαν στην ΕΡΤ, κατά των πρωτεργατών των FM κυμάτων, οι οποίοι όταν πρωτολειτούργησαν στα FM η κρατική ραδιοφωνία λειτουργούσε στα μεσαία κύματα !! ( Αυτή είναι η χώρα σου, και ο λαός σου ... Προσπαθείστε πολύ μη χαθεί ''ο ανώτατος πολιτισμός σας'' )  

Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς και αδιαλείπτως από το ραδιόφωνο, ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, ώστε με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, την οποία ασκούν πέντε οικογένειες για τα συμφέροντά τους, καθώς και ανάλογου αριθμού αστικών κομμάτων, να παραμένετε το διεθνές σούργελο, και η μοναδική χώρα της Ε.Ε ουραγός σε όλους τους τομείς.

Επίσης, μη ξεχνάτε να πράττετε το ανάλογο αναφορικά με την τηλεόραση και το διαδίκτυο, δεδομένου ότι ισχύει ακριβός το ίδιο καθεστώς πλύσης εγκεφάλου, όπως και στο ραδιόφωνο, επίσης, για τα στενά συμφέροντα πέντε αστικών κομμάτων, και των γνωστών διαπλεκόμενων, τα οποία αποτελούνται από ανθέλληνες και προδότες.

Όσα περισσότερα παρακολουθείτε, τόσο περισσότερο θα διαμορφώνεται η πλύση εγκεφάλου, ενός λαού ο οποίος στο μεγαλύτερο ποσοστό του δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες, και άλλωστε αυτός ήταν ο βασικός στόχος των εξωθεσμικών κέντρων, καθώς και των επαγγελματιών ανθελλήνων.

Να δούμε ποιοι επιτήδειοι, γι' άλλη μια φορά, θα σας κατευθύνουν για την επόμενη προδοσία, και είναι αποδεδειγμένο στο 100% ότι όποια και να είναι η επιλογή του Ελληνικού λαού πάντα προδοσία θα υφίσταται εκ των υστέρων.

Ο Ελληνικός λαός προσιδιάζει με νήπιο, το οποίο είναι επιρρεπές στο να το κατευθύνουν ελάχιστοι επιτήδιοι, κυρίως με πλύση εγκεφάλου, αντί ως πολίτες με δεκαετίες εμπειρία σε απαράδεκτα αστικά κόμματα - πολιτικούς, να τους στείλουν μαζικά στα τάρταρα, και να διαμορφώσουν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και την κοινωνική δημοκρατία - δικαιοσύνη, χωρίς κανένα από τα γνωστά αστικά κόμματα με τους μαϊντανούς των διαπλεκόμενων, και με τα αναρίθμητα site, sosial media, κ.α., τα οποία καθημερινά ασκούν πλύση εγκεφάλου.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι - λόγω του νέου καύσωνα - κατά τις ημέρες κατά τις οποίες σημειώνονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες, θα διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους για την υποδοχή των ευπαθών ομάδων και πολιτών. Συγκεκριμένα, για την προστασία από τον καύσωνα, οι χώροι που θα είναι προσβάσιμοι και διαθέσιμοι τις πιο θερμές ώρες της ημέρας, όλες τις προσεχείς ημέρες είναι οι ακόλουθοι:

- ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου 107

- ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 31)

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού του Δήμου συμβουλεύει όλους τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την προστασία της υγείας και της ζωής.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Οι επίσημες πηγές ενημέρωσης είναι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
• Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε εναλλακτικά: Αστυνομία 100, Πυροσβεστικό Σώμα 199, ΕΚΑΒ 166, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.
• Τοποθετείστε σε εμφανές σημείο στο σπίτι τους παραπάνω αριθμούς τηλεφώνων πρώτης ανάγκης εφόσον τα παιδιά σας είναι σε θέση να τους χρησιμοποιήσουν και βεβαιωθείτε ότι το γνωρίζουν.
• Βοηθήστε τα παιδιά σας να απομνημονεύσουν οικογενειακά στοιχεία όπως το επίθετό τους, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού.
• Μεριμνήστε ειδικά για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

• Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία. Παραμείνετε σε σκιερά και δροσερά μέρη αποφεύγοντας τους χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.
• Αποφύγετε τη βαριά σωματική εργασία, ιδιαίτερα μάλιστα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία. Αποφύγετε το βάδισμα για πολύ ώρα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο.
• Προτιμήστε τα ελαφρά, άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα από πορώδες υλικό για να διευκολύνεται ο αερισμός του σώματος και η εξάτμιση του ιδρώτα. Φορέστε καπέλο ή άλλο κάλυμμα από φυσικό υλικό, που να επιτρέπει καλό αερισμό του κεφαλιού.
• Προτιμήστε τα ελαφρά και μικρά γεύματα, με έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά και περιορίστε τα λιπαρά. Πίνετε άφθονα υγρά (νερό και χυμούς φρούτων). Αν η εφίδρωση είναι έντονη, τότε συστήνεται η πρόσθετη λήψη αλατιού για να κρατηθεί το επίπεδο των υγρών στον οργανισμό. Επίσης, συνιστάται να αποφεύγονται τα οινοπνευματώδη ποτά.
• Συνιστώνται πολλά χλιαρά ντους κατά την διάρκεια της ημέρας. Καλό θα είναι επίσης να τοποθετούνται υγρά καλύμματα στο κεφάλι και στο λαιμό, σαν προστατευτικά μέτρα. Επίσης, συστήνεται η χρήση μαύρων ή σκουρόχρωμων γυαλιών, που προστατεύουν τα μάτια από την έντονη αντανάκλαση του ήλιου.
• Τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα (αναπνευστικά, καρδιαγγειακά, κλπ.) θα πρέπει να συμβουλευτούν το θεράποντα ιατρό τους για την εφαρμογή ειδικών οδηγιών, κατά περίπτωση. Ιδιαίτερα, όσοι παίρνουν φάρμακα, πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, αν πρέπει να τα συνεχίσουν και σε ποια δοσολογία, επειδή μερικά έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος.
• Αποφύγετε τα πολύωρα ταξίδια με διάφορα μέσα συγκοινωνίας, κατά τη διάρκεια της υψηλής ζέστης.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ

• Τα νεογνά πρέπει να είναι ντυμένα όσο γίνεται πιο ελαφρά. Προτιμότερο είναι τα χέρια και τα πόδια τους να είναι ελεύθερα και να μην τυλίγονται σε πάνες.
• Όταν κάνει ζέστη να τους προσφέρονται συχνά, εκτός από γάλα (μητρικό ή άλλο) και άλλα υγρά όπως χαμομήλι, νερό, κλπ.
• Τα βρέφη και τα μεγαλύτερα παιδιά καλό είναι να τρώνε περισσότερα χορταρικά και φρούτα και λιγότερα λίπη.
• Καλό είναι τα παιδιά να μην παραμένουν πολλή ώρα στον ήλιο μετά το μπάνιο και να φορούν πάντα καπέλο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

• Το πολύ ζεστό και υγρό περιβάλλον είναι επικίνδυνο για τους ηλικιωμένους και για το λόγο αυτό αν ο δροσισμός του διαμερίσματος στη μεγάλη ζέστη είναι δύσκολος, προτιμότερη είναι η μετακίνηση των ηλικιωμένων σε δροσερότερες περιοχές της χώρας, όταν βέβαια υπάρχει η δυνατότητα.
• Αν η μετακίνηση των ηλικιωμένων σε παραθαλάσσια περιοχή ή σε βουνό δεν είναι εύκολη, τότε η παραμονή τους στα κατώτερα διαμερίσματα πολυώροφων σπιτιών είναι μια σχετικά εύκολη λύση.
• Το δωμάτιο ή το σπίτι γενικά, κατά τη διάρκεια των ζεστών ωρών της ημέρας πρέπει να είναι ερμητικά κλειστό, αφού όμως έχει δροσιστεί και μείνει ανοιχτό όλη τη νύχτα.
• Οι οικογένειες που έχουν ηλικιωμένα άτομα, καλό θα είναι να φροντίζουν να μην τα εγκαταλείπουν μόνα τους σε περιπτώσεις θερινών διακοπών ή πολυήμερης απουσίας από το σπίτι. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να εξασφαλίσουν κάποιο άτομο για την καθημερινή τους φροντίδα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Φροντίστε να ενημερώνεστε διαρκώς από το ραδιόφωνο !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb