ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Λέφτα για σανίδες είχαμε, και μάλιστα πολλά !!!

Λεφτά για παιχνίδια ( ?) ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις των ημέτερων και ψηφοφόρων, για λόγους ψυχαγωγίας, είχαν και με το παραπάνω, οι παρανομούντες των δημοτικών εδράνων, και μάλιστα 150.000 χιλ. ευρώ.

Μόνο 150.000 χιλ. ευρώ, όσο αγοράζει μια οικογένεια ένα μεγάλο διαμέρισμα, η ακόμα και δυο μικρότερα, κόστισε το πανηγύρι ''παιδική χαρά - παιχνίδια'', που αξίωσαν οι ημέτεροι της Νέας Δημοκρατίας, ώστε τα χρήματα των κατοίκων Γλυφάδας να οδεύσουν σε επιχειρηματία του Αιγάλεω. 

Σαφώς για τα παιχνίδια αυταπόδεικτα υπήρχαν χρήματα, για τις αιτήσεις οι οποίες χρονίζουν, από τους δημότες με εντοπιότητα, οι οποίοι δέχτηκαν σειρά ληστρικών επιθέσεων από το σύστημα της βαθιάς σήψης, το οποίο υπηρετούσε και υπηρετεί την αντισυνταγματική λειτουργία έξι οικογενειών, δεν υπήρχαν !!!

Όλοι κρίνονται, και ειδικότερα από την δικαιοσύνη, στην οποία θα δρομολογηθούν οι διατελέσαντες δήμαρχοι από το 2005 μέχρι και σήμερα, οι οποίοι παρανόμησαν και παρανομούν επί των σύννομων αιτήσεων, ώστε να αιτιολογήσουν τις πράξεις τους, οι οποίες χαρακτηρίζονται κακουργηματικού χαρακτήρα.   

Κρίνετε ορθό από τη σάπια της κοινωνία της Γλυφάδας, η πίστωση 150.000 χιλ. για παιχνίδια, και για όσα ήταν θεσμοθετημένα από το 1987, και παρανόμησαν οι απατεώνες των δημοτικών εδράνων, σαφώς δεν υπήρχε ορθότητα !!!

Κρίνετε ορθό από τη σάπια της κοινωνία της Γλυφάδας, η πίστωση ετησίως ανάλογου ποσού για τα ρουσφέτια σε ημέτερους - αυλοκόλακες, ενώ για τις σύννομες και πρωτοκολημένες αιτήσεις μας , σαφώς δεν υπήρχε ορθότητα !!!

Διαβάστε όσα αναφέρει η notia-press.gr αναφορικά με το έργο του Παπανικολάου, του επαγγελματία ψεύτη - πολιτευτή, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι στέλεχος της ΝΔ, και ευρίσκετο δίπλα στον *ξεφτίλα Καραμανλή, και την κυβέρνηση απάτης του 2004, η οποία εξυπηρετούσε τα διαπλεκόμενα. 

* Χαρακτηρίζεται ξεφτίλας, δεδομένου ότι από τη πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Μαξίμου κατατέθηκαν σειρά αιτήσεων μας, στις οποίες παρανόμησαν επί του συνόλου, οι ''σεμνά και ταπεινά'' υπουργοί της ΝΔ. ( Η ιστορία επαναλαμβάνετε με τους σημερινούς ''δημοκράτες'', οι οποίοι χρησιμοποίησαν το Σύνταγμα για την εκλογή τους, και αμέσως μετά συμφώνησαν παρασκηνιακά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων έξι οικογενειών. )

Έχει τεράστια σημασία ποια θα είναι η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης αναφορικά με το σύνολο των παρανομούντων στελεχών των αστικών κομμάτων, (δημάρχων) που αξίωσαν την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι έβαζαν και βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα, και πάντα τη μοναδική τους, αρχικά τα ρουσφέτια - θέσεις εργασίας σε κολλητούς, ημέτερους, αυλοκόλακες, και εν συνεχεία τις προτάσεις για ''παιχνίδια'' παντός είδους και ψυχαγωγία, επίσης, από τους ημέτερους.

Είναι ο ''πρωτοποριακός τοπικός πολιτισμός'' των δημοτών της Γλυφάδας, οι οποίοι επί χρόνια, και χιλιάδες, σου εύχονται καλή επιτυχία, και έπειτα ενώ διαπιστώνουν σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, συμπορεύονται με τους παρανομούντες και τους ληστές των κομμάτων της κλεπτοκρατίας !!!

Με 37.000 χιλ. ευρώ μια οικογένεια στεγάζεται, ενώ σήμερα πληρώνει ενοίκιο 300 ευρώ, και πλήρωσε συμμετοχή για ''ευρωπαϊκά παιχνίδια'' του ευρωπαϊστή Ππανικολάου, ο οποίος όντας ''δικηγόρος'', θα γνωρίζει τι ισχύει νομικά και τι έχει θεσπιστεί παγκόσμια. Η μήπως δεν γνωρίζει, και έκανε διακοπές στις Βρυξέλες ;;;  Όταν κληθεί από την δικαιοσύνη, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του από το 2005 μέχρι σήμερα, Σφακιανάκη - Κόκκορη, να αιτιάσουν τις παρανομίες τους.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας ως προς πόσο μας κόστισε η παιδική χαρά της Πλατείας Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα, κανείς δεν μας έλεγε το πόσο. Αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι ποιούσσαν την νήσσαν, ως συνήθειά τους φαίνεται.

Αλλά ήρθε η ώρα που έπρεπε να πληρωθεί ο ανάδοχος και έτσι μέσα από το ψάξιμο είδαμε τελικά την απάντηση στο ερώτημα που είχαμε κάνει, το πόσο στοίχισαν τα παιχνίδια στην παιδική χαρά της Πλατείας Καραϊσκάκη.

Βρήκαμε το συμφωνητικό που υπέγραψε ο Παπανικολάου με την ανάδοχο που μας πούλησε τα παιχνίδια που βλέπετε όλοι όσοι πηγαίνετε στην παιδική χαρά, αντί του ποσού των 146.390,68 ευρώ!!! Κάτι λιγότερο από τις 150.000 ευρώ πληρώσαμε τα παιχνίδια.

Μπορείτε πλέον κι εσείς αναλυτικά (πουθενά δεν θα το βλέπατε αυτό το συμφωνητικό) να δείτε πόσο πληρώσαμε το κάθε παιχνίδι.

Εμείς δεν θα σας πούμε αν είναι ακριβά ή φτηνά. Μπορείτε να το εκτιμήσετε μόνοι σας βλέποντας τα παιχνίδια.

Αλλά αν εμείς διαθέταμε τα χρήματα για το σπίτι μας, ε κάπου θα το ξανασκεφτόμασταν. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Να δίναμε 37.000 χιλιάρικα μόνο για το κάστρο; Εσείς θα τα δίνατε;

Επισημαίνουμε οτι με τόσα χρήματα ή ίσως και κάτι ακόμα αγοράζει κάποιος διαμέρισμα να μείνει με την οικογένειά του.

Αν και εκτιμούμε οτι ο Παπανικολάου έπιασε κότσο την ανάδοχο. Της δώσαμε λιγότερα απ ότι άξιζαν!!!! Πονηρούλη Γιωργάκη με τα ευρωπαϊκά τερτίπια σου...



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Λέφτα για σανίδες είχαμε, και μάλιστα πολλά !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">