ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ραντεβού το 2019

H εμφύτευση ιδεών και αντιλήψεων στο νου κάποιου μέσω της συστηματικής προπαγάνδας, του βομβαρδισμού με συνεχή μηνύματα, επιλεκτικές ειδήσεις,  ή εξελιγμένων ψυχοτεχνικών μεθόδων, τις περισσότερες φορές είναι πλύση εγκεφάλου η οποία εξυπηρετεί τα στενά συμφέροντα ορισμένων κύκλων - ατόμων - κομμάτων.

Πλύση εγκεφάλου. Η πλύση εγκεφάλου στις μέρες μας μπορεί να περιλαμβάνει μακρές πολιτικές ομιλίες ή συζητήσεις, καθημερινή προβολή συγκεκριμένων ατόμων καθώς και συστηματική επανάληψη των ιδίων απόψεων, αναρίθμητα θέματα τα οποία επαναδημοσιοποιούνται κατά κόρον από χιλιάδες στελέχη - μέλη - φίλους των αστικών κομμάτων από τα sosial media, μακρές υποχρεωτικές εντολές ανάγνωσης, επιστημονικές αναμορφώσεις αντιπάλων, κυρίως με βασανιστήρια, στέρηση τροφής και ύπνου, απομόνωση, απειλές, εξαντλητική ανάκριση, αντιμετώπιση αποστατημένων συντρόφων, ταπείνωση μπροστά σε συμπολίτες, κ.λ.π.

Το αυταπόδεικτο γεγονός ότι τα μίντια της χώρας μας ανήκουν σε μια χούφτα οικογένειες, ( στη χώρα μας έξι οικογένειες, και τα κόμματα - πολιτικοί υπάλληλοι - συνεργάτες - καθώς και φίλοι τους ), καθώς και η διαφήμιση, και ο έλεγχος της διαφημιστικής πίτας, αξίας εκατοντάδων εκ. ευρώ, καθιστούν αυταπόδεικτο ότι οι σημερινοί κυβερνώντες - στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - δεν είναι αριστερά, είναι υβρίδια λίας επιεικώς, ώστε να μην τους χαρακτηρίσουμε δημόσια τρ@βεστί.

Έχοντας το βασικό δεδομένο του συνόλου των προεκλογικών τους δεσμεύσεων, όπως ήταν ''αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία, δίκαια ανάπτυξη'' κ.α., και έχοντας ένα μικρό κυβερνητικό team, το οποίο έδωσε έμφαση στην παραχώρηση των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, στις γνωστές οικογένειες διαπλοκής και αντισυνταγματικής λειτουργίας, καθίσταται σαφές ότι πρωταρχική τους προτεραιότητα ήταν η συνέχιση της πλύσης εγκεφάλου του Ελληνικού λαού, από λίγα συμφέροντα, τα οποία διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στον εκμαυλισμό και την οικονομική κατρακύλα.

Η διαχρονική πλύση εγκεφάλου των ραδιοτηλεοράσεων και των κομμάτων

Στον αντίποδα τα κόμματα που προηγήθηκαν στην διακυβέρνηση της χώρας μας, καθώς και τα κατά τόπους στελέχη τους, τα οποία επίσης βρέθηκαν στα έδρανα και τη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας με πλύση εγκεφάλου και εξαπάτηση, ακολουθούν πιστά: «Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί – πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

Η θεώρηση του κόσμου που διακινούν τα ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ μίντια είναι εξαιρετικά στρεβλή, στήνοντας ΕΠΙΜΕΛΩΣ και καθημερινά περισσότερο πλύση εγκεφάλου, χωρίς να καλύπτουν σε κανένα βαθμό τόσο το Σύνταγμα, όσο και το νομικό πλαίσιο με το οποίο υπήρξαν σε ένα χώρο. 

Το μαγαζί της ΕΡΤ

Αναφορικά με την ΕΡΤ, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί ένα όπλο στα χέρια της κυβέρνησης και λίγων ακόμα αστικών κομμάτων, χωρίς να εξυπηρετεί το σκοπό υπάρξεώς της, και κυρίως έχοντας το δεδομένο του ανταποδοτικού τέλους, το οποίο κάκιστα παρέχεται από τον Ελληνικό λαό. 

Αν επικεντρώσουμε στα Νότια προάστια Αττικής, κανείς από το ένα εκατομμύριο πολιτών δεν έπρεπε να πληρώνει το ελάχιστο για τη λειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, η οποία λειτουργεί καταχρηστικά έναντι του σκοπού λειτουργίας της.

Να αναφερθούν μερικές εκατοντάδες χαρακτηριστικές περιπτώσεις παντελούς ελλείμματος παρουσίας της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, επί δεκαετίες, δεν θεωρούμε ότι προσθέτει κάτι διότι είναι γνωστό σε όλους. 

Για άλλη μια φορά απ' αυτό το κρατικό μαγαζί της ΕΡΤ, διαπιστώνουμε να υπηρετούνται τα στενά συμφέροντα των κομμάτων - πολιτικών που την έκλεισαν, και αδιαφορούσαν πλήρως τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την επαναλειτουργία της.

Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε αρεστοί στο εκάστοτε σύστημα κοινωνικοπολιτικής σήψης, ούτε πρόκειται να το υπηρετήσουμε, διότι η υποχρέωση υπηρετήσεως ήταν από τη δική τους πλευρά. 

Οι τέλειοι οπαδοί του συστήματος της βαθιάς κοινωνικής σήψης, της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, της αντισυνταγματικότητας, της καθολικής ανομίας, οι οποίοι λειτουργούν ως γενίτσαροι και ακούσιοι εξωμότες, θα τύχουν όσων διαμορφώσαν, όπως τα διαμόρφωσαν, το 2019. Καμία έκπτωση ιδεών και αξιών.

Η δική σας διαμόρφωση

Σημειώστε ότι το 2019 όσοι και όσες συμμετέχεται στα αστικά πολιτικά κόμματα, είτε τα υποστηρίζετε με οποιονδήποτε τρόπο, θα είστε εχθροί μας, και σε καμία περίπτωση αντίπαλοι. ( Δεν ξεχνάμε ούτε για ένα δεύτερο, τα τρία χρόνια συμπόρευσης όλων των τοπικών αστικών κομμάτων - πολιτικών - στελεχών, με τους παρανομούντες των εδράνων. )

Η κυβέρνηση της πλύσης εγκεφάλου χωρίς αντίκρυσμα

Είναι σαφές επί τρία χρόνια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν καμία πρόθεση να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, διότι όσα προηγήθηκαν της καρέκλας ήταν καθαρά πλύση εγκεφάλου. Η αδράνεια για ένα πλήρες νόμο για το σύνολο των ερτζιανών - ραδιοτηλεοράσεων, και η έμφαση που δόθηκε στα εθνικά διαπλεκόμενα - ολιγάρχες της διαπλοκής με Ράδιοτηλεοπτικά media - αποτελούν μια συμφωνία για συνεχίση της πλύσης εγκεφάλου του Ελληνικού λαού, ο οποίος ακολουθεί προδοτικά κόμματα. 

Είμαστε κάθετα κατά των αστικών πολιτικών κομμάτων στο δήμο Γλυφάδας

Η πολιτικοοικονομική διαπλοκή συνεχίζεται, η πλύση εγκεφάλου είναι πρωτοφανής στη χώρα μας, (είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία δεκάδες χιλιάδες στελέχη - φίλοι και οπαδοί των αστικών κομμάτων επιδίδονται καθημερινά σε πλύση εγκεφάλου, είτε παρουσιάζονται ως εκδότες, κ.α. αναπαράγοντας κατά το δοκούν όσα εξυπηρετούν τα κόμματά τους), και καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχουν άξια πολιτικά κόμματα να βάλουν τάξη στην κοινωνικοπολιτική αταξία.   


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

                                                                                                  Ιούλιος 2017 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Υ.Γ.: Από το 2005 παρανομούν συστηματικά όλες οι διοικήσεις του δήμου Γλυφάδας, δήμαρχοι, καθώς και τα στελέχη των αστικών κομμάτων, ώστε να μην ισχύσει συνταγματική ομαλότητα, αναλογική ισότητα, και κοινωνική δικαιοσύνη. Με τους ανώμαλους τα λέμε το 2019 !!! Τα πρόσκαιρα οφέλη τους, και οι συμμαχίες τους, δεν θα τους βοηθήσουν καθόλου το 2019 . . . 'Αλλωστε σήμερα είναι πολλές χιλιάδες όσοι γνωρίζουν τα κέρδη των υπονομευτών χωρίς κανένα κέρδος για το τόπο μας.

Χρειάζεται να το πάμε από την αρχή ; Η ''προοδευτική'' Γλυφάδα των νοτίων προαστίων, που δεν διαθέτουν ένα κόμμα, ένα νοσοκομείο, ένα θέατρο, ένα μουσείο, μια τοπική ραδιοτηλεόραση, μια ομάδα, κτλ,....κτλ,.....κτλ..., όμως διαθέτουν στελέχη και οπαδούς όλων των κομμάτων. Η  ''πρόοδος'' επί 42 χρόνια από τα στελέχη και τους φίλους - απαδούς των αστικών κομμάτων είναι πρωτόγνωρη !!! ( Όλα ήταν απόρροια της τοπικής κοινωνίας, και προτίστως της κοινωνικής συνοχής, η οποία διαλύεται καθημερινά, για τα στενά συμφέροντα των επιτήδειων στελεχών των αστικών κομμάτων και λίγων ημέτερων.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ραντεβού το 2019 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">