ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εσείς με ποιο κόμμα είστε ;

Έπειτα από πολλά χρόνια κατακλυσμού, αποκλειστικά με ψέματα από πολιτικούς των γνωστών αστικών κομμάτων, και έχοντας χιλιάδες στοιχεία κακοδιοικήσεως από τη πλευρά τους, θα δώσουμε τη δυνατότητα να περάσουν δημόσια αποκλειστικά οι δικές σας θέσεις και απόψεις.

Θεωρούμε ότι εμείς πολλά είπαμε και γράψαμε και τώρα είναι η δική σας σειρά  να τοποθετηθείτε επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Συγκεκριμένα: Ετοιμάζουμε μια επίσκεψη σε οτιδήποτε υφίσταται σε τοπικό επίπεδο, από καταστήματα μέχρι οικίες, με αποκλειστικό ερώτημα '' Εσείς με ποιο κόμμα είστε ; '', καθώς και με υποερωτήματα: 

1) Για ποιούς λόγους είστε με το κόμμα που επιλέγετε ; 
2) Θεωρείτε ότι υπάρχει έστω και ένας ειλικρινής πολιτικός ; 
3) Μπορεί να υπάρξει πραγματικά αλλαγή σελίδας στο τόπο μας από τα γνωστά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς ;

Σαφώς δεν πρόκειται για δημοσκόπηση, διότι αυτές γίνονται κατόπιν παραγγελίας και με πληρωμή.

Έχοντας το βασικό δεδομένο των αλλαγών, οι οποίες πάντα είναι εξαρτώμενες της κοινωνίας, και σε καμία περίπτωση των αστικών πολιτικών κομμάτων, θα δώσουμε έμφαση ποια είναι η τάση της κοινωνίας σήμερα. 

Μια κοινωνία η οποία σε μεγάλο τμήμα της δεν πιστεύει πλέον τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς, οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια ώστε οι κ.κ. των αστικών κομμάτων να έχουν την πραγματική εικόνα της κοινωνίας, σε αντιδιαστολή όσων προωθούνται από μια μικρή μερίδα στελεχών και κομματικών μελών - φίλων, οι οποίοι με προπαγάδα επιχειρούν να επηρρεάζουν τη κρίση των υπολοίπων. 

Όπως γνωρίζετε, στο δήμο Γλυφάδας, τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν πιστωθεί δεκάδες εκατομμύρια με έμφαση το μισό και κάτω της πόλης, ενώ για το μισό και πάνω της πόλης έχουν παρασχεθεί ψίχουλα.

Το ανάλογο ισχύει επί δεκαετίες διοικήσεως του δήμου από τα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς, και τουλάχιστον εμείς έχουμε τα στοιχεία πιστώσεως εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία πιστώθηκαν κυρίως για το μισό και κάτω της Γλυφάδας.

Έπειτα από δεκαετίες κακοδιαχειρίσεως του δημοτικού χρήματος, το οποίο καταφανώς στο μεγαλύτερο βαθμό του συγκεντρώνεται κυρίως από την πολυπληθέστερη συνοικία της πόλης, θέλουμε σαφείς και ξεκάθαρες απόψεις αν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου διαχειρίζονται ορθά από τα αστικά κόμματα - πολιτικούς ;

Αν υπάρχει ενδεχόμενο πραγματικών αλλαγών στο τόπο μας, αυτό είναι εξαρτώμενο της κοινωνίας, και ειδικότερα της ειλικρίνειας από τη πλευρά τους.

Το πλιάτσικο συνεχίζεται. Εσείς με ποιο κόμμα είστε ;

Θα πάρουμε μια κινηματογραφική κάμερα, ώστε όσα ειπωθούν από τη πλευρά σας να αποτελούν ντοκουμέντο - ντοκιμαντέρ, και θα επικεντρώσουμε αποκλειστικά στην κοινωνία του παρόντος. 

Δεν μας ενδιαφέρει η προπαγάνδα η οποία γίνετε καθημερινά από στελέχη, μέλη, και φίλους των γνωστών αστικών κομμάτων, από χιλιάδες sosial και λοιπά media, διότι γνωρίζουμε συνολικά που αποσκοπούν. Εμάς μας ενδιαφέρει η άποψη της πλειονότητας, η οποία διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα των εκάστοτε εκλογών.

Είναι καθαρά ζήτημα χρόνου να ασχοληθούμε αποκλειστικά με την καταγραφή όσων λέγονται σε κοινωνικό επίπεδο, δια ζώσης, και σε καμία περίπτωση όσων γράφονται και λέγονται από τα media, διότι στις περισσότερες περιπτώσεις ασκείται προπαγάνδα, και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από χιλιάδες sosial και λοιπά media. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εσείς με ποιο κόμμα είστε ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">