ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο μετρό

Να παραμείνει στη φυλακή η 29χρονη Ηριάννα η οποία καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου σε κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς" πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας, υποστηρίζοντας ότι εάν αφεθεί ελεύθερη είναι ύποπτη να τελέσει νέα αδικήματα.

Με εντολές της κυβέρνησής τα μάτ έκαναν επίδειξη τρομοκράτησης του επιβατικού κοινού μέσα σε βαγόνια του Μετρό. Μετά από το κράξιμο και την κατακραυγή του κόσμου υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν. 

Θαυμάστε την αστυνομοκρατία του παρόντος 

Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο μετρό έπειτα από τη πορεία που πραγματοποίησαν διαδηλωτές κατά της αποφάσεως για την παραμονή στη φυλακή της Ηριάννας.

Το θέμα είναι ότι η αστυνομία είναι παντελώς απούσα σε εκατοντάδες περιπτώσεις συμμοριών και επαγγελματιών ληστών οι οποίοι καθημερινά επιδίδονται σε ληστείες κατά των επιβατών στον προαστιακό και το μετρό, ενώ για τους διαδηλωτές ενεργεί κατ' εντολή της κυβερνήσεως.

Πράγματι η δικαιοσύνη, την οποία είχαν υποσχεθεί, ''επανήλθε'' με τη σημερινή κυβέρνηση, και η χώρα, καθώς και το σύστημα' κινδυνεύουν από την ''τρομοκρατία'' ...  

Εμείς γνωρίζουμε γιατί η αστυνομία είναι παντελώς απούσα από εκατοντάδες κρούσματα ληστειών στο μετρό και τον προαστιακό. Εσείς ;;;

Έχουμε ένα πρόσφατο κρούσμα, μέσα σε βαγόνι του μετρό, όπου μια συμμορία είχε στήσει σε μια γωνία ένα άτομο, και ο φουσκωτός της παρέας ζητούσε να  του κάνει σωματικό έλεγχο, ώστε να πάρει πίσω τα 1.000 ευρώ που υποθετικά του είχε κλέψει.

Ενημερώνοντας αρκετοί επιβάτες τους security του μετρό, αυτοί απαξίωσαν να καλέσουν την αστυνομία, καθώς επίσης, ανέφεραν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι security του μετρό δεν μπήκαν ούτε στο βαγόνι, επικαλούμενοι ότι πρέπει να βρίσκονται στη στάση. 

Όταν τους ζητήσαμε να καλέσουν με τον ασύρματο στις επόμενες στάσεις να παρέμβουν άλλοι συνάδελφοί τους μας απαξίωσαν  και δεν κάλεσαν.

Αντιλαμβάνεστε πόσοι ληστεύονται καθημερινά. Αν κάποιος έχει ληστευτεί δεν κάνει ο ίδιος σωματικό έλεγχο καλεί αμέσως τους αρμόδιους, όμως σ' συτή τη χώρα δεν υπάρχουν αρμόδιοι, υπάρχουν κυκλώματα, κλίκες, συντεχνίες, και συμμορίες.

Οι οργανωμένες κλίκες πέφτουν πάνω σε ανυποψίαστους επιβάτες και με το πρόσχημα ότι τους λήστεψαν τους ληστεύουν ότι έχουν πάνω τους. Αναφορικά με τους παρευρισκόμενους επιβάτες, πέφτουν στα δίχτυα των οργανωμένων συμμοριών, διότι επικαλούνται ότι ληστεύτηκαν ενώ τους ληστεύουν οι ίδιοι. 

Αν έχεις πάρει μέρος μιας σύνταξης από τα ATM, η ακόμα χρήματα από το μισθό σου, η χρήματα για πληρωμές, και βρίσκεσαι εντός του μετρό, η του προαστιακού, να περιμένεις την επίσκεψη του κυκλώματος, το οποίο τυγχάνει καλύψεως !!!   

Οι συμμορίες είναι άρτια οργανωμένες, παρακολουθούν ποιοι βγάζουν χρήματα είτε από τράπεζες, είτε από ATM, και οι δικοί τους άνθρωποι τους ακολουθούν στα βαγόνια των αστικών συγκοινωνιών με το σύστημα που προαναφέραμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο μετρό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">