ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Βάφτισαν έργα τις πρόχειρες εξέδρες

Απολαύστε τι βαφτίζουν ''έργα'' από το δήμο Γλυφάδας, ενώ σας θυμίζουμε ότι ο χρονός κυλά, οι παρανομίες από τη πλευρά όσων ''τρύπωσαν'' στα δημοτικά έδρανα έχουν ένα κύκλο πολλών ετών, και η έμφαση δίνετε κάθε φορά σε ένα στενό κύκλο.

Πέταξαν τρείς πρόχειρες εξέδρες με φόντο τη μολυσμένη παραλία της Γλυφάδας, και μερικά τσουβάλια τσιμέντο, ( από το ένα εκατομμύριο για υλικά, τα οποία κανείς δεν γνωρίζει τι έχουν γίνει ), ώστε να απολαύσουν τα χρήματα όλων των κατοίκων Γλυφάδας οι ημέτεροι - γνωστοί και φίλοι.

Με τέτοια ''έργα'' πραγματικά ο τοπικός πολιτισμός ''αναβαθμίζεται'' και αναγάγεται σε ''ύψιστος'' και ο ''πλέον πρωτοποριακός''.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: Να θυμάστε ότι ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM θα αποτελέσει τον πέλεκυ, και θα πάρει πολλά κεφάλια, και κυρίως άτιμων και ανήθικων, διότι προσωπικά δεν ξεχωρίζω κάποιον από τις πολιτικές και κομματικές του καταβολές. Μοναδικό κριτήριο όσα ακολούθησαν με δόλο και ατιμία καταργώντας κάθε στοιχείο δικαίου.
Αναλογιστείτε πόσο ηλίθιους επιθυμούν τους κατοίκους Γλυφάδας, οι επιτήδειοι της κακοδιοικήσεως και της διασπάθισης του δημοτικού χρήματος, που κάλεσαν 100.000 χιλ. κατοίκους δίπλα στα κότερα και τα γιώτ όσων δεν πληρώνουν δεκάρα για ελλιμενισμό, και αυτά τα χρήματα τα πληρώνουν χρυσά οι δημότες Γλυφάδας με ανταπόδωση ολιγόωρες φιέστες, επίσης πληρωμένες από το σύνολο των κατοίκων.

Δοξάστε τους

Από τις 100.000 και πλέον χιλιάδες κατοίκους Γλυφάδας στο πανηγυράκι της γαλάζιας διοικήσεως παρευρέθηκαν περίπου χίλια άτομα και αυτοί έγραψαν ότι ήταν 4.000 χιλιάδες (?). Είναι γνωστό ότι πρόκειται για επαγγελματίες ψεύτες, και κάλλιστα μπορείτε να μετρήσετε τις θέσεις στις εξέδρες μαζί με τους όρθιους.

Σαφώς τα χίλια άτομα που δέχτηκαν να βρίσκονται δίπλα στα γιώτ και τα κότερα της κλεπτοκρατίας δεν ήταν στο σύνολό τους κάτοικοι Γλυφάδας, και σε εμάς προσωπικά οι χιλιάδες δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Το ''εργό'' το έχουμε δει επανειλημμένα, διότι χιλιάδες μας άκουγαν ραδιοφωνικά τη δεκαετία του 80, καθώς και τις δεκαετίες του 90 και του 2000. Εκατοντάδες χιλιάδες μας διάβασαν και στο διαδίκτυο, άρα το ''χιλιάδες'' δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Όπως διαπιστώσαμε τα κάγκελα της Βουλής, της κλειστής δημοκρατίας, τα οποία δέσποζαν επί χρόνια μπροστά από το Ελληνικό κοινοβούλιο, ''μεταφέρθηκαν'' στη παραλία της Γλυφάδας. ( Και τα μυαλά στα κάγκελα ) Το κοπάδι πρέπει να είναι μαντρωμένο !!! 

Σημείωση:  Η δική μας διαχρονική πρόταση, και άμεσα υλοποιήσιμη, έπειτα από τις εκλογές του 2019, είναι για ένα πραγματικό δημοτικό θέατρο - μουσική σκηνή στο νταμάρι του Βλάχου της Τερψιθέας, το οποίο θα είναι ανοιχτό για εκδηλώσεις όσων κατοίκων, φορέων, κ.α., το αιτηθούν.

Εμείς δεν ξεφεύγουμε από τα Ελληνικά πρότυπα, και όσα αποτελούσαν τα πραγματικά έργα των Ελλήνων, και οι Έλληνες κατασκεύαζαν πραγματικά θέατρα, μελετημένα, ώστε να υφίσταται ακουστική και ποιότητα, δεν πήγαινα να στήσουν φιέστες στην παραλία.

Ο χώρος υπάρχει αρκετά χρόνια, είναι ο πλέον κατάλληλος, και ο δήμος δια μέσω των εκάστοτε διοικούντων βαφτίζει ''έργα'' τα ημίμετρα και τις φιέστες, αντί των πραγματικών έργων.  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

Άποψη της σκηνής του Λυκαβυττού, η οποία σαφώς είναι στο βουνό, δεν είναι στην παραλία.

Εμάς δεν μας καλύπτει ούτε αυτός ο χώρος, διότι επιθυμούμε στο νταμάρι του βλάχου της Τερψιθέας, ένα πραγματικό θέατρο - μουσική σκηνή, όπως τα κατασκεύαζαν οι Έλληνες, και θα υπάρξει στο πρότυπο των Ελλήνων. 

Όπως βλέπετε στο νταμάρι του Βλάχου της Τερψιθέας - Γλυφάδας, υπάρχει ένα φυσικό τοίχος το οποίο αποκόπτει την πόλη - κόβεται η φασαρία ορισμένα DB από τον περιβάλλοντα χώρο, εντός αυτού του χώρου, άρα στο εσωτερικό του μπορεί να κατασκευαστεί ένα καλό και πραγματικό έργο, το οποίο ήδη το έχουν πληρώσει και το πληρώνουν οι δημότες - κάτοικοι της συνοικίας της Τερψιθέας, ενώ δεν υφίσταται.

Οπαδοί της φιέστας με τα χρήματα του συνόλου

Η διαχείριση των χρημάτων των δημοτών δεν πληρεί κανένα κανόνα στη πόλη της Γλυφάδας, διότι η έμφαση έπρεπε να δοθεί τηρώντας την αναλογική ισότητα για όλες τις συνοικίες.

Σας καλούν στη παραλία ενώ κακοδιαχειρίζονται τα χρήματά των Γλυφαδιωτών, και για την Τερψιθέα δεν δίνεται καμία έμφαση. Οι τακτικές εντυπώσεων δεν περνούν σε εμάς, διότι εμείς πρεσβεύουμε πραγματικά έργα τα οποία θα γίνουν από το 2019 και μετέπειτα.

Η διαχρονικά  αδικημένη Τερψιθέα

Παρεπιμπτόντως τόσες εξέδρες δεν έχει επί δεκαετίες ούτε το γήπεδο της Τερψιθέας, το οποίο ανάγει τον αθλητισμό και έπρεπε να είναι σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ από τη πλευρά των διοικήσεων γίνεται απαξίωση του αθλητισμού. Στα τρία χρόνια διοικήσεως τι έχουν κάνει στην Τερψιθέα ;

Πόσες φορές διαπιστώσατε από τη πλευρά του δήμου, καθώς και των έμμισθων τους δημοσιογράφων - εκδοτών, να έχει δοθεί έμφαση στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στις ομάδες της Τερψιθέας ;;;

Δίνεται έμφαση για όλες τις συνοικίες της πόλης μας και για το σύνολο των κατοίκων ;

Πίστωθηκε ένα ανάλογο ποσό ώστε να τσιμεντάρουν και να σουλουπώσουν το γήπεδο της Τερψιθέας ;;; Πίστωσαν ένα μεγαλύτερο ποσό ώστε να κατασκευαστεί από την αρχή το γήπεδο της Τερψιθέας, και αυτή τη φορά μεθοδεύοντας όσα έκαναν και για το παράνομο νεκροταφείο στην αεροπορία ;
( Εννοούμε την επίπλαστη νομιμότητα ) 

Ένας δήμος, δια μέσω των εκλεγμένων, ο οποίος παρανόμησε στο σύνολο των αιτήσεών μας, από το 2004, θάβει συστηματικά τη πρόοδο στο τόπο μας. Όσοι καταλαβαίνουν έχει καλώς, για τους υπόλοιπους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Υπήρξε έμφαση να τσιμεντάρουν το χώρο στη τρίτη μαρίνα Γλυφάδας, όμως όπως βλέπετε η κατασκευή ήταν ''πρόχειρη και χύμα'', διότι δεν τοποθέτησαν καλούπια ώστε να υπάρχει έστω μια ευθεία. Πέταξαν το μπετό στο χώρο και όπως άπλωσε και όπου έφτασε !!!  

Άδειες υπάρχουν ;

Άδεια για τα μπετά έχουμε ;;; Άδεια μουσικής για τις εκδηλώσεις στη τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας έχουμε ;;; Άδεια για τις εξέδρες έχουμε ;;; Βγάλατε άδειες ;;; Έχετε άδειες ;;; Eμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι με τις επιλογές των διοικούντων, και σαφώς αντιλαμβάνεστε τους λόγους.

* Αύριο, μεθαύριο, τις εξέδρες να τις τοποθετήσετε και μέσα στην παραλία, να τις κάνετε πλωτές, για ''απλωτές και ξαπλωτές'' μονομερώς και επιλεγμένα, όμως το 2019 φροντίστε να φοράτε ''πανοπλίες''....

Το 2019 θα αντιληφθείτε τι σημαίνει κοινωνική δικαιοσύνη, και πόσα μαζεύτηκαν επί δεκαετίες. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Βάφτισαν έργα τις πρόχειρες εξέδρες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">