ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Όσοι δεν δέχονται τις προκλήσεις είναι κοινοί απατεώνες

Του Γιάννη Κουρδομένου

Η προπαγάνδα χείριστου είδους από τη πλευρά των διοικούντων, και των εξαγορασμένων τους, προσωπικά δεν μας πείθει, διότι δεν είμαστε χθεσινοί, και γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλο τη νεοελληνική νοοτροπία.

Όσοι δεν δέχονται τις προκλήσεις είναι κοινοί απατεώνες, και προσωπικά αιτήθηκα δημόσια τη πίστωση του ιδίου ακριβός ποσού για ανακατασκευή της άλλης πλευράς της ιδίας πλατείας.

Όσοι επέλεξαν αντί να δεχθούν την πρόκληση, να πληρώσουν κοινούς συκοφάντες και εξαγορασμένους για ύβρεις, για εμάς είναι κοινοί απατεώνες.

Έχουμε τα βασικά δεδομένα δεκάδων πιστώσεων του δημοτικού χρήματος για κάλυψη προσωπικών προσδοκιών και οφέλειας συγκεκριμένων ατόμων, τις γνωρίζετε, και στον αντίποδα μόνο μερικές δεκαετίες παρανομιών σε βάρος μας, ώστε με υπονομεύσεις, από τη πλευρά όσων διατείνονταν για την εκπροσώπηση των δημοτών, να εκμαυλίζεται ο τόπος και παράλληλα η αντίληψη του μέσου κατοίκου.

Όσοι δεν δέχονται τις προκλήσεις των δημοτών είναι κοινοί απατεώνες  

Ας πιστώσουν άμεσα 150.000 χιλ. ευρώ, όσο κόστισε η παιδική χαρά, ώστε να διαπιστώσουν οι Γλυφαδιώτες τι μπορούσε να υπάρξει στην πλατεία Καραϊσκάκη, και τι υπήρξε από τη πλευρά τους. 


Το ''κάστρο'' της πλατείας Καραϊσκάκη, στην παιδική χαρά, το οποίο κόστισε μόνο 37.000,00 χιλ. ευρώ, ήταν έμφυτη ιδέα, πρότυπη, η έχει κάποια σχέση με το ''κάστρο'' βρύση το οποίο υπάρχει επί δεκαετίες στην αυλή του # κατασχεμένου  ΓΛΥΦΑΔΑ FM ;;; 

Εσείς πως το βλέπετε ;;; Πιστεύεται στις συμπτώσεις ;;;

* Παραμπιπτόντως το ''κάστρο'' βρύση δεν κόστισε τίποτα, διότι ήταν τα ρετάλια τα οποία περίσσεψαν από την κατασκευή του δαπέδου, ενώ στον αντίποδα οι σανίδες των 37.000,00 χιλ. ευρώ είναι πολλά χρήματα. Προσωπικά σας προκαλώ δημόσια διότι με 37.000,00 χιλ. ευρώ μπορώ να κατασκευάσω δύο (2) όμοια κάστρα, χωρίς σανίδες. Πραγματικά κάστρα μινιατούρες, με βράχους από το νταμάρι, στην ίδια ακριβός κλίμακα, και με τα μισά χρήματα να αποτελούν τα μεροκάματα των εργατών που θα απασχολήσω. Άλλωστε η βασική ύλη είναι δωρεάν, για την ευθυγράμμιση του νταμαριού το οποίο θα γίνει θέατρο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Όσοι δεν δέχονται τις προκλήσεις είναι κοινοί απατεώνες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">