ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια

Του Γιάννη Κουροδομένου

Η προσωποποίηση του εμπαιγμού των κατοίκων, επί τρία χρόνια είναι ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος αναφέρεται σε κοινωνικές δράσεις, παρατεταμένη κρίση, κ.α., και αναπαράγει τις πεπαλαιωμένες ατραπούς των προκατόχων του, με έμφαση την αλίευση ψήφων.

Εμείς ρωτούμε ευθαίως τον τέως ευρωβουλευτή των 30.000 χιλ ευρώ μηνιαίως, ο ίδιος έχει βιώσει παρατεταμένη κρίση, η μήπως την έχουν βιώσει αρκετοί/ες από τους αργόσχολους και ανεπάγγελτους δημοτικούς συμβούλους ;

Μπορείτε να εξηγήσετε ως δημοτική αρχή ποιές είναι οι κοινωνικές σας δράσεις ώστε να ενημερώνονται συνολικά οι συμπολίτες μας, και κυρίως της τρίτης ηλικίας οι οποίοι/ες δεν χρησιμοποιούν υπολογιστές ;

Επίσης, τι έχετε να πείτε στο σύνολο των συμπολιτών μας για τα τρία χρόνια διασπάθισης του δημοτικού χρήματος χωρίς να υφίσταται πρόοδος στη πόλη μας, στην οποία δεν λειτουργούν οι δυο ραδιοφωνικοί της σταθμοί ;

Όσα ανακοινώνεται σήμερα ισχύουν επί δεκαετίες, παράλληλα με την υπονόμευση της τοπικής μας δημοκρατίας για τα στενά παραταξιακά σας συμφέροντα καθώς και σειράς ημετερών σας, ενώ επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στο τόπο μας.

Οι ''κοινωνικές δράσεις'' του Δήμου

Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, ανακοινώνει την έναρξη τριών δρομολογίων καθημερινά, για θαλάσσια μπάνια στην τρίτη παραλία της πόλης. Το πρόγραμμα αφορά τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και ξεκινά από τις 6 Ιουλίου, ενώ θα διεξάγεται καθημερινά (πλην Σαββάτου και Κυριακής), έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, με αφετηρία το Κ.Α.Π.Η. της Βορείου Ηπείρου, το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 8 π.μ., το δεύτερο στις 9 π.μ. και το τρίτο στις 10 π.μ. Κάθε δρομολόγιο θα περνά από όλα τα Κ.Α.Π.Η. της Γλυφάδας και συγκεκριμένα κατά σειρά από τα Κ.Α.Π.Η. Αγίου Τρύφωνα, Καραχάλιου, Αγίας Τριάδος και Αγίου Νικολάου, ενώ η επιστροφή από την παραλία θα γίνεται ανά δύο ώρες. Στην παραλία θα γίνει οργανωμένη υποδοχή από προσωπικό του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας σε δήλωσή του τόνισε: «Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τρίτη ηλικία, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παρατεταμένη κρίση που βιώνει ο τόπος μας. Οργανώνουμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς την παραλία μας - που φέτος βραβεύθηκε για πρώτη φορά με γαλάζια σημαία! - ώστε να τις χαίρονται όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της Γλυφάδας. Παράλληλα, δίνουμε στους συμπολίτες μας που είναι μέλη των Κ.Α.Π.Η. μας τη δυνατότητα να χαρούν την παραλία, με καθημερινά, δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων. Η τρίτη ηλικία έχει προσφέρει πολλά και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε προς ανταπόδοση».

Επισημάνσεις του ''Γ'': Εμείς αναφέρουμε ότι οι επίσημες ανακοινώσεις του ΠΑΚΟΕ αναφέρουν ότι οι ακτές της Γλυφάδας είναι μολυσμένες με πολλών ειδών βακτηρίδια, όπως και η φερόμενη ''γαλάζια''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">