ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Άνδρο παρανομιών ο δήμος Γλυφάδας - H παράνομη ''Φιέστα'' στο ''καράβι''

Τα πανηγυράκια στη τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας, τα οποία οι παρανομούντες της δημοτικής αρχής τα βάφτισαν ''φεστιβάλ'', γίνονται έπειτα από σειρά παρανομιών και συλλήψεων.

Συγκεκριμένα οι παρανομίες είναι η καθημερινότητα της ξενόφερτης δημοτικής αρχής του Παπανικολάου, ώστε να πιστώνει το δημοτικό χρήμα για τις τσέπες ενός στενού κύκλου και βαφτίζοντας ''έργα'' όσα απασχολούν τους ιδίους.

Μη  ξεχνάτε ότι μια πολιτιστική δομή στο νταμάρι του Βλάχου, την ψήφισαν περίπου 5.000 χιλ. συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές του 2014, ενώ τα πανηγυράκια - φιέστα στη τρίτη μαρίνα Γλυφάδας δεν υπήρχαν σε πρόγραμμα, ούτε ψηφίστηκαν από τους Γλυφαδιώτες.

Μια παράνομη και απαράδεκτη δημοτική αρχή

Τη τετάρτη 12 Ιουλίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της άμεσης δράσης, οι Γκόρτσος Ιωάννης και Νεφερίδης Ιωάννης, έπειτα από έγγραφη ενημέρωση του κ. Γιαννακόπουλου στο Α/Τ Γλυφάδας, και παραδόθηκε στις 16:00 μ.μ ο Κραμποβίτης Δημήτριος, διότι εκτελούσαν παράνομα τσιμέντωση στό χώρο ''καράβι'' που ο παρανομούντας δήμαρχος βάφτισε ότι υφίστανται ''πολιτιστικές εκδηλώσεις''.

Δείτε το έγγραφο σύλληψης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παράνομα προσληφθέντας με ρουσφέτι Νικόλαος Τσιώλης παρίστατο στις παράνομες τσιμεντώσεις στο ''καράβι'', ως τσιλιαδόρος του Παπανικολάου, και οδηγώντας ένα από τα οχήματα του δήμου Γλυφάδας.


Καταφανώς στο δήμο Γλυφάδας δρά μια ''συμμορία'' - κλίκα, η οποία νέμεται το δήμο και το δημοτικό χρήμα με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να περάσουν αυτά τα άτομα το πόδι τους στο δημαρχιακό μέγαρο.

Μείζον ερωτήματα : Γιατί δεν έβγαλαν άδειες για τις εργασίες ; Δεν έχουν τη δυνατότητα ; Γιατί οι περισσότερες ενέργειες τους επί τρία χρόνια είναι απόλυτα σε καθεστώς ανομίας ; Γιατί δεν δίνουν προτεραιότητα στους Γλυφαδιώτες αναφορικά με τα ''έργα'' στο δήμο Γλυφάδας ;

Δείτε τις έδρες όσων συνελήφθησαν στις παράνομες εργασίες, και θα αντιληφθείτε πως λειτουργεί η ξενόφερτη δημοτική αρχή του Παπανικολάου. Τι έμφαση δίνετε στους φορολογούμενους συμπολίτες μας, τους οποίους σαφώς τους θεωρούν ηλίθιους. ( Προσωπικά δεν είμαστε εργολάβοι, και ουδέποτε συμμετείχαμε στις εργασίες του δήμου Γλυφάδας, όμως, γνωρίζουμε, επί δεκαετίες, ότι δεν δίνετε καμία έμφαση στους κατοίκους Γλυφάδας, πλήν των ημέτερων, των κομματικών, και των φίλων των εκάστοτε αιρετών - διοικούντων.)

Για τις συγκεκριμένες παρανομίες αναφορικά με όσα έγιναν στο ''καράβι'', και δεδομένου ότι με σειρά άλλων παρανομιών έχουν αναρτήσει σειρά από αφίσες και λινάτσες στις πλατείες της πόλης, διαφημίζοντας τις παρανομίες τους, καλούμε άμεσα τα κατά τόπους Α/Τ να διασφαλίζουν τη νομιμότητα.

Προσωπικά θα πάω να ξηλώσω απ' όσα σημεία έχουν αναρτήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ διαφημιστικά πλαίσια - λινάτσες και αφίσες, και δεδομένου ότι οι παρανομίες συνεχίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην πλατεία Καραϊσκάκη, την επόμενη φορά που θα υπάρχουν παρανόμως λινάτσες και αφίσες στα κάγκελα της πλατείας, η σε έτερα σημεία, θα εισπράξουν μηνύσεις οι διοικητές των δυο Α/Τ της Γλυφάδας διότι θεωρούμε άτοπο να μηνυθεί η δημοτική αρχή, η οποία δρά συστηματικά με παρανομίες και μένει στο απυρόβλητο.

Σημείωση: Είναι άπειρες φορές που με συγκεκριμένες τεχνικές δοκιμάζουμε ποια είναι η υφιστάμενη ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο, και είναι σαφές ότι άπαντες κουλούλωσαν αποδεδειγμένες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. Με το αζημίωτο κ.κ. τοπικοί ''εκδότες'' - δημοσιογράφοι ;;; Από πολλούς συμπολίτες μας κρίνεστε καθημερινά , παράλληλα με την παρανομούσα δημοτική αρχή . . .

Είναι σαφές ότι για τους παρανομούντες των διοικήσεων της Γλυφάδας, ( των στελεχών αστικών κομμάτων) , δεν χρειάζονται άδειες για όσα ''έργα'' κ.α., πιστώνονται από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, όμως, τις άδειες τις αξίωναν από εμάς επί δεκαετίες, με διώξεις και κατασχέσεις, ενώ δεν μας είχαν παρέχει παρανόμως μια άδεια ώστε να εξυπηρετούνται τα άνομα συμφέροντά τους, καθώς και των ημετέρων τους της διαπλοκής.

Όλοι κρίνεστε και θα κριθείτε και το 2019. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, των εργασιών χωρίς άδειες, έπρεπε να συλληφθεί και ο Παπανικολάου, διότι οι υπόλοιποι ενεργούσαν κατ' εντολήν του. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Άνδρο παρανομιών ο δήμος Γλυφάδας - H παράνομη ''Φιέστα'' στο ''καράβι'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">