ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομφορμιστές και αμετανόητοι

Είμαστε στη χώρα που όλα είναι δήθεν, στημένα, υποκριτικά, σκηνοθετημένα στη κάθε λεπτομέρεια, και με ένα λαό κομφορμιστή, ο οποίος ως χαμαιλέοντας προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στους τύπους συμπεριφοράς όσων παρακολουθεί ώστε να έχει την αίσθηση ότι ανήκει σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Είναι αλήθεια ότι ο Ελληνικός λαός φοβάται τις πραγματικές αλλαγές

Καθημερινά ανακαλύπτουμε τη βαθιά κοινωνική σήψη που διαμορφώθηκε επί τέσσερις δεκαετίες ψευτοσοσιαλιστικών και ψευτοαριστερών κομμάτων, με τους χιλιάδες προνομιούχους, οι οποίοι έχτισαν μια σελίδα στο διαδίκτυο, εκφράζουν την προσωπική τους άποψη, δεν τυγχάνουν κάποιας ιδιαίτερης αποδοχής, όμως, απολαμβάνουν αρκετά χιλιάρικα μηνιαίως από τη κρατική διαφήμιση.

Όσα ισχύουν στη χώρα μας για τα οφέλη στελεχών, μελών, και κομματικών φίλων, είναι μοναδικά και πρωτόγνωνα,  και δεδομένου ότι οι εν λόγω ευεργετημένοι, από τα ρουσφέτια της κρατικής διαφήμισης, απολαμβάνουν πολλά, και κυρίως λένε πολλά, και συγκεκριμένα αποπροσανατολίζοντας όσους τους διαβάζουν, εμείς πρέπει να αναφέρουμε ότι τους χαρίσαμε και τις θέσεις στο δημόσιο και την κρατική διαφήμιση, όμως, να είναι βέβαιοι ότι εμείς θα τους ανατρέψουμε.

Εμείς δεν είμαστε οι μικροαστοί οπαδοί του μικρού, και της μικρής και δεσμευμένης χώρας, όπως την επιθυμούν οι μικροαστοί πολιτικοί και τα ψευτοσοσιαλιστικά - αριστερά κόμματα, ούτε οι προσκηνυμένοι των Βαυαρών - Γερμανών δεξιοί - αριστεροί, είμαστε ο Ελληνικός λαός - συνέχεια των ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη πλανητική υπερδύναμη, και τον πρώτο πολιτισμό.  

Η Σοσιαλδημοκρατία, ο νεοφιλελευθερισμός, καθώς και η αριστερά, και κυρίως το κέντρο του τίποτα, είναι πτωχευμένες ιδεολογίες, έκπτωτες, όπως και όσοι τις ασπάζονται και τις ακολουθούν. 

Σε μια χώρα καθολικότητας ρουσφετιών, στην οποία κάθε οικογένεια και ένας δημόσιος υπάλληλος, και ένας επιχειρηματίας, ο οποίος μπορεί να είναι παράλληλα και το ίδιο πρόσωπο, μπορεί να υπάρχει προλεταριάτο ;

Αν δεν υπάρχει προλεταριάτο, διότι στην Ελλάδα του παρόντος δεν υπάρχει βιομηχανία, μπορεί να υπάρχει η αρμόζουσα αστική τάξη ώστε να έχει λόγο ύπαρξης η σοσιαλοδημοκρατία ;

Είναι σαφή και ξεκάθαρα όσα ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας, η οποία εν έτη 2017 παραμένει ένα ''μεγάλο χωριό'', και απαρτίζεται από χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, κυρίως άτομα τα οποία μετανάστευσαν από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, το χωριό τους, και μερικές χιλιάδες επιχειρηματίες, μέλη των ιδίων οικογενειών.

Χωρίς Βιομηχανία δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη

Χωρίς Βιομηχανία δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, ούτε ισχυρή οικονομία, και σαφώς δεν μπορεί να υπάρξει διαμόρφωση όρων για την αστική τάξη, η οποία θα βάλει τάξη στην αταξία των ψευτοαριστερών και ψευτοσοσιαλιστικών κομμάτων - πολιτικών καπήλων.

Τα εισαγόμενα και η ξενομανία αποτελούν το σήμα κατατεθέν ενός υποκριτή λαού, ο οποίος ψηφίζει ψευτοσοσιαλιστικά, κεντρώα, και δεξιά κόμματα, διότι φοβάται την πραγματική αριστερά.

Εμείς θέλουμε ''την κεφαλήν επί πινάκι'', του Τσίπρα, του Παππά, του Μητσοτάκη, της Γεννηματά, του Θεοδωράκη, του Σημίτη, του Καραμανλή, του Παπανδρέου, του Σαμαρά, του Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, κ.α., και όσων επικαλούνται ότι εκφράζουν το κέντρο, την σοσιαλοδημοκρατία, την δεξιά - κεντροδεξιά - ακροδεξιά, για την Ελλάδα όλων των Ελλήνων, οι οποίοι δεν είναι ούτε κεντρώοι, ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, είναι γαλουχημένοι στην απάτη και καθημερινά χαιραφετούνται να γίνονται ολοένα και περισσότερο επιρρεπής σε όσα σβήνουν τη χώρα μας και την ιστορία της.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com  


Υ.Γ: Όσοι τα κάνουν όλα, και είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν ολιγαρχικά κ.α. εξωθεσμικά συμφέροντα, σαφώς από τα κόμματά τους, πρέπει να τελειώσουν - να πεθάνουν για την πολιτική, μαζί με τα κόμματά τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομφορμιστές και αμετανόητοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">