ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τζίμης Πανούσης: Μας κυβερνούν τα κομματόσκυλα που έχουν κάνει πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα

Ο Τζίμης Πανούσης δηλώνει ότι δεν μπορεί να αστειευτεί με την κατάσταση της χώρας η οποία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι απαραίτητος, τόνισε, και πρόσθεσε: Για ποιον πολιτισμό να μιλήσουμε, όταν μας κυβερνούν τα κομματόσκυλα που έχουν κάνει πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα;.

Σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο» δηλώνει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει και τους πολίτες.

Θαυμάζω τα προοδευτικά άλματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταργήσει την ιδιοκτησία, την εργασία και την πρόοδο. Σε λίγο θα καταργήσει και εμάς τους πολίτες, απάντησε ο Τζίμης Πανούσης, όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορώ ούτε να αστειευτώ με αυτή την κατάσταση της χώρας. Εχω φίλους που είχαν οικονομική άνεση και σήμερα που ζητούν 5 ευρώ να πάρουν γάλα στα παιδιά τους. Κόβουν τα φάρμακα σε ασθενείς και οι νέοι είναι άνεργοι. Εχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Βγαίνω από το σπίτι με τρόμο μήπως βρω λογαριασμούς. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση, συμπλήρωσε.

Πάνω απ' όλα το δίκαιο του εργάτη. Οσοι μας έφεραν σε αυτό το χάλι είναι τα κομματόσκυλα που μας κυβερνούν. Αρα εννοείται ότι συμφωνώ, καθώς ο πολιτισμός, έτσι όπως τον εννοεί η κυβέρνηση, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, όταν ο εργαζόμενος δεν έχει να φάει, συμπλήρωσε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ : Μεταξύ μας τώρα, ο Πανούσης έχει φάει λίγα όλες αυτές τις δεκαετίες που επικρατεί η χούντα της κομματοκρατίας και η βαθιά κοινωνική σήψη. 

Ποιος πολιτισμός είναι απαραίτητος; Ο πολιτισμός των πανηγυριών της μίας ημέρας, η ακόμα και της μιας εβδομάδας που πληρώνεται αδρά κάθε χρόνο στο δήμο Γλυφάδας ;

Μπορεί να χαρακτηριστεί πολιτισμός να πιστώνουν επί δεκαετίες τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου για φίεστες της μιας ημέρας και της μιας εβδομάδας παρανομώντας κατά των δημοτών; 

Είναι Πολιτισμός, χαρακτηρίζεται πολιτισμός, η κοινωνικός κανιβαλισμός, σε μια πόλη που ξεκίνησε η ραδιοφωνία των FM κυμάτων, να ταίζονται μια σειρά από καλλιτέχνες, καθώς και ημέτεροι, σε ετήσια βάση, ενώ επί δεκαετίες παρανομούν επί των αιτημάτων μας ώστε να μην επαναλειτουργήσουν οι τοπικοί σταθμοί της πόλης μας, τους οποίους είχαν κατασχέσει οι πλιατσικολόγοι - των αστικών κομμάτων ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολίτες τους έχει καταργήσει ήδη, και είναι σαφείς οι ενέργειές τους στη πόλη της Γλυφάδας, στην οποία μια σειρά από κατσαπλίαδες των Αριστερών αστικών κομμάτων μεθόδευσαν καρέκλες και αξιώματα για τους ιδίους, και συμμετέχουν στα Δ/Σ της πόλης, εξυπηρετώντας τα στενά συμφέροντα της διαπλοκής πέντε οικογενειών καθώς και τα προσωπικά τους. 

Όλα τα χρόνια που υπάρχουν στα έδρανα του δήμου τα αριστερά κόμματα δεν μας συνέδραμαν, άρα καταργούν την δικαιοσύνη, όπως και τους πολίτες.
Μη κολλάμε στο ΣΥΡΙΖΑ, διότι πολλοί πέρασαν από το ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι στα υπόλοιπα κόμματα. 

Οι εκάστοτε διοικούντες βαφτίζουν πολιτισμό το μονομερές τάισμα μερίδας κατοίκων Γλυφάδας, και νοτίων προαστίων, τους οποίους τους έχουν χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές επι πληρωμή.

Ο Πανούσης δεν περνά κάτι καινούργιο σε εμάς, όσα αναφέρει τα μετέδιδα πριν από δεκαετίες. Να είμαστε σαφείς: Πανούση αν ήσουν στη πόλη της Γλυφάδας, με όσα πιστεύεις και πρεσβεύεις, θεωρείς ότι θα ετύγχανες αρωγής από τους πλιατσικολόγους ;

Γνωρίζεις ποιοι πολιτεύονται σ' αυτή τη πόλη ; Κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα.  Με  πολύ νόημα. Τα αυθαίρετα νεκροταφεία σ' αυτή τη πόλη τα φτιάχνουν πίσω από κάγκελα. Επίσης, τις παιδικές χαρές τις φτιάχνουν πίσω από κάγκελα, και ενώ πληρώνουν ιδιωτικές εταιρίες με εργαζόμενους αλλοδαπούς security, για χιλιάδες κατοίκους Γλυφάδας, επιφυλάσσουν ελεημοσύνη ώστε να πιστώνουν τα χρήματα του συνόλου υποτίθεται για τον πολιτισμό.

Γι' όλους αυτούς χρειάζονται τα κάγκελα του Κορυδαλού και για πολλές δεκαετίες...

Το θέμα είναι ότι δεν ενδέχεται να αλλάξει το ελάχιστο και στο αύριο της χώρας μας, διότι αναπαράγεται το ίδιο ακριβός μοντέλο με έμφαση η λαϊκή βάση έξω απ' όλα, και στο προσκήνιο οι προβεβλημένοι δια των τηλεοράσεων, και η πλειονότητα των ραγιάδων νεροκουβαλητές των πλατσικολόγων για μια θεσούλα στο δημόσιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τζίμης Πανούσης: Μας κυβερνούν τα κομματόσκυλα που έχουν κάνει πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">