ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ''σηκώνει βάρη και ενίοτε κλατάρει'', και δεδομένης μιας προγραμματισμένης επέμβασης αφαίρεσης κήλης εισήχθη την Παρασκευή, στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Τον πρωθυπουργό επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης. Είναι πολύ καλά, έχει ξυπνήσει και θέλει να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου» είπε ο κ. Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός θα βγει από το νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου.

Σημείωση του ''Γ'': Τσίπρα δεν σε θυμήθηκε κανείς από τόσους βολεμένους στην τοπική οργάνωση της Γλυφάδας να σου στείλει περαστικά.
Είδες ο ΣΥΡΙΖΑ ; 

Τι τύπο ιεράρχισης έχει το συγκεκριμένο κόμμα ; Μήπως είναι πυραμιδικό με έμφαση ένα προσωποαρχηγοκεντρικό σύστημα διακυβερνήσεως, και ανάλογη δομή στη βάση του

Ενδεικτικά: Η συννένωση 20 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι προωθούν ένα από τους 20 στην κορυφή των οργανώσεων, κατά ενός ανέργου, θεωρείται αριστερή πολιτική ;

Με τη πάροδο του χρόνου, στην κατάλληλη εποχή, θα δοθεί το βραβείο αριστερών καταβολών σε πολλά κόμματα.

Οι οργανώσεις ακολουθούν τους κανόνες κοινωνικών παθογενειών, και της κοινωνικής σήψης, δεν διέπονται από ιδεολογικό υπόβαθρο. 

Όσα έχουν εδραιωθεί και ακολουθούνται κατά κόρον στην νεοελληνική κοινωνία ουδεμία σχέση έχουν με πρόοδο, και άλλωστε, τόσο ο νεοφιλελευθερισμός, όσο και ο σοσιαλισμός, είναι έκπτωτα ιδεολογικά συστήματα, τα οποία γεννούν διαφθορά και διαπλοκή όπως και κατάλυση των αξιών.

Πλήν της κοινωνικής διαπλοκής, στην νεοελληνική πραγματικότητα, δεν υφίσταται τίποτα άλλο. Τα συμφέροντα των κολλητών, των συγγενών, των συντεχνιών, κ.α., ενώ διευρύνεται η κοινωνική σήψη.

Οι σχέσεις με τους δεξιούς, από τη πλευρά μελών των οργανώσεών σας, αποσκοπούν στο προσωπικό τους όφελος, από τις ΜΚΟ, καθώς και από οτιδήποτε άλλο συμμετέχουν και διαθέτουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">