ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αν διαθέτεται νοημοσύνη πρέπει να τους ''αποκεφαλίσετε''

Του Γιάννη Κουρδομένου 

Είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία επί 30 χρόνια πειρατικής και διαπλεκόμενης ραδιοτηλεοράσεως δεν ίσχυσε το πρότυπο SCA ώστε να παρέχονται υπηρεσίες, τόσο στους τυφλούς, όσο και σε μειονότητες, μετανάστες, τοπικές κοινωνίες, πανεπιστημιακά ιδρύματα, οργανώσεις, συλλογικότητες, κ.α.

Το άναρχο και αντισυνταγματικό μοντέλο που επικράτησε στη χώρα μας καταλύει πολίτευμα και πολιτισμό των Ελλήνων, και αποτελεί απόρροια των Τουρκικών  καταλοίπων. 
Από μια (1) ραδιοφωνική συχνότητα με χρήση του SCA λειτουργούν (3) τρείς σταθμοί. Oι δύο στα subcarrier, και συγκεκριμένα στους 67 και στους 92 KHZ.

Προσωπικά έχω τους κωδικοποιητές για διαμόρφωση στο πρότυπο SCA μερικές δεκαετίες, ενώ όπως γνωρίζετε έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων δεν λειτουργούμε επί 12 χρόνια, ενώ οι λειτουργόντες ΕΡΤ και διαπλεκόμενοι, καταλαμβάνουν αντισυνταγματικά από πέντε συχνότητες - ραδιόφωνα ο κάθε ένας εξ αυτών.

Όπως γνωρίζετε επί τριάντα χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, τα αστικά κόμματα συνεργάτες και υπάλληλοι έξι οικογενειών, εξυπηρετούσαν τα αποκλειστικά συμφέροντα αυτών των έξι διαπλεκόμενων εκμαυλίζοντας πολίτευμα και πολιτισμό.

Ανέθεταν σε κάποιους καθηγητές την χαρτογράφηση των ερτζιανών, και συγκεκριμένα των FM, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στην ραδιοφωνική μπάντα των FM του Ν.Αττικής χωρούσαν 30 Ραδιοφωνικοί σταθμοί !!! Για έξι εκατομμύρια πληθυσμού τα οφέλη σε έξι οικογένειες διαπλοκής και λίγους δορυφόρους τους !!! Είναι ανήκουστο.

Το 30 αποτελεί μια κορυφαία εξαπάτηση του Αθηναϊκού λαού, διότι χωρούσαν κατά πολύ περισσότεροι στην ραδιοφωνική μπάντα, όμως έχοντας και το δεδομένο του SCA, στο Ν.Αττικής μπορούσαν επί δεκαετίες να λειτουργούν περισσότεροι από 100 Ρ/Σ παρέχοντας συγκεκριμένες υπηρεσίες. 

Κάθε ιδιοκτήτης Ρ/Σ με κεραία στον Υμηττό, όπως και η ΕΡΤ, έπρεπε να αναμεταδίδουν το πρόγραμμα άλλων δυο σταθμών με το πρότυπο  SCA, και να ενημερώνονται οι πολίτες για αγορά των ανάλογων δεκτών - ραδιόφωνα, καθώς και dongle rtl sdr για τα laptop και τους υπολογιστές.

Πολιτική βούληση υπάρχει ; Ποιοι κυβερνούν ;

Το πρότυπο SCA, εκτός από τα αναλογικά FM κύματα, με τους κατάλληλους κωδικοποιητές - διαμορφωτές  τους οποίους διαθέτουμε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους μελλοντικούς ψηφιακούς σταθμούς DAB+, DRM+, DVB-T2, ISDB-C, DMB, και σε οποιοδήποτε άλλο πρότυπο ραδιοφωνικής μεταδόσεως. 

Η Ραδιοφωνική Ψηφιακή Πλατφόρμα θα αποτελέσει τον καταπέλτη αν δεν ισχύσουν όσα έχουμε προτείνει επί δεκαετίες !!!

Η δική μας πρόταση είναι ως χώρα να διαμορφώσουμε την δική μας υλοποίηση ψηφιακού ραδιοφώνου, χωρίς να υιοθετήσουμε κανένα από τα γνωστά πρότυπα σε πλανητικό επίπεδο, διότι τα περισσότερα κοστίζουν πολλά χρήματα, τόσο για τους ιδιοκτήτες, όσο και για τους χρήστες, εννοούμε την μετάβαση, και έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε ένα καινούργιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρότυπο, οικονομικά συμφέρον,  με πολλές δυνατότητες, και να απορρίψουμε τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

# Αναμένουμε την κλήση ώστε να θέσουμε επίσημα τις προτάσεις μας.

Παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι επί τριάντα χρόνια κυβερνά η διαπλοκή λίγων οικογενειών, και μερικά απαράδεκτα αστικά κόμματα - πολιτικοί.



Ακούστε από το ραδιοφωνάκι του αμερικανού στην Νέα Υόρκη πόσοι ακόμα σταθμοί και υπηρεσίες υπάρχουν παράλληλα των εμπορικών σταθμών, ώστε να κρίνετε τι ίσχυσε στη χώρα μας επί 30 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και αν πρέπει ο λαός να ''αποκεφαλίσει'' όλα αυτά τα αστικά κόμματα - πολιτικούς, διότι μπορεί οι καιροί να άλλαξαν, να υπάρχει το διαδίκτυο και οι δορυφόροι, όμως η διαπλοκή στη χώρα μας παραμένει αναλλοίωτη.

Στη γενέτειρα της Δημοκρατίας φαυλότητα, αναρχία, και διαπλοκή, και στις ΗΠΑ, όπως και σε σειρά άλλων χωρών, πραγματική δημοκρατία και πολιτισμός.

Όσοι παρέλασαν επί τριάντα χρόνια στη χώρα μας ως αρμόδιοι υπουργοί ραδιοτηλεοράσεως ήταν στο σύνολό τους τσαρλατάνοι, και αποδεικνύεται διότι ούτε η ΕΡΤ, ούτε τα διαπλεκόμενα μεταδίδουν SCA, το οποίο σημαίνει παντελές έλλειμα πολιτισμού. Οι τυφλοί επί δεκαετίες στη χώρα μας ποτέ δεν διάβασαν σ' αυτή τη χώρα από τα ερτζιανά μια εφημερίδα.

Παρασχέθηκαν όλα άναρχα και αντισυνταγματικά σε διαπλεκόμενα και κατακρεουργήθηκε πολιτισμός και πολίτευμα. Μέσα σε είκοσι χρόνια ευτελίστηκαν μέχρις εσχάτων τα πάντα όλα και η φαυλότητα κρατά τα σκήπτρα.

Δικαίωσαν μέχρι και την Κούνεβα... ο πρωτεργάτης της Ραδιοφωνίας των FM τι έγινε ; 

Είναι σαφές και σήμερα, ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, συνεχίζει την φαυλοκρατία αναφορικά με τα ερτζιανά

Ως επιστήμων της ραδιοτηλεοράσεως, και παρακολουθώντας επί δεκαετίες την φαυλοκρατία της χώρας μας, είμαι βέβαιος ότι δεν γνωρίζετε οι περισσότεροι, ώστε να μην πω ΟΛΟΙ, όσα αναφέρθηκαν σχετικά με το SCA. Ειδικότερα σήμερα με τα laptop και τα pc με ελάχιστα χρήματα και ένα ''στικάκι'' μπορεί κάποιος να ακούει όλο το ραδιοφωνικό φάσμα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις

Υ.Γ.: Όπως γνωρίζετε πρεσβεύουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και η αξίωσή μας ήταν για μια δημόσια δομή όλων των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής, όπως ακριβός άρμοζε στο τόπο μας, ενώ οι υπονομεύσεις από τη πλευρά ορισμένων συμπολιτών μας είναι χαρακτηριστικές και παραπέμπουν ευθαίως σε τουρκικά κατάλοιπα.

Περιμένουμε τις τοποθετήσεις από τους γνώστες όσων αναφέρουμε, αν υπάρχει έστω και ένας (1), επίσης,  αν πράγματι θεωρείτε ορθές τις κυβερνητικές επιλογές, όπως και των ''συμπολιτών'' μας, θυμίζοντας σας ότι πρωτοστατήσαμε στην ραδιοφωνία, επενδύσαμε τα χρήματά μας, και μας στέρησαν με σειρά διώξεων και κατασχέσεων το ψωμί και το μέλλον μας στον ίδιο μας το τόπο, και οι φερόμενοι αριστεροί υπονόμευσαν τους αγώνες μας και το δίκιο μας εξυπηρετώντας τα συμφέροντα λίγων διαπλεκόμενων οικογενειών.

Πολιτική βούληση για πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές υπάρχει κ.κ. Παππά και Τσίπρα, η πρεσβεύεται όσα και οι προκάτοχοί σας ;

Ο Τσακνής ως πρόεδρος, και οι λοιποί του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ,
έχετε κάποια σχέση με την Αριστερά, η μήπως είστε μαριονέτες συμφερόντων ; 

* Ο Γιάννης Κουρδομένος είναι πρωτεργάτης των FM Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός, και με ριζοσπαστικές βαριές κουβέντες, αντί για επιθέσεις αποκλειστικά στη ΝΔ, που πράττουν ορισμένοι, και επιβραβεύονται από τη πλευρά της κυβερνήσεως. 

* Τους διαμορφωτές SCA τους παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να ξεκινήσει τόσο η ΕΡΤ, όσο και τα διαπλεκόμενα ραδιόφωνα του Ν.Αττικής, την αναμετάδοση ο κάθε ένας εξ αυτών και άλλων σταθμών - υπηρεσιών, και επιτέλους σταδιακά να μπει μια τάξη στα ερτζιανά, διότι έπειτα από το τέλος του 2017 θα σας ταράξω στις μηνύσεις και τις προσφυγές. Θα σας ταράξω όλους, κόμματα, πολιτικούς, ιδιοκτήτες, πειρατές, ΕΣΡ, ΕΕΕΤ, κ.α.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος, τόσο από την ΕΡΤ, όσο και από ιδιωτικούς σταθμούς του Ν.Αττικής, στο glyfadaweb@gmail.com 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αν διαθέτεται νοημοσύνη πρέπει να τους ''αποκεφαλίσετε'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">