ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πίστωνουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για φιέστες

Ο μεγάλος τραγουδιστής Στέλιος Καζατζίδης ανέφερε επί πολλά χρόνια ότι ορισμένοι ποτίζουν το κόσμο με ''αφιόνια'' πάσης φύσεως, στις  μέρες μας αυτά τα ''αφιόνια'' , είναι κυρίως πλύση εγκεφάλου από τα media, και κυρίως τα συστημικά, τα οποία εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα αστικών κομμάτων και πολιτικών. ( Υπάρχουν άφθονα και στη Γλυφάδα )

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες σε ολόκληρη τη πόλη της Γλυφάδας, παντελούς αδιαφορίας από τη πλευρά των διοικήσεως, και συγκεκριμένα τα τρία τελευταία χρόνια που έχουμε μια ξενόφερτη δημοτική αρχή, ενός ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε προγραμματικές εξαγγελίες για πεζοδρομήσεις και πλάκες σε ολόκληρη τη Γλυφάδα, χωρίς ίχνος ενεργειών και έργων.

Από τη δική μας πλευρά του ''Γ'' έχουμε δημοσιοποιήσει επανειλημμένα το μαύρο χάλι των οδών της Τερψιθέας , στις οποίες δεν υπάρχουν ούτε πεζοδρόμια, ούτε πλακοστρώσεις, ενώ βρέθηκαν μερικοί εγκάθετοι να χαιρετήσουν ένα έργο βιτρίνας όπως είναι η παιδική χαρά, ενώ δεν έχει αλλάξει το ελάχιστο στο τόπο μας.

Δείτε και σε κεντρικές οδούς της Γλυφάδας την πλήρη αδιαφορία από τη πλευρά της διοικήσεως να υπάρξουν παρεμβάσεις.

Ενώ ολόκληρη η Γλυφάδα βρίσκεται στο μαύρο της το χάλι, οι διοικούντες πιστώνουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για φιέστες και ημέτερους.

Ο ενεργός συμπολίτης μας κ. Γιαννακόπουλος επανέρχεται με νέα καταγγελία κατά των αρμοδίων για όσα συνεχίζουν να ισχύουν στη πόλή μας, ενώ τα εκατομμύρια των Γλυφαδιωτών δεν πιάνουν τόπο και σπαταλώνται κατά το δοκούν.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15,τηλ. 6972 79 79 60.

ΚΑΤΑ :
1) Δήμαρχου Γλυφάδας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ του Παύλου,
2) Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας, ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Φωτίου.
3) Αντιδημάρχου Καθαριότητας, ΚΑΥΚΑΣ ΑΝΝΑΣ &
4) ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α΄Α΄Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ Άγγελο, για την πλήρη αδιαφορία σας που αφορά ακατάλληλο πεζοδρόμιο επί της Λεωφ. Β. Γεωργίου, στην κάθοδο, πριν το παλιό δημαρχείο της Γλυφάδας και επίσης ακατάλληλο οδόστρωμα στην οδό ΔΙΑΔΟΧΟ Παύλου στην είσοδο για "ΜΑΡΙΔΑΚΗ" στα Ψαροκάικα.

Κε διοικητά, Σας καλώ άμεσα να μεριμνήσετε για την αποκατάσταση των παραπάνω αναφερομένων σημείων.

Σε ότι αφορά τους τρεις πρώτους εξ υμών, καλώ τον τέταρτο εξ υμών, να προβεί στα νόμιμα εναντίον τους, όπως ο νόμος προβλέπει.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
και
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της.

Γλυφάδα Αττικής, 30-07-2017

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος. 

Σημείωση του ''Γ'': Για την αδράνεια από τη πλευρά της διοικήσεως, και όσων την στηρίζουν, σε όσα δημοσιοποιήσαμε επανειλημμένα από τον ''Γ'', και αφορούν τις οδούς της Τερψιθέας, οι οποίες είναι χωρίς πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις, το 2019 δεδομένης της αδράνειας φροντίστε να μην εμφανιστείτε σ' αυτή την συνοικία διότι αντί ψήφων θα εισπράξετε πολλά περισσότερα !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πίστωνουν τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για φιέστες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">