ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Αλίμου: Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 3η έτους 2017 

Καλείσθε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 14:30 σύμφωνα με τις διατάξεις των α. 72 & 75 του Ν. 3852/ 2010 (ΦΕΚ Α ́87) για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης προμηθειών – υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση διάθεσης πίστωσης προμηθειών – υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πιστώσεων για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων 4ου διμήνου έτους 2017 (Ιουλίου – Αυγούστου 2017).
ΘΕΜΑ 4ο
Απόδοση του υπ’ αριθμ. 806/19.05.2017 χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.
ΘΕΜΑ 5ο
Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού γνωμοδοτικής επιτροπής του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης "Λιμενική μελέτη για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης''.
ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού γνωμοδοτικής επιτροπής διενεργειας του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή μηχανολογικών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου».
ΘΕΜΑ 7ο
Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας του συνοπτικού Διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΠΙ ΤΡΕΪΛΕΡ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Σημείωση του ''Γ'': Σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων δήμων, στο δήμο Γλυφάδας ακολουθείται ένα διαφορετικό σύστημα. Το ''πρότυπο'' σύστημα του δήμου Γλυφάδας, το οποίο ακολουθεί η διοίκηση Παπανικολάου, αποκαλείται ''σύσκεψη - συνεδρίαση δια των τηλεφώνων'', και οι ανακοινώσεις των δημοτικών συμβουλίων καθώς και των οικονομικών επιτροπών, όποτε γίνονται δημόσια, ''κρύβονται'' επιμελώς από την κοινή θέα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Αλίμου: Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">