ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συναυλία - Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο «Καλλίπολις», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μμ

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζιδάκι στη φιλόξενη αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό (200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του Μετρό).

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα «ταξιδέψουμε» με κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Μ. Χατζιδάκι, όπως: Αστέρι του Βοριά, Το Σύννεφο έφερε Βροχή, Πες μου μια Λέξη, Μίλησέ μου, Τα παιδιά του Πειραιά, Παλιομισοφόρια, Ο κυρ-Αντώνης, Αγάπη πούγινες Δίκοπο Μαχαίρι, Κεμάλ κ.α.

Το δεύτερο μέρος της συναυλίας αποτελεί αναδρομή στις ρεμπέτικες καταβολές του Μ. Χατζιδάκι, στις οποίες ο ίδιος έχει αναφερθεί, και θα ακούσουμε τραγούδια των Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Παπαϊωάννου κλπ.

Το μουσικό σχήμα αποτελούν:
Ελένη Μπελεζίνη: Φωνητικά - τζουράς
Γιάννης Στακάς: Κιθάρα
Ανδρέας Δρογγίτης: Φυσαρμόνικα
Στέφανος Γεωργιάδης: Κιθάρα
Αναστασία Βουγέση: Χορός

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο καιρός -σύμφωνα με την ΕΜΥ- δεν θα είναι κακός, αλλά συνιστάται να έχετε μαζί σας μπουφανάκι ή φουτεράκι.

Σημείωση του ''Γ.WEB'': Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση, εμείς όμως δεν συμμετέχουμε σε καμία τοπική εκδήλωση, δεδομένου ότι οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ , (ορισμένα στελέχη του), εγκληματούν κατά του τοπικού μας πολιτισμού, και ημών των ιδίων, παράλληλα της δεξιάς διοικήσεως, και δεν έχει υπάρξει ούτε μια σαφής ενέργεια για το τόπο μας.

Είναι πρωτοφανές, τα στελέχη που θα γύριζαν σελίδα στο τόπο μας να υπηρετούν δεξιά και ακροδεξιά κόμματα - συμφέροντα, το μεγάλο κεφάλαιο, και να αδυνατούν στην κάλυψη αριστερών πολιτικών. Είναι αδιανόητο για εμάς να βρεθούμε δίπλα με ανθρώπους, οι οποίοι αντί να μας στηρίξουν μας βρίζουν και μας υπονομεύουν, ενώ εμείς ξεκάθαρα και αναλλοίωτα παραμένουμε συνεπείς στις γραμμές της αριστεράς. ( Δεν ακολουθούμε τη πεπατημένη των επαγγελματιών της πολιτικής, οι οποίοι αρκετά πυκνά συχνά βρίσκονται στη πρώτη σειρά - δίπλα - δίπλα - παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις.)

Οι πολιτιστικές δράσεις ενώνουν, ενώ εμάς σήμερα μας χωρίζουν όλα. 

* Όσα αναφέρουμε δεν αποτελούν προσωπική μομφή, αφορούν το σύνολο, και κυρίως την αδράνεια να ενισχύσουμε πραγματικά το τόπο μας, ο οποίος είναι τα Νότια προάστια Αττικής, καθώς και τους συμπολίτες μας. Αν δεν υποστηριχθούν οι προτάσεις μας από τα στελέχη των τοπικών ΟΜ ποιοι θα στηρίξουν τις προτάσεις μας ; Είναι αρκετά χρόνια που διαπιστώνουμε ο κάθε ένας από το μετερίζι του να πράττει κατά το δοκούν αντί για όσα αρμόζουν στην αριστερά.

Έχουμε μια δημόσια η δημοτική Ραδιοτηλεοπτική δομή στα Νότια ; Γιατί δεν έχουμε ακόμα και σήμερα ; ( Η χούντα, οι δεξιές και πασοκικές κυβερνήσεις δημιούργησαν όσα μέσα υφίστανται, στα τρία χρόνια τι δημιουργήθηκε ; ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συναυλία - Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο «Καλλίπολις», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">