ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τριήμερο Φεστιβάλ για τα Κοινά 6-7 & 8 Οκτωβρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256

Στις 6-7 & 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, το τριήμερο Φεστιβάλ για τα Κοινά. Η Εναλλακτική Δράση συμμετέχει από την αρχή της συγκρότησης της Συμμαχίας των Κοινών, που στοχεύει στο να αναδείξει την αναγκαιότητα της ενεργητικής και αποφασιστικής συμμετοχής των πολιτών στην προστασία και διαχείριση των κοινών αγαθών.

Η παρουσίαση της Εναλλακτικής Δράσης στο Φεστιβάλ, έχει θέμα την προστασία και διαχείριση των μνημείων της ιστορίας και του πολιτισμού από την ίδια την κοινωνία και θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στις 1 το μεσημέρι από τα μέλη της Άκη Σαββόπουλο, ιστορικό, σπουδαστή της σχολής ξεναγών της Εναλλακτικής Δράσης και Δανάη Μπογιατζή, συντονίστρια των ομάδων της Εναλλακτικής Δράσης που ασχολούνται με τα ιστορικά μνημεία.


Καλούμε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Εναλλακτικής Δράσης να παρακολουθήσουν όλες τις εκδηλώσεις του τριήμερου Φεστιβάλ που είναι πολύ ενδιαφέρουσες, και ιδιαίτερα να παραβρεθούν στην παρουσίαση για τα ιστορικά μνημεία που θα γίνει το Σάββατο 7/10 στις 1 το μεσημέρι. Και φυσικά να ενημερώσουν δικούς τους φίλους και γνωστούς.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τριήμερο Φεστιβάλ για τα Κοινά 6-7 & 8 Οκτωβρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">