ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει - Του λαού το δίκιο θα την σπάσει

Είναι σαφές ότι η επιλογή Παπανικολάου - φυτευτού - για τον δημαρχειακό ρόλο, από τη πλευρά αρκετών συμπολιτών μας ήταν λαθεμένη, το καταμαρτυρούν δεκάδες παρανομίες, ειδικά προνόμια για ημέτερους, προσλήψεις και αμοιβές λόγω συγγένειας και φιλίας, και αναρίθμητα ρουσφέτια.

Το θέμα μας δεν είναι αποκλειστικά η Συνταγματική εκτροπή επί ημερών διοικήσεως του Γ. Παπανικολάου, κυρίως είναι η κατάλυση της νοημοσύνης των συμπολιτών μας, η οποία ως μέθοδος ακολουθείται από τη πλευρά του δημάρχου και των κατ' εξαίρεση χρηματισμένων του.

Ενώ προεκλογικά διατείνετο ότι έρχεται ώστε ''να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Γλυφάδας'', ο οποίος όπως ανέφερα ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ πριν από δεκαετίες, έχει εκπέσει λόγω κακοδιαχειρίσεως και κακοδιοικήσεων να ακολουθεί το μονοπάτι της κοινωνικής σήψης - φαυλοκρατίας - κομματοκρατίας, αντί της ορθής και σύννομης μεθόδου χρηστής διοικήσεως, δεν γύρισε τη σελίδα στη πόλη μας, και αποτελεί έναν συνεχιστή των κακώς κειμένων της διοικήσεως Κ. Κόκκορη, με πολλαπλά ατοπήματα, παρανομίες, και ομολογουμένως επί ημερών του με πλήρη αντίφαση λόγων και έργων. 

Έχοντας το βασικό δεδομένο ενός Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος για προφανείς λόγους ''φυτεύτηκε'' ως κομματικός υποψήφιος δήμαρχος, με υποβάθμιση αξιώματος (...), ο οποίος αντί να γυρίσει τη σελίδα στο Δήμο Γλυφάδας έγινε συνεχιστής των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ του Κώστα Κόκκορη, και της διοικήσεως του, και έχοντας σειρά από ατοπήματα - παρανομίες, οι οποίες υπερκαλύπτουν τις ημέρες της ''Κοκκορικής διοικήσεως'', καθώς επίσης, δεδομένου ότι οι ανεξάρτητοι δικαστικοί λειτουργοί δεν επεμβαίνουν αυτεπάγγελτα, πρέπει να ασκήσουμε κατά παράβαση της ιδεολογίας μας προσφυγές στην δικαιοσύνη κατά του ιδίου, καθώς και σε όσους συμπράττουν στην καταχρηστικού τύπου διοίκησή του.

Με κατάχρηση δικαιώματος ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, ενώ παρανομεί επί των σύννομων πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας στο Δήμο Γλυφάδας, δια της πλαγίας μισθώνει υβριστές και συκοφάντες ώστε να καταθέτουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τόσο οι σημερινοί διοικούντες δια του Παπανικολάου, όσο και σειρά αντιπολιτευόμενων, (...) καθώς και τα εξαγορασμένα εξαπτέρυγά τους έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συκοφαντική δυσφήμηση για ένα δημότη - πολίτη από τις δεδομένες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ δημάρχου, διοικήσεως, και μερίδας αντιπολιτευομένων, στις σύννομες αιτήσεις του στον Δήμο Γλυφάδας, και κυρίως, όταν τα ίδια άτομα - αιρετοί - είτε βαρύνονται για επιλεκτικά ρουσφέτια σε ημέτερους, είτε για φαυλοκρατία, είτε για χρηματισμούς δια της πλαγίας για επιθέσεις, καθώς επίσης, και για αποσιώπηση των καταχρηστικών μεθοδεύσεων από τη πλευρά της διοικήσεως για την επιλεκτική οφέλεια των ημετέρων της.

Η μεγαλύτερη συκοφαντική δυσφήμηση που μπορεί να διαπραχθεί, και υπερβαίνοντας ακόμα και όσα έχουν νομοθετηθεί θεσμικά στη χώρα μας, είναι οι δόλιες μεθοδεύσεις απο τη πλευρά ορισμένων πολιτικών - αιρετών, στην κατάργηση των αναφαίρετων ατομικών, ανθρώπινων, και των Συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών. 

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ότι επί μακρόν στον δήμο Γλυφάδας συγκεκριμένα άτομα τα οποία πρεσβεύουν οργανωμένα κομματικά - παραταξιακά συμφέροντα, συν όλων των υπολοίπων, διαπράττουν παράλληλα και συκοφαντική δυσφήμηση, διότι ο καταθέτων τις σύννομες αιτήσεις, ο οποίος δεν καλύπτεται, δεδομένων των επιλεκτικών ρουσφετιών σε ημέτερους, γίνεται βορά στο κοινωνικό σύνολο με δόλο από τη πλευρά πολιτικών κύκλων στοχεύοντας στην απαξίωσή του. 

Έχοντας το βασικό δεδομένο της διευρυμένης συκοφαντικής δυσφημήσεως κατά του δημότη - πολίτη, την οποία διαπράττουν με δόλο τα οργανωμένα συμφέροντα, Δημάρχου - αιρετών, πόση βαρύτητα μπορεί να έχει η μήνυση ενός χρηματισμένου τους εξαγορασμένου υβριστή και συκοφάντη ;

Πρός Ενημέρωση της Εισαγγελίας, και σύμφωνα με την υπ, αριθ. πρωτ. 1016/92/30-γ  μήνυση την οποία κατέθεσε ο Ιωάννης Καραχάλιος έπειτα από χρηματισμό σε δαύτον από τους διοικούντες του δήμου Γλυφάδας.

Επίσης, επισυνάπτονται δεκάδες υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα του εν λόγω, για πολλοστή φορά, τα οποία ήδη έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία, και παράλληλα τα αποστείλαμε για γνώση του πρωθυπουργού, καθώς και των αρμοδίων υπουργών δικαιοσύνης.

Ως ΈΛΛΗΝ πολίτης και βαλλόμενος επί δεκαετίες από οργανωμένα συμφέροντα, κατά των ατομικών, ανθρωπίνων, και Συνταγματικών δικαιωμάτων μου, και με τη συμμετοχή δικαστικών λειτουργών, αρνήθηκα κάθε συμμετοχή στις συντονισμένες ενέργειες εις βάρος μου από τη πλευρά του χρηματισμένου της διοικήσεως Παπανικολάου. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ.: Είναι σαφές ότι δεν στοχεύουν σε πρόσωπα, στοχεύουν σε ιδέες, και στο πραγματικό δίκαιο, και κυρίως, η ενοχλησή τους έγκειται στο γεγονός της ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ'', διότι πριν την ανακοίνωση της δεν υφίστατο ενόχληση των εν λόγω. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει - Του λαού το δίκιο θα την σπάσει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">