ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η βελτίωση της ποιότητας ζωής

H βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αποτελεί την κύρια φανφάρα των πολιτικών και υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο στους Ο.Τ.Α.

Η βελτίωση της ''ποιότητας ζωής'' των κατοίκων Γλυφάδας, από τον Γ. Παπανικολάου, ήταν να μας κουβαλήσει τον κουμπάρο του Γιώργο Γκρίλλα, ως επιστημονικό συνεργάτη, ώστε να τον πληρώνει πλουσιοπάροχα για μηδενική προσφορά.

Ο φανφάρας Παπανικολάου θα μας έφερνε προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία θα έκαναν τη Γλυφάδα Ευρωπαϊκή πόλη και πρότυπο διαβίωσης για τους κατοίκους της.

Παράλληλα δε έχουμε και χαρακτηριστικές δηλώσεις από τη πλευρά παραταξιακών του Παπανικολάου, οι οποίοι για μια θέση στα δημοτικά έδρανα έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται δημόσια ότι '' θα κάνουν τη Γλυφάδα την πρώτη Ευρωπαϊκή πόλη'' !!

Σύμφωνα των προαναφερόμενων, έπειτα από τρία χρόνια διοικήσεως αυτών των ατόμων, της παρατάξεως Παπανικολάου, έπρεπε τουλάχιστον να έχουν να επιδείξουν ότι ο δήμος Γλυφάδας βελτιώνει τη ποιότητα ζωής των δημοτών.

Αντί της βελτίωσης της ζωής των δημοτών, αυτοί οι ξενόφερτοι, Παπανικολάου - Γκρίλλας, κ.α., επιθυμούν το Δήμο Γλυφάδας πίσω και από τη τελευταία επαρχιακή πόλη - χωριό.

Εμείς δεν είμαστε λόγια του αέρα, και κούφιες υποσχέσεις - δεσμεύσεις τύπου Παπανικολάου, και όπως σας παραθέτουμε ακόμα και τα Ιωάννινα από τα οποία κουβάλησε τον κουμπάρο του Γκρίλλα ο Γ. Παπανικολάου, διαθέτουν από το 1989 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, καθώς και μια σειρά ιδιωτικών, Ηχώ, Ioannina DeeJay, International 10, Star, Top FM, Energy, Safari, Alfha, κ.α. 

Καθίσταται σαφές ότι, τόσο η διοίκηση Παπανικολάου, όσο και οι συνεργάτες του αμοίβονται χωρίς καμία προσφορά στη Γλυφάδα και τους κατοίκους της.

Έπειτα από σειρά αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, και ανάλογο αριθμό ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ στις σύννομες αιτήσεις μας από τη πλευρά των εκάστοτε διοικούντων, παραθέτουμε πρόσφατη ΑΙΤΗΣΗ ώστε να αξιολογήσετε τόσο την διοίκηση Παπανικολάου, όσο και τους ειδικούς συνεργάτες τους.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Αυτοί οι ''επιστήμονες'' είναι ειδικοί στις φιέστες, στην προπαγάνδα, στις εντυπώσεις, στην αποκομιδή των χρημάτων των δημοτών, και από αποτέλεσμα για το τόπο μας και τους κατοίκους μηδέν εις το πηλίκον.

Ευρωπαϊστή δήμαρχε ο ειδικός συνεργάτης σου, Γκρίλλας, εργάζεται η αμοίβεται λόγω συγγένειας ;;; Δεν υπάρχουν τα ΕΣΠΑ για τον Γκρίλλα ;  























Επισήμανση του 2023:Έπειτα από εννιά (9) πλέον χρόνια όχι απλά η πρώτη ευρωπαϊκή πόλη δεν έχουμε γίνει, παράλληλα ούτε μια (1) σύννομη ενέργεια δεν έχει προκύψει από τους δεκάδες καταπατητές της εντολής χιλιάδων δημοτών, αντιθέτως, δείτε ποιοι δεσπόζουν στην ''επιτροπή ποιότητας ζωής'' του Δήμου Γλυφάδας και ποιοι εναλλάσσονται στις αμοιβόμενες κ.α. θέσεις και τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν τελικά δεν μας ξαποστείλει ο καύσωνας και η βελτίωση της ''ποιότητας ζωής'' που μας είχαν υποσχεθεί , ενώ από το 2014 δεν τηρήθηκε η εντολή μας από τις προδοτικές τοπικές παρατάξεις και την διοίκηση , θα γράψω ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ''ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ'' ΚΑΙ ''ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ'' ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.

'Αλλωστε τι περισσότερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από το σύνολο των ξενόφερτων παρατάξεων, και φερόμενων πολιτικών , οι οποίοι κάνουν πλιάτσικο διαρκείας και τοπικό έγκλημα στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας , και ενώ βολεύτηκαν άπαντες , καθώς και πληθώρα κολλητών & κουμπάρων τους με τα χρήματα των δημοτών είχαν παράλληλα να καλύψουν και το συμβόλαιο των εντολέων τους ολιγαρχών κατά της ζωής των δημοτών ;

Ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός τον οποίο ευλαβικά προσκυνούν αριστερά - κεντροαριστερά είναι χειρότερο μόρφωμα από τον ναζισμό, διότι αυταπόδεικτα ''έφαγε'' ολόκληρο τον Τσίπρα , τον ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ συνεργάτες , το ΜΕΡΑ25 - ΛΑΕ, και τα παρείχε όλα στην ΝΔ του Μητσοτάκη !! Το αντίστοιχο ''πέτυχαν'' και τοπικά οι φερόμενοι ''ανατροπείς'' με ιδιαιτερότητες , τόσο το 2014, όσο και το 2019 - 2023 και μέχρι το άπειρο !! Έπειτα του προδοτικού 2014 πετύχατε κάτι καλύτερο ?Με συμμετοχή στα ολιγαρχικά και την τηλεοπτική δημοκρατία σας κάθεται η εξουσία ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η βελτίωση της ποιότητας ζωής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">