ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η βελτίωση της ποιότητας ζωής

H βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αποτελεί την κύρια φανφάρα των πολιτικών και υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο στους Ο.Τ.Α.

Η βελτίωση της ''ποιότητας ζωής'' των κατοίκων Γλυφάδας, από τον Γ. Παπανικολάου, ήταν να μας κουβαλήσει τον κουμπάρο του Γιώργο Γκρίλλα, ως επιστημονικό συνεργάτη, ώστε να τον πληρώνει πλουσιοπάροχα για μηδενική προσφορά.

Ο φανφάρας Παπανικολάου θα μας έφερνε προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία θα έκαναν τη Γλυφάδα Ευρωπαϊκή πόλη και πρότυπο διαβίωσης για τους κατοίκους της.

Παράλληλα δε έχουμε και χαρακτηριστικές δηλώσεις από τη πλευρά παραταξιακών του Παπανικολάου, οι οποίοι για μια θέση στα δημοτικά έδρανα έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται δημόσια ότι '' θα κάνουν τη Γλυφάδα τη πρώτη Ευρωπαϊκή πόλη'' !!

Σύμφωνα των προαναφερόμενων, έπειτα από τρία χρόνια διοικήσεως αυτών των ατόμων, της παρατάξεως Παπανικολάου, έπρεπε τουλάχιστον να έχουν να επιδείξουν ότι ο δήμος Γλυφάδας βελτιώνει τη ποιότητα ζωής των δημοτών.

Αντί της βελτίωσης της ζωής των δημοτών, αυτοί οι ξενόφερτοι, Παπανικολάου - Γκρίλλας, κ.α., επιθυμούν το Δήμο Γλυφάδας πίσω και από τη τελευταία επαρχιακή πόλη - χωριό.

Εμείς δεν είμαστε λόγια του αέρα, και κούφιες υποσχέσεις - δεσμεύσεις τύπου Παπανικολάου, και όπως σας παραθέτουμε ακόμα και τα Ιωάννινα από τα οποία κουβάλησε τον κουμπάρο του Γκρίλλα ο Παπανικολάου, διαθέτουν από το 1989 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, καθώς και μια σειρά ιδιωτικών, Ηχώ, Ioannina DeeJay, International 10, Star, Top FM, Energy, Safari, Alfha, κ.α. 

Καθίσταται σαφές ότι τόσο η διοίκηση Παπανικολάου, όσο και οι συνεργάτες του αμοίβονται χωρίς καμία προσφορά στη Γλυφάδα και τους κατοίκους της.

Έπειτα από σειρά αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, και ανάλογο αριθμό ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ στις σύννομες αιτήσεις μας από τη πλευρά των εκάστοτε διοικούντων, παραθέτουμε πρόσφατη ΑΙΤΗΣΗ ώστε να αξιολογήσετε τόσο την διοίκηση Παπανικολάου, όσο και τους ειδικούς συνεργάτες τους.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Αυτοί οι ''επιστήμονες'' είναι ειδικοί στις φιέστες, στην προπαγάνδα, στις εντυπώσεις, στην αποκομιδή των χρημάτων των δημοτών, και από αποτέλεσμα για το τόπο μας και τους κατοίκους μηδέν εις το πηλίκον.

Ευρωπαϊστή δήμαρχε ο ειδικός συνεργάτης σου, Γκρίλλας, εργάζεται η αμοίβεται λόγω συγγένειας ;;; Δεν υπάρχουν τα ΕΣΠΑ για τον Γκρίλλα ;  


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η βελτίωση της ποιότητας ζωής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb