ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι χρηματισμένοι και οι συκοφάντες διακρίνονται

Δεν μπορούμε κάθε τρείς και λίγο να ακολουθούμε τα μονοπάτια της εξαγορασμένης αλητείας του ΚαραΧΑΛΙΟΥ, την οποία χρηματίζει ο καθυβρισμένος απο δαύτον μέχρι το 2014, τέως Ευρωβουλευτής και δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. 
Η συκοφαντική δυσφήμηση η οποία γίνετε συστηματικά είναι σαφής, οι απορίες αναφορικά με το δήμο Γλυφάδας, και σαφώς όχι η απορίες μας, ( τύπου ''εκδότη'' Καραχάλιος) είναι λυμένες πρίν από δεκαετίες, και δεν περιμένουμε κανέναν, και κυρίως από την διαμορφωμένη κοινωνική σήψη του παρόντος, να μας κάνει υποδείξεις. Δεχόμαστε όσα επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν οι συμπολίτες μας, διότι τα περισσότερα προσφέρουν την αλήθεια, η οποία στις μέρες μας είναι σπάνιο αγαθό.
Η ρήση αναφέρει ''χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις'', και αυτό καθίσταται σαφές στην περίπτωση του κατ' επάγγελμα συκοφάντη - υβριστή, με εμμονές επί δυο χρόνια σε ένα δημοσίευμα του κ. Α. Γιαννακόπουλου, το οποίο σαφώς δημοσιοποιήσαμε, όπως και οτιδήποτε άλλο έφτασε σε εμάς από τους συμπολίτες μας. Όπως έχουμε σειρά στοιχείων σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, και το λαό, έχουν ταϊστεί πολλοί από την σημερινή διοίκηση, και πράγματι τα συμφέροντα είναι πολλά, όμως η αλήθεια δεν διαβάλεται, καθώς επίσης, οι ειδικές μέριμνες και οι παρανομίες δεν κρύβονται.

Ο Καραχάλιος, και σειρά άλλων, επί της ουσίας δεν προσφέρουν λειτούργημα στην δημοσιογραφία και στους συμπολίτες μας, και κάλιστα το ρόλο του μπορούσε να καλύψει ο έμμισθος του δημάρχου με τις ανανεούμενες συμβάσεις, ο οποίος τοποθετήθηκε στο γραφείο τύπου και παράλληλα διατηρεί και τοπική ιστοσελίδα, όμως, σε μια κοινωνία διευρυμένης σήψης, και το συγκεκριμένο είχε υπερτονιστεί από τον τέως αντιδήμαρχο κ. Καραπάνο, χρειάζεται στους κατέχοντες ο λαϊκισμός και οι αήθεις επιθέσεις από χρηματισμένους ώστε να μην φαίνονται οι ίδιοι, και να μην εμπλέκεται άμεσα η δημοτική αρχή.

Δεδομένου ότι παριστάνει τον δημοσιογράφο, ενώ στην γραφή του είναι βόθρος με κοπρολύματα, πρέπει να τονιστεί ότι κυναιδογραφία ασκεί ο ίδιος, διότι τον κάλεσα να ορίσει μέρα και ώρα,  μέρα μεσημέρι έξω από το δημαρχείο της Γλυφάδας, ώστε να μου θέσει ανώπιος ενωπίο τις βρωμιές και συκοφαντίες που διοχετεύει δημόσια με τα αποδεικτικά στοιχεία. (Οι λόγοι είναι γνωστοί και σαφείς), όμως ο συκοφάντης ούτε δέχτηκε ούτε όρισε ημέρα. ( Τα συμπεράσματα αν είναι δημοσιογράφος δικά σας.)

Όσοι είναι έξυπνοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν ποια είναι η αλήθεια, και ποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα.

Τι θα πει κατά το παρελθόν δημοσίευσε άρθρα της αριστεράς, ένας φερόμενος εκδότης, ο οποίος έχει κάνει φασόν τις επιθέσεις στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, και παράλληλα δημοσιοποιεί αποκλειστικά την προπαγάνδα του δήμου Γλυφάδας και του δημάρχου ; Σήμερα δεν υπάρχουν αριστεροί και αριστερά στην Γλυφάδα και τα Νότια προάστια Αττικής ; Δεν υπάρχουν σοσιαλιστές ; Γιατί έχουν λύσσαξει κατά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του και επιτίθονται με μανία ;

Δεν διαπιστώνουμε από τον φερόμενο δημοσιογράφο να υπάρχει αναλογική ισότητα, και επί δυο χρόνια δεν υπάρχει ούτε ένα δελτίο τύπου από την αντιπολίτευση και τους κατοίκους της πόλης μας, σε αντιδιαστολή ημών, οι οποίοι είναι γνωστό ότι την προεκλογική περίοδο δεν χρηματιστήκαμε αδρά για διαφημιστικού τύπου φυλλάδα.

Δεδομένου ότι συνεχίζονται οι αήθεις επιθέσεις με ύβρεις και συκοφαντίες, τα στοιχεία παραπέμπονται άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, σημειώνοντας τα κατωτέρω: 

1) Ουδέποτε χρηματιστήκαμε από τους συμπολίτες μας, και άλλωστε ουδείς μπορεί να το διαψεύσει, και δεδομένης της απόλυτης αλήθειας, στην προσφυγή μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του κατ' επάγγελμα εξαγορασμένου συκοφάντη - υβριστή θα κληθούν μάρτυρες, υπουργοί, βουλευτές, τέως δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, και αρκετοί εκ των συμπολιτών μας.

2) Ο συκοφάντης ολκής, πλήν της εμμονής με ένα δημοσίευμα το οποίο φέρει την υπογραφή του κ. Γιαννακόπουλου, δεν έχει παρέχει ξεκάθαρα απαντήσεις πως απέκτησε το σπιτάκι της Σαρωνίδας, πως διαβιεί τα δυο τελευταία χρόνια, και με ποια χρήματα έκανε διακοπές το καλοκαίρι.  

3) Ερωτούμε τον φερόμενο εκδότη - δημοσιογράφο, πως και πότε γνώρισε τον Τάσο Ταστάνη τον οποίο αναφέρει στην υβριστική - συκοφαντική  ιστοσελίδα του ;

4) Επί σειρά ετών ο συκοφάντης  ευρίσκετο στις εκδηλώσεις , στις πορείες, στις διαμαρτυρίες, στα συλλαλητήρια, στις ομιλίες, που ευρίσκετο η αριστερά και οι αριστεροί, η μήπως αυτός ενημέρωνε τους συμπολίτες μας ; Μήπως ήταν αυτός ο οποίος διαδραμάτισε ουσιαστικό ρόλο ώστε να αλλάξει η κυβέρνηση και η Περιφερειακή αρχή ; Επίσης, ενίσχυσε σε κάποιο βαθμό την αριστερά στη πόλη της Γλυφάδας ώστε να αυξήσει τα ποσοστά της ;

5) Μήπως είναι ψέμα ότι όσοι πολιτευόμενοι του απέστειλαν δελτία τύπου για δημοσιοποίηση έλαβαν μια απάντηση με την οποία τους καλούσε να καταβάλουν από 50 - 300 ευρώ μαύρα και αδήλωτα για δημοσιοποίηση του δελτίου τύπου ; 

Όπως αναφέρει σε βάρος μας ο συκοφάντης: '' Μήπως δεν είναι γνωστό στους αριστερούς και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ιδρυτικό μέλος της Εθνικής Αλητείας και μέσα από ψευτοπροφίλ που διαχειρίζεται εξυπηρετεί συμφέροντα ? ''

Σε άλλο σημείο αναφέρει: '' Αυτό το απεχθές δίποδο με το ράσο της αριστεράς, μπορεί  με την αιμοσταγή πένα του που βρίζει, εκβιάζει, συκοφαντεί, και απειλεί τους πάντες, να έχει θέση στην αριστερά ? Μήπως ήρθε η ώρα να τον βάλουν στην θέση του. Θα πρέπει να γνωρίζει αυτός ο σκανδαλιστικός κιναιδογράφος ότι στον Σύριζα υπάρχουν άνθρωποι με φωνή που δεν μασούν τα λόγια τους που δεν τον φοβούνται  και δεν μασάνε από τον εκφοβισμό της πένας του.''

Και άλλο σημείο της επιθέσεως από τον χρηματισμένο: Oι έξυπνοι άνθρωποι σαφώς και  δεν παραμυθιάζονται από ρυπαρούς, φαύλους Τι βλέπουν οι αριστεροί στο αφοδευτήριο που διαχειρίζεται ? Είναι αισχρό, λυπηρό και αηδιαστικό, κάποια τέτοια απόβλητα να χρησιμοποιούν την αριστερά και να προτρέπουν τους πολίτες να χτυπούν παλαμάκια σε πράξεις βίας, όπως  επίσης, είναι ατιμωτικό εξευτελιστικό και άνανδρο να δημοσιεύουν κοπρογραφήματα, να συνεργάζονται έναντι πινακίου φακής με εμμονικούς τοκογλύφους, τυχοδιώκτες, εκβιαστές, κάθε λογής αλήτες, κλέφτες και λαμόγια.

Επαφίενται στη κρίση σας και δρομολογούνται στην Εισαγγελία. Ποιοι συνεργάζονται, πως συνεργάζονται, ποιοι χρησιμοποιούν την αριστερά, πόσα κέρδισαν, πόσο ατιμωτικό εξευτελιστικό και άνανδρο είναι η αλήθεια, ποιοι δημοσιοποιούν κοπρογραφήματα, και ποιοι είναι οι κάθε λογής αλήτες, κλέφτες, λαμόγια, τυχοδιώκτες, και εκβιαστές ;;;  

Πόσα έχω κερδίσει στα τρία χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου από το δήμο Γλυφάδας ;;; Πόσα είχα κερδίσει στα τέσσερα χρόνια Κώστα Κόκκορη ;;; Επίσης, πόσα είχα αποκομίσει επί διοικήσεως Λαζαρίδη, Σπονδυλίδη, Σούφη, Λανδράκη, Σφακιανάκη, που λειτουργούσε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM ;;; 

Δεδομένου ότι προσωπικά δεν διαχειρίζομαι κανένα ψευτοπροφίλ, πλην της σελίδας του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, μόνο για το συγκεκριμένο που αναφέρει, και αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση, και χειρότερη από τις ύβρεις τις οποίες γράφει, θα δρομολογηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη με αξίωση ζημία εκατοντάδων χιλ. ευρώ, διότι αποσκοπεί τόσο ο ίδιος, όσο και όσοι τον αμοίβουν και βρίσκονται από πίσω του, στην σκόπιμη απαξίωσή μας ώστε να απολαμβάνουν δια της πλαγίας προσωπικά οφέλη από το δήμο Γλυφάδας.

Βρίζουμε, εκβιάζουμε, συκοφαντούμε, και απειλούμαι τους πάντες !!! Γίνετε αντιληπτό ότι αποτελεί χρηματισμένη συκοφαντική δυσφήμηση, δεν χωρά αμφιβολία, διότι όπως βλέπετε, οι αναγνώστες μας, υπάρχουν δεκάδες συμπολιτών μας στα Νότια προάστια Αττικής, που επικοινωνούν μαζί μας, και σαφώς ούτε τους έχουμε βρίσει, δεν εκβιάζονται, ποτέ δεν έχουν συκοφαντηθεί, ούτε έχουν απειληθεί, και δεν ενδέχεται.

Δεδομένου ότι αναφέρετε σε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους προφανώς γνωρίζω καλύτερα από τον ίδιο, και ουδέποτε τους έχω εκθέσει, πλην συγκεκριμένων ελαχίστων ατόμων, και συγκεκριμένων καταστάσεων, να τους κατανομάσει. Ο ίδιος επανειλλημένα δεν είναι αυτός που καθυβρίζει δημόσια υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ όπως και τον πρωθυπουργό ;

Ποιος είναι απεχθές δίποδο το γνωρίζουν χιλιάδες κάτοικοι Γλυφάδας, οι οποίοι έχουν κατασυκοφαντηθεί, έχουν εκβιαστεί, και εν συνεχεία τους προσβάλλεται και η νοημοσύνη.  

Είναι σαφές ότι οι ενοχλημένοι από τις αλήθειες που δημοσιοποιούμε είναι πολλοί, και σαφώς δεν είναι μόνο οι ''γαλάζιοι'' της Νέας Δημοκρατίας, όμως με χρηματισμό για αήθειες επιθέσεις με ύβρειες δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα, διότι υπάρχουν μερικές χιλιάδες κατοίκων με νοημοσύνη, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η οποιαδήποτε εξουσία παράλληλα του χρήματος διαβάλει και διαφθείρει.

Ποιοί είναι αριστερά, και ποιοι φορούν ράσα και προβιές αριστεράς, επίσης μπορούν να το κρίνουν οι συμπολίτες μας, και κυρίως όσοι γνωρίζουν πραγματικά την αλήθεια, και δεν επηρεάζονται από συκοφαντίες και ψέματα.

Μη ξεχνάτε ότι επί σειρά ετών,( δεκαετιών),  από την ξεχασμένη Τερψιθέα και από υστέρημά μας λειτουργούσαμε το τοπικό ραδιόφωνο, ΓΛΥΦΑΔΑ FM, το οποίο αντί να υποστηριχθεί από τον δήμο, όπως πλειάδα ημέτερων, δεχόμαστε διώξεις και κατασχέσεις μέχρι το κλείσιμό του. Στα 12 χρόνια λοιπόν έπειτα από διώξεις και κατασχέσεις, η αριστερά, και οι αριστεροί στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, δεν έχουν παρέχει ίχνος συμβολής και προσφοράς τους.

Έχουμε μια αριστερά που μέχρι σήμερα υπηρετεί παράλληλα της Νέας Δημοκρατίας τα διαπλεκόμενα και τους ολιγάρχες ;;; ( Σ' αυτή την ''αριστερά'' αναφέρεται ο υβριστής ; Αριστερά είναι αυτή η οποία δεν ενίσχυσε ποτέ τις αιτήσεις μας για μια δημοτική η δημόσια δομή όλων των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής ; )  Ντροπή και αίσχος για την προπαγάνδα την οποία κάνετε, διότι ο υποφαινόμενος υπογράφει τα δημοσιεύματά του, σε καθολική αντιδιαστολή των ανώνυμων σε τοπικό επίπεδο οι οποίοι παίζουν βρώμικα παίγνια.

Μήπως ο υβριστής αναφέρεται στην αριστερά η οποία το 1989 αντί να στηρίξει το λαό, και τους πρωτεργάτες των FM, έγινε δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αποκτήσει ραδιοτηλεοράσεις τις οποίες στη συνέχεια τις πούλησε σε ολιγαρχικά συμφέροντα, όπως και οι κατά τόπους ;  

Ενδέχεται ο συκοφάντης, ο οποίος μέχρι πρότινως δημοσιοποιούσε ότι ο Κ. Κόκκορης δικαιούται μια νέα πενταετία, καθυβρίζοντας τη ΝΔ και τον Παπανικολάου, να εννοεί ως αριστερά και αριστερούς ορισμένους οι οποίοι κατασκεύαζαν δελτία τύπου εξαπάτησης των συμπολιτών μας, ''με προτεραιότητα στον άνθρωπο'', οι οποίοι αντί τις πολλά υποσχόμενης αλληλεγγύης, και ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς, κ.α., έχουν γίνει στη ζούλα λόγω δημοσίων σχέσεων και οι ''τοπικοί διαφημιστές'' ;;;  

Δεν κάνουμε προσηλυτισμό αριστερών, διότι σήμερα γνωρίζουμε πολλούς δεξιούς οι οποίοι έπειτα από δεκαετίες δεξιών κυβερνήσεων καθώς και διοικήσεων, επιθυμούν πραγματική στροφή πολιτικών, κυρίως με έμφαση να υπάρξει πλαίσιο διαφοροποιήσεων, αναφορικά με τις διαχρονικές κοινωνικές παθογένειες, οι οποίες επενεργούν σε πολιτικό επίπεδο, καθώς και πραγματική αλλαγή πλεύσης στους Ο.Τ.Α., οι οποίοι γίνονται δια μέσω των αιρετών διεκπεραιωτές συμφερόντων, και κυρίως κολλητών και ημέτερων αντί του δημοσίου συμφέροντος.

Δικαίωμα, και μάλιστα αναφαίρετο του κάθε ενός να ανήκει όπου επιθυμεί, η ακόμα να μην ανήκει, όμως όταν μια δεξιά παράταξη, έπειτα από το στραπάτσο του 2014 που καθυβρίζετο από τον κατ' επάγγελμα και συνείδηση συκοφάντη, δια της πλαγίας τον συντηρεί ώστε επί του παρόντος να εκτελεί χρέη επιθέσεων, το  '' Ας αναρωτηθούν  οι άνθρωποι του Σύριζα,  συμφωνούν με την αισχρή και κατάπτυστη κιναιδογραφία του ντεμεκ «αριστερού» ψάλτη ? Πόσες φορές δεν εξύβρισε και τους ίδιους ? Πόσο τιμητικό είναι  γι αυτούς ο αριστερός διανοητής να τους αποκαλεί πρόβατα και κοπάδι μέσα στα ασυνάρτητα κοπρογραφήματα του ?'' , το οποίο αναφέρει, υποκρύπτει στενά προσωπικά συμφέροντα, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι συμπολίτες μας.

Σας ρωτούμε ευθαίως, γίνετε αριστερός διανοητής, και όχι ξεπουλητής και ξεπουλημένος, να γράφει ασυνάρτητα κοπρογραφήματα ; Όσοι και όσες επιθυμείται να ανήκετε σε κάποια αριστερή οργάνωση, έχετε αποκρυσταλλώσει ποια είναι η μετεξέλιξη της αριστεράς, και τι πρέπει να πρεσβεύει σήμερα για το αύριο ; Αν δώσουμε χείρα βοηθείας, σε όσους δεν μας την παρείχαν και δεν μας την παρέχουν, αναφορικά με τα δικά μας ιδεώδη, συντελούμε θετικά για το κοινωνικό σύνολο και εν γένει για όλους εμάς, το τόπο μας, και το μέλλον μας ;

Προσωπικά έχω επιλέξει να πηγαίνω κόντρα στα στερεότυπα, και σε όσα προτάσσει το οποιοδήποτε οικονομικοπολιτικό σύστημα, και είναι ο βασικός λόγος που δεν χρησιμοποιώ μαρξιστικού τύπου ορολογία, όμως το αν είμαι αριστερός, η αν δεν είμαι, και ειδικά Ριζοσπάστης στον βαθμό που μπορώ, δεν θα το κρίνει ένας κοινός συκοφάντης και μάλιστα εξαγορασμένος.   

Σε ποια αριστερά αναφέρετε ο συκοφάντης, στην εξωκοινοβουλευτική, η την κοινοβουλευτική, διότι υπάρχει τεράστια διαφορά.  

Αναφέρετε αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κυβερνά σχεδόν τρία χρόνια ; Αν η αναφορά γίνετε αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πληροφορώ ώστε να μην κουράζετε, ότι ανεξαρτητοποιήθηκα από την ψήφιση του πρώτου μνημονίου, και έκτοτε δεν συμμετέχω στις δραστηριότητές του. ( Θέλω να βλέπω τη λειτουργία του και τις πολιτικές του εκ του μακρόθεν, και να τον ''κρίνω'' δια μέσω του κοινωνικού συνόλου, όχι κατά προσωπική εκτίμηση. Επίσης, όπου χρειάζεται να έχω τη δυνατότητα, αν μπορώ, να πολεμήσω μαζί με το κοινωνικό σύνολο κόντρα σε όσα δεν εκφράζουν την κοινωνία. Όσα αναφέρω σε ορισμένα δημοσιεύματα ''κατά'' του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελούν τα δικά μου προσωπικά λόγια, είναι απόψεις συμπολιτών μας.)

Ο υβριστής - συκοφάντης δεν μπορεί να παρέχει στη τοπική κοινωνία σαφείς απαντήσεις,  και καθίσταται σαφές ότι διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία σπίλωσης, ύβρεων και συκοφαντιών, άρα θα επιληφθεί η δικαιοσύνη. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com    

Υ.Γ.: Με καθολική ειλικρίνια πρέπει να τονίσω ότι προσωπικά επιθυμούσα την ισχύ του ''Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά'', και μου στέρησαν το ψωμί. Αρκετοί γνωρίζουν ότι ουδεμία σχέση είχα η έχω με τις Αλουμινοκατασκευές, και από την δεκαετία του 70 λειτουργούσα ένα τοπικό Ραδιοφωνικό σταθμό.

Μια προσφορά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, άλλο ένα υβριστικό δημοσίευμα για τη ΝΔ και τον Γ. Παπανικολάου από τον ''εκδότη'' για το απατεωνίζον πολιτικό σύστημα το οποίο εξασφαλίζει ανεπάγγελτους που δεν το αξίζουν, και με έμφαση στην πολιτική π@ρτο@ζα από τον επιτιθέμενο, ο οποίος επί του παρόντος και έπειτα από αυτούς τους τίτλους, επιχειρεί να πράξει κήρυγμα ήθους !!!  ( Αλήθεια, αυτό το άτομο πίστευε όσα ανέφερε για την ισχυρή προσωπικότητα, η πιστεύει αποκλειστικά στο χρήμα και ποιοι του το παρέχουν ;;; )

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι χρηματισμένοι και οι συκοφάντες διακρίνονται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">