ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καλεί τον δήμαρχο για την Νομική Υπηρεσία

Ο ενεργός δημότης κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος καταγγέλει τον Δήμαρχο Γλυφάδας για αθέτηση του προεκλογικού προγράμματος - εξαγγελιών αναφορικά με τη σύσταση Ίδρυσης Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας.

Στις 14-02-2015 είχε καταθέσει αίτηση προς το δήμο Γλυφάδας για την Ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας και στελέχωση αυτής, αναφέροντας « σας καλώ να τηρήσετε την προεκλογική σας δέσμευση ως προς το παραπάνω θέμα ».

Επίσης, ο κ. Γιαννακόπουλος καλούσε και τον συνεργαζόμενο της διοικήσεως Παπανικολάου, τέως δήμαρχο κ. Σφακιανάκη, να πάρει θέση στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σαφώς ποτέ δεν το διαπιστώσαμε.

Η αποκεντρωμένη διοίκηση με εντολή του Συντονιστή της καλεί τον Δήμο Γλυφάδας, και συγκεκριμένα τον δήμαρχο, να καταθέσει τις απόψεις του σχετικά με το ζήτημα στελέχωσης νομικής υπηρεσίας του δήμου το συντομότερο δυνατό.

Όπως αναφέρει σήμερα ο  κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος

Καταγγέλλω και προς υμάς τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Αττικής, Γιώργο Παπανικολάου επειδή επιμόνως αρνείται να στελεχώσει με δικηγόρο - ρους την υπάρχουσα νομική υπηρεσία στο δήμου Γλυφάδας Αττικής. οι λόγοι είναι οικονομικοί και προς χάριν, δημοσίων σχέσεων προς όφελος του ίδιου και αρκετών δικηγόρων με τους οποίους συνεργάζεται, πάρα τα αντιθέτως δημοσίως προεκλογικά υποσχόμενα έως και τον μήνα Μάιο 2014 (με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας), με αποτέλεσμα ο Δήμος ετησίως να καταβάλει χιλιάδες ευρώ για αμοιβές σε συγκεκριμένους δικηγόρους της αρέσκειας του.
(έξαλλου, δικηγόρος είναι και ο ίδιος).


Γλυφάδα, 25-07-2017

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΗ της με αρ.Πρωτ.6138/17-02-2015 αιτήσεώς μου.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

1) Γεώργιο Π. Παπανικολάου, δήμαρχο &
2) δημοτικούς συμβούλους, δια του 2ου εξ υμών.

Προς γνώσιν και για τα νόμιμα:

α) Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. ( primeminister@primeminister.gr )
β) Αναπληρωτή Υφυπουργό της Δικαιοσύνης, κατά της διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. ( yyddad@justice.gov.gr)
γ) Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη. ( ypourgos@ypes.gr )
δ) Εισαγγελέα στο Αρειο Πάγο, Ξένη Δημητρίου. (τηλ. 210 64 19 366 και fax 210 64 11 532).
ε) Κοκκινάκη Σπυρίδωνα, Συντονιστή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. (ggattiki@otenet.gr), προς γνώσιν σας και για τις κατά νόμο προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές ενέργειες σας.
στ) Πιτσιλή Γεώργιο, διευθυντή στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. (gov.offis@aade.gr)
4) Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.
5) Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Γενική Δ/νση Δημοσιονομικών Ελέγχων. Διεύθυνση Ελέγχου Υπουργείων, Ν.Π.Δ.Δ. & Ο.Τ.Α. (Δ.Υ.Ν.Ο.), Ταχ. Δ/νση Κηφισίας 124 και Ιατρίδου 2 ΤΚ 115 26, Αθήνα.

Α Ι Τ Η Σ Η

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αριθ. 15 - Τ.Κ. 16561 - τηλ./fax: 210-9645005.

ΘΕΜΑ: Ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας και στελέχωση αυτής.

Σε συνέχεια των με αριθμ. πρωτ. 43680/02-09-2014 και 43928/3-9-2014 αντίστοιχων αιτήσεών μου, (με παραπομπή μου και στο αριθ. πρωτ. 34163/26-06-2014 συναφές έγγραφό μου) αλλά και επανειλημμένων προφορικών μου αιτημάτων, για Ίδρυση Νομικής Υπηρεσίας και στελέχωση αυτής, επανέρχομαι και σας καλώ να τηρήσετε την προεκλογική σας δέσμευση ως προς το παραπάνω θέμα. (Κε Στέλιο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, σας καλώ άμεσα να πάρετε θέση στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

Είναι επιτακτική ανάγκη αμέσως να σταματήσει το εκ μέρους σας οικονομικό αλισβερίσι με τους συναδέλφου σας δικηγόρους, στους οποίους (δια της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, στην οποία είστε πρόεδρος) δίδετε δεκάδες υποθέσεις του Δήμου Γλυφάδας, σε βάρος των οικονομικών του Δήμου.

H Νομική Υπηρεσία θα προσφέρει υπεύθυνη νομική υποστήριξη, οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα είναι έκθετοι έναντι των δημοτών, της δικαιοσύνης και των ελεγκτικών Οργάνων, και ο Δήμος θα είναι πολλαπλά ωφελημένος.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. (μετά…, σας φταίει ο δημοσιογράφος, Ηλίας ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, που δημοσιεύει, αυτά που γνωρίζετε, και γι΄αυτό τον καταμηνύσατε και δη, με την αυτόφωρο διαδικασία παραπέμφθηκε να δικαστεί).

Δήμαρχε, οι δημότες δεν σας επέλεξαν για την γοητεία σας, ούτε για τα χαμογελά σας, τις αγκαλίτσες σας και την προσποιητή «ευγένειά σας», σας επέλεξαν για να απαλλαγούν από τον τέως – υπόδικο για κακουργηματική απιστία - δήμαρχο και για να κάνετε χρηστή διαχείριση του Δημοτικού Χρήματος.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της και
Να λάβω γνώση των ενεργειών σας.

Γλυφάδα Αττικής, 14-02-2015 

Ο αιτών

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καλεί τον δήμαρχο για την Νομική Υπηρεσία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">