ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η αναβάθμιση του Νίκου Τσιώλη !!


Όπως είδαμε σε ένα μονόστηλο του φερόμενου τοπικού δημοσιογράφου, για άλλη μια φορά με ειρωνία για όσα δημοσιοποιούμε, αναφέρεται στον χασάπη Νίκο Τσιώλη, τον όποιο από τον ''Γ''αναβαθμίσαμε σε Κρεοπώλη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: « ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ? Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΩΛΗ !! ».

» Αυτό κι αν είναι είδηση που θα κάνει πάταγο στην τοπική κοινωνία. Αναβαθμίστηκε ο Νίκος Τσιώλης στο χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται ο «λυτρωτής» της Γλυφάδας,  κι από Χασάπης (έτσι τον αποκαλούσαν), έγινε Κρεοπώλης !!!».

Επισημαίνεται: Το θέμα με τον κολλητοκουμπάρο του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου, Νίκο Τσιώλη, δεν είναι το επάγγελμά του, και εμείς ποτέ δεν έχουμε ειρωνευτεί κανένα επαγγελματία - εργαζόμενο, το θέμα είναι ότι επί δυο χρόνια αμοιβόταν από τα χρήματα των Γλυφαδιωτών με ειδικό ρουσφέτι.

Συγκεκριμένα, ο Κρεοπώλης Νίκος Τσιώλης, λόγω συμμετοχής στην παράταξη Παπανικολάου, στις δημοτικές εκλογές του 2014 - αποτυχόντας δημοτικός σύμβουλος - προσλήφθηκε ως οδηγός στο Γκόλφ της Γλυφάδας, το οποίο δεν διαθέτει ούτε ένα όχημα - αυτοκίνητο.

Μια ''ειδική προσφορά'' του δημάρχου Παπανικολάου, σε κολλητούς, φίλους, κουμπάρους, και παραταξιακούς, είναι οι ειδικές προσλήψεις ώστε να απολαύσουν τα χρήματα όλων των δημοτών, σαφώς εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Είτε χασάπης είτε κρεοπώλης για εμάς δεν έχει καμία σημασία, το ουσιώδες είναι όσα πράττει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, εις βάρος των πληττόμενων συμπολιτών μας, με τέσσερα και πέντε χρόνια ανεργίας, για τα στενά οφέλη των φίλων και των ημετέρων του.

Χαμαιτυπείο δεν είναι ο ιστοχώρος που δημοσιοποιεί πραγματικά περιστατικά από την τοπική μας κοινωνία, χαμαιτυπεία είναι όσοι μεθοδευμένα τα αποκρύπτουν, και έχουμε και την πρόσφατη περίπτωση παράνομων προσλήψεων ημέτερων η οποία αποσιωπήθηκε από τις περισσότερες τοπικές ιστοσελίδες. Δείτε εδώ: ''Παράνομες προσλήψεις ημετέρων από τον«γαλάζιο» δήμαρχο Γλυφάδας.''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η αναβάθμιση του Νίκου Τσιώλη !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">