ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιώργος Κυρίτσης: Δεν θέλουμε την επένδυση του Ελληνικού, υποχρεωθήκαμε να την υλοποιήσουμε

Δεν  θέλουμε την επένδυση του Ελληνικού, υποχρεωθήκαμε να το υλοποιήσουμε, ανέφερε σε συνέντευξή του στον Realfm ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

Λίγες ημέρες μετά το ομόφωνο «Ναι» από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Πολιτικό Συμβούλιο  για την υποστήριξη κάθε αναγκαίας κυβερνητικής πρωτοβουλίας ώστε να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα ήθελε να γίνει η συγκεκριμένη επένδυση αλλά ουσιαστικά αναγκάζεται να την υλοποιήσει εξαιτίας των δεσμεύσεων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Από τη Σαλαμίνα που βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυρ. Μητσοτάκης υπογράμισε  «Για το Ελληνικό η Κυβέρνηση επιδεικνύει χαρακτηριστική ανικανότητα και έλλειψη πολιτικής βούλησης να διαχειριστεί σημαντικά ζητήματα. Ο κ. Τσίπρας μπορεί στα λόγια να ισχυρίζεται ότι θέλει αυτήν την επένδυση, στην πράξη όμως, δεν ξέρω πραγματικά τι πιστεύει. Αυτό που βλέπω είναι ότι παραπάνω από το μισό του Κόμμα δεν την θέλει».

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Κυρίτσης «Υπάρχει η αρχική αντίρρηση για την επένδυση την οποία έχουμε εμείς ως κόμμα, αλλά δεν μπορούσαμε να την επιβάλλουμε στο μέτρο που είχε προαποφασιστεί και υπογραφεί από τους προηγούμενους και μπήκε ως όρος στο μνημόνιο. Αναγκαστικά κάναμε μια επαναδιαπραγμάτευση με την οποία πετύχαμε κάποια πράγματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο επενδυτικό σχέδιο του Ελληνικού δήλωσε: «Δεν το θέλουμε, υποχρεωθήκαμε να το υλοποιήσουμε, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να το υλοποιήσουμε και θα το υλοποιήσουμε, τι θα κάνουμε; Αλλά από εκεί και πέρα θα το υλοποιήσουμε με βάση τον νόμο».

Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς γνωρίζουμε και βιώνουμε την ανικανότητα της ΝΔ, η οποία σύσσωμη διοικεί το δήμο Γλυφάδας, να διαχειριστεί με ορθό τρόπο τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, και αναφορικά με το Ελληνικό, τα αστικά κόμματα δεν μπορεί να παρακάμπτουν τη νομιμότητα για την εξυπηρέτηση ενός ιδιώτη

Η βασική υποχρέωση των αστικών κομμάτων, και ειδικότερα όταν κυβερνούν, είναι η τήρηση των θεσπισμένων, καθώς και η υπηρέτηση των πολιτών, ενώ είναι γνωστό ότι επί δεκαετίες, όπως και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, οι ανομίες για την εξυπηρέτηση των δικών τους στόχων και σκοπών έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο. 

Σημαντικό ζήτημα χαρακτηρίζεται από τον Κ. Μητσοτοτάκη το Ελληνικό, και προφανώς τα συμφέροντα του επενδυτή Λάτση αποτελούν σημείο αναφοράς για το κόμμα του, σε αντιδιαστολή των Ελληνών πολιτών, των οποίων τα συμφέροντα και τα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί και καταπατώνται κατά κόρον από τη ΝΔ. 

Η νοοτροπία που διέπει τα στελέχη της ΝΔ είναι επιεικώς απαράδεκτη, διότι οι ειδικές μέριμνες, και οι ανομίες, για όσους εξυπηρετούν τα στενά τους συμφέροντα, καθώς και οι παρανομίες για τις δικές τους σκοπιμότητες, είναι χαρακτηριστικές στη πόλη της Γλυφάδας. Μη ξεχνάτε ότι ως ΝΔ δοκιμάζεστε καθημερινά στους Ο.Τ.Α, και η λειτουργία των στελεχών σας κρίνετε απαράδεκτη, με σειρά παρανομιών επί των αιτήσεων των δημοτών, και με τις ειδικές μέριμνες και ενέργειες για όσα εξυπηρετούν τους ιδίους.   

Έχει το δικαίωμα μια διοίκηση εξ ονόματος πολιτισμού να πράττει κατά το δοκούν σειρά από παρανομίες, και στον αντίποδα να παρανομεί επί των σύννομων αιτημάτων των δημοτών ; Ποιός είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ;;; ( Ο πολιτισμός είναι το σύνολο των δημοτών.)

Τα στελέχη στο Δήμο Γλυφάδας, διοικούν ως ΝΔ, και έχουν αναγάγει σε τέχνη τις ειδικές μέριμνες, ακόμα και με ανομίες, υπέρ ημέτερων, συγγενών, κ.α., ενώ στον αντίποδα εγκληματούν κατά των υπολοίπων, διότι οι ''υπόλοιποι'' δεν συνεργάζονται. Όση προσπάθεια και να καταβάλλει κάποιος, είναι αδύνατον να συνεργαστεί με ακραίας νοοτροπίας και πρακτικών άτομα, τα οποία με την είσοδό τους στο δήμο δεν υπήρξαν δίκαιοι και σωστοί.

Οι αιρετοί της ΝΔ, οι οποίοι επέλεξαν δια της πλαγίας να διαβιώσουν οι ημετέροι τους, καθώς και φίλοι, παρατρεχάμενοι, κ.α., με τα χρήματα όλων των κατοίκων, και επί τρία χρόνια παρανόμησαν στο σύνολο των αιτήσεων των Δημοτών, φασιστοποίησαν το δήμο.

Η ειδική μέριμνα των στελεχών της ΝΔ στο δήμο Γλυφάδας, για δεξιούς οι οποίοι δήλωναν δημοσιογράφοι, εκδότες, κ.α., και το σύνολο των παρανομιών κατά ενός ιδιοκτήτη τοπικού Ρ/Σ, τον οποίο τον δίωκαν επί δεκαετίες έπειτα από αιτήσεις και παράβολα, καταμαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο τι εστί λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιώργος Κυρίτσης: Δεν θέλουμε την επένδυση του Ελληνικού, υποχρεωθήκαμε να την υλοποιήσουμε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">