ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα ονόματα όσων φρόντισε ρουσφετολογικά ο καταχραστής δήμαρχος Γ. Παπανικολάου

Το ζήτημα των 68 ειδικών προσλήψεων ''δασοπυροσβεστών'' καθώς και οι ανανεώσεις των ατομικών συμβάσεων τους από τον Γ. Παπανικολάου προσβάλλει άμεσα τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων συμπολιτών μας.  

Από τις 26/05/2016 ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος προσέλαβε τα 68 άτομα ως ''δασοπυροσβέστες'' με σύμβαση εργασίας τριών μηνών, έκτοτε ανανεώνονται - παρατείνονται - αδιαλείπτως οι συμβάσεις για την κάλυψη των ημετέρων τους.

Ζούμε σε μια πόλη που λίγο πολύ γνωριζόμαστε, και γνωρίζουμε καταστάσεις και πρόσωπα, και έχοντας χιλιάδες συμπολίτες μας σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, η ειδική μέριμνα και ρυθμίσεις από τη πλευρά του ''γαλάζιου'' δημάρχου, για σειρά ημέτερων, και ''κολλητών'' των αντιδημάρχων και αιρετών του, δεν δικαιολογεί την παράταση αυτών των ατόμων σε θέσεις εργασίας του δήμου έναντι όλων των υπολοίπων συμπολιτών μας.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος επικαλείται την αυτοδίκαια παράταση των εν λόγω συμβάσεων, καταχράται το δημόσιο χρήμα για την ευημερία των δήθεν '' δασοπυροσβεστών'', οι οποίοι επίσης, όπως λέγεται, τοποθετήθηκαν στον τομέα καθαριότητας, ενώ έχουμε στοιχεία εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι τελούν σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, και πολλοί εξ αυτών, στον παρελθόντα χρόνο ήταν εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, άρα καθίσταται σαφές ότι η διοίκηση εγκληματεί κατά των συμπολιτών μας.

Εμείς έχοντας αυτά τα στοιχεία, της ειδικής μέριμνας για σειρά ημέτερων, εις βάρος των υπολοίπων συμπολιτών μας, και παράλληλα μια σειρά από παρανομίες στις αιτήσεις μας από τη πλευρά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής προσφεύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.  

Τοποθέτηση του ενεργού δημότη κ. Γιαννακόπουλου:

Προς γνώσιν σας για να μην εθελοτυφλείτε στις λαμογιές του δήμαρχου Γλυφάδας. Αλήθεια, θα πληροφορηθώ ποτέ θα κληθεί σε απολογία ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου (το ''τέκνο'' της ΟΝΝΕΔ) ως προς τις παράνομες προσλήψεις των 60 ''δασοπυροσβεστών'' οι οποίοι εργάζονταν (η πλειονότητα αυτών) στα γραφεία της διοίκησης;

Έχω έννομο συμφέρον, διότι, ως δημότης εγώ κατήγγειλα το γεγονός αυτό στον Γ.Γ. του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.

Αιτούμαι να λάβω γνώση ποτέ θα κληθεί σε απολογία ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, προκείμενου να αποδείξω και τα παραπάνω σε βάρος του καταχραστή του δημοτικού χρήματος, εν προκείμενου.

Οι συμπολίτες μας διαβάστε στη συνέχεια το σκεπτικό του Γ. Παπανικολάου, καθώς επίσης, διαβάστε προσεκτικά τα ονόματα των 68 '' δασοπυροσβεστών'' και σαφώς θα σχηματίσετε ορθά συμπεράσματα. 









Ο δήμος Γλυφάδας αρχικά είχε προσλάβει δασοπυροσβέστες, εργάτες καθαριότητας, η αποκλειστικά υπήρξε η κάλυψη ορισμένων ημέτερων ;

Απ' όσα ακολουθούνται από τη πλευρά του δημάρχου αποδεικνύεται ότι σε πλειάδα περιπτώσεων πρόκειται για γαλάζια ρουσφέτια

Επισημαίνεται ότι αρκετοί από τους αναφερόμενους - και κυρίως με ειδική μέριμνα από τη πλευρά του δημάρχου - διαθέτουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία τους παρέχουν ως οικογένειες σημαντικό μηνιαίο εισόδημα, ενώ στον αντίποδα πληττόμενοι συμπολίτες μας, και κυρίως με μακροχρόνια ανεργία, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, και δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.

Πως θεμελιώνει ο δήμαρχος, και υπογράφει, ότι θεωρείται συμφέρον - οφέλεια - του Δήμου να παρατείνει τις συμβάσεις των εν λόγω, όταν έχουμε στο δήμο Γλυφάδας μακροχρόνια ανέργους και πληττόμενους, και κυρίως άτομα με προυπηρεσία στον τομέα καθαριότητας ; Από που αντλεί αυτό το δικαίωμα ; 

Δεδομένου ότι μετά το τρίμηνο το συγκεκριμένο ''προσωπικό'' για τον δήμαρχο έχει εγκληματιστεί, μετά την πυρασφάλεια στο τομέα καθαριότητας, για τον Γ. Παπανικολάου μήπως αύριο θα είναι οι καταλληλότεροι και για την δημοτική αστυνομία, και μεθαύριο - προσεχώς - οι καταλληλότεροι να αναλάβουν διοικητικές θέσεις, μιας που η σχέση κόστους - οφέλους θα είναι μεγαλύτερη για το δήμο

Μήπως είναι προτιμότερο να αναλάβουν μαζί με τις οικογένειες τους την διοίκηση του δήμου, αντί για τους επαγγελματίες πολιτικούς των αστικών κομμάτων, και η σχέση κόστους - οφέλους να είναι μεγαλύτερη για τους ιδίους αντί του κοινωνικού συνόλου ;

Σε εμάς προκαλούν θλίψη αρκετοί αντιπολιτευόμενοι του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έχουν άμεση συμμετοχή στην τέλεση αυτών των ειδικών προσλήψεων και παρατάσεων από την διοίκηση.

Οι συμπολίτες μας, τουλάχιστον όσοι ενημερώνονται επαρκώς, μπορούν να κρίνουν τόσο τα πεπραγμένα του καταχραστή δημάρχου, όσο και σειράς αντιπολιτευόμενων, οι οποίοι για εμάς είναι ανύπαρκτοι.  

Διαδώστε την ανάρτηση στα sosial media, διότι από εσάς εξαρτάται αν θα αλλάξουν οι βασικές παθογένειες στο τόπο μας από τη πλευρά των αστικών κομμάτων, και ειδικότερα όσα ακολουθούνται από τους εγκληματίες αιρετούς Γλυφάδας, οι οποίοι μεριμνούν επιλεκτικά και ασκούν κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση.

Όσοι και όσες από τους συμπολίτες μας θεωρείται εγκληματικές αυτές τις ενέργειες από τη πλευρά του δημάρχου, και επιθυμείται μια μαζική προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και τους αρμοδίους, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας: ( Εκτός αν φοβάστε, αν είστε ραγιάδες και προσκυνημένοι, και αναμένετε πότε θα έρθει και η δική σας σειρά να σας κάνουν και εσάς μια ''ειδική ρύθμιση''. Αλλοι να περιμένετε πότε θα γίνει διοίκηση η Χρυσή Αυγή, άλλοι/ες να αναμένετε πότε θα γίνει διοίκηση ο Λαφαζάνης, και μια σειρά των υπολοίπων να περιμένετε τουλάχιστον 650 χρόνια ώστε να εγκριθεί μια από τις αιτήσεις σας στις προκυρήξεις. ) Σε αντιδιαστολή με εσάς, για τους κολλητούς, τους συγγενείς, και τους ημέτερους ισχύουν τα προαναφερόμενα.

MAIL:  glyfadaweb@gmail.com  
ΤΗΛ:   690 8554616

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Σαφώς η πλειονότητα αγνοεί ότι ο υποφαινόμενος είναι πτυχιούχος στο τομέα Ασφαλείας, ( δεκαετίες), και η ειδίκευση αυτή αφορά και την πυρασφάλεια, και ενώ έχουμε σειρά αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας, καθώς και σειρά προτάσεων, επί πολλά χρόνια διαπιστώνουμε να μας υπονομεύουν, και επιλεκτικά να συνδράμουν ημέτερους οι οποίοι γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με την ασφάλεια. ( Θα χρησιμοποιηθεί δικαστικά.) 

Επί δεκαετίες, και μάλιστα δημόσια, έχουμε παρέχει σειρά  προτάσεων από τον τοπικό Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM, (πριν υπάρξει πυρασφάλεια στο Δήμο Γλυφάδας), και η μοναδική μας διαπίστωση, επί δεκαετίες, είναι υπονομεύσεις, και ειδική μέριμνα για τους ημετέρους των εκάστοτε διοικούντων.  

Είναι γνωστό της πάση ότι στις Η.Π.Α ο τομέας της δημόσιας ασφάλειας, και της ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αποτελεί δικαιοδοσία των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών, LOWER POWER, οι οποίοι επωμίζονται την ενημέρωση του κοινού και για τα ζητήματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ενημερώνουν την τοπική κοινωνία, παρέχουν τις αποφάσεις της Πολιτείας και των δήμων για ζητήματα έκτακτης ανάγκης, παράλληλα και άλλων υπηρεσιών που παρέχουν, σε πλήρη αντιδιαστολή της τριτοκοσμικής Ελλάδας, όπου οι βολευτές και οι δήμαρχοι εξυπηρετούν το πελατειακό σύστημα και τα συμφέροντα των ολιγαρχών.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις - 12 Χρόνια ειδικής μέριμνας για τους ημέτερους, και παρανομίες στο σύνολο των δικών μας αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας. 

Από το 2000 θεσμοθετημένα και με ΑΔΕΙΕΣ λειτουργούν στις Η.Α - πλήν των καθαρά εμπορικών σταθμών - οι   LOWER POWER τοπικοί Ραδιοφωνικοί σταθμοί. Στη χώρα μας έπειτα από τρία χρόνια ''αλλαγής σελίδας'' δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο, ούτε ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας.

Από το 1990 είναι κατατεθειμένη η αίτηση μας - πλήρης φάκελλος - για αδειοδότηση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενώ συνολικά γνωρίζεται ποιοι ολιγάρχες ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στην ιδιοκτησία τους σειρά ραδιοτηλεοράσεων, καθώς και πόσες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις μεθόδευσαν εις βάρος μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αν υπάρχει σήμερα δικαιοσύνη στη χώρα μας, οφείλει να στείλει στον Κορυδαλλό όσους συμμετείχαν στις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού Ρ/Σ, με απόρροια το κλείσιμό του, όπως και το σύνολο των δημάρχων, οι οποίοι παρανόμησαν και παρανομούν και ΣΗΜΕΡΑ επί των σύννομων αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας, ώστε οι νεοδημοκρατικές και πασοκικές διοικήσεις να πράττουν κατά το δοκούν κακοδιαχείριση και κακοδιοίκηση.

* Τα χρήματα των προσφυγών διατίθονται από το υστέρημα του υποφαινόμενου, και δεν θα απαιτηθεί να συνδράμετε σε κανένα βαθμό οι υπόλοιποι. Επί του παρόντος, έπειτα από χρόνια δοκιμασίας των πολιτικών, δοκιμάζεστε οι υπόλοιποι/ες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα ονόματα όσων φρόντισε ρουσφετολογικά ο καταχραστής δήμαρχος Γ. Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">