ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τιποτένια προπαγάνδα και κόλακες του Γ. Παπανικολάου

Επί τρία χρόνια παρακολουθούμε την τιποτένια προπαγάνδα καθώς και τους κόλακες του Γ. Παπανικολάου, και συγκεκριμένα λόγω ενός από δαύτους, και μάλιστα έμμισθου δια της πλαγίας, ( άλλωστε οι έμμισθοι είναι εκατοντάδες), από τον οποίο είχε ειπωθεί για κάτι ψευτοπροφιλάκια, να τονιστεί ότι ο Παπανικολάου είναι ένας (1) ενώ οι σελίδες του στα sosial media, και συγκεκριμένα στο F/B, είναι πέραν των τριών !!!

Προφανώς δεν αρκεί μια σελίδα σε ένα άτομο, και χρειάζεται σειρά από προπαγανδιστές με το όνομά του με ανάλογες σελίδες στα sosial media.

Επίσης, στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, στην οποία κατοικούν πέραν των 100.000 χιλ κατοίκων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφυτρώσει δεκάδες σελίδες στο διαδίκτυο, κυρίως όλες με το Glyfada, και κυρίως υποστηριχτών, (κολάκων ''γλυφτών - γλυψίματος''), της γαλάζιας διοικήσεως, δεν υπάρχουν απόψεις, και αυτό καταμαρτυρά την φαιδρότητα μιας τοπικής κοινωνίας, στην οποία επί δεκαετίες παίζονται βρώμικα παίγνια από μερίδα κατοίκων ώστε ώς πλιατσικολόγοι να βρίσκονται στην διοίκηση του δήμου χωρίς να εκπροσωπούν το κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι είδαμε τις πρόσφατες δραστηριότητες προπαγάνδας, τόσο με τις πεζοδρομήσεις, όσο και με το νέο κοιμητήριο, έχουμε να αναφέρουμε:

Σχετικά με τις πεζοδρομήσεις, πόσες φορές θα δαπανηθούν τα χρήματα όλων των κατοίκων ώστε να ξηλώνονται τα ίδια πεζοδρόμια και πλάκες ώστε να επανατοποθετηθούν, όταν στην μισή πόλη επί δεκαετίες δεν υπάρχουν καν πεζοδρόμια ;

Να τοποθετηθεί η προπαγανδιστική δημοτική αρχή, και συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου επί του συγκεκριμένου ζητήματος, διότι από το σύνολο των κολάκων, δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ άποψη.  

Όπως αναφέρει ο Γ. Παπανικολάου '' Τα πεζοδρόμια σε μια πόλη είναι άμεσα συνδεδεμένα με την καλή λειτουργία της, με την καθημερινότητα, με την ποιότητα ζωής όλων μας. Συνεχίζουμε σε κάθε σημείο όπου δεν υπήρχε πεζοδρόμιο ή όπου ήταν διαλυμένο.'' 

Τονίζεται ότι επί 40 και πλέον χρόνια σε αρκετά σημεία της Τερψιθέας, καθώς και ολόκληρης της πόλης, δεν υπάρχουν καθόλου πεζοδρόμια, η είναι πλήρως κατεστραμμένα, και σε πλήρη αντιδιαστολή των κολάκων επανειλημμένα δημοσιοποιήσαμε και ενημερώσαμε το δήμο. 

Δείτε περσινό βίντεο του 2016, το οποίο έχει τεθεί επανειλημμένα δημόσια



Στα τρία χρόνια δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση, οπότε τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι κόλακες αυτής της διοικήσεως είναι υποκριτές και εγκάθετοι, και τονίζεται ότι όσο πιστώνονται τα χρήματά μας για παρεμβάσεις οπουδήποτε πλήν των σημείων που υποδείξαμε ΔΗΜΟΣΙΑ, στο τέλος της τετραετίας η δημοτική αρχή και οι μετέχοντές της θα εισπράξουν μια σειρά από μηνύσεις και για το συγκεκριμένο ζήτημα.  

Αναφορικά με το νέο κοιμητήριο, το 2011 η δημοτική αρχή της Γλυφάδας επιχείρησε να δημιουργήσει ένα αυθαίρετο κοιμητήριο σε αναδασωτέα δασική έκταση που υπάγεται στην Α’ ζώνη προστασίας του Υμηττού, και το ανάλογο ισχύει επί του παρόντος.

Η παρανομία που θέσπισε η ΝΔ για τα οφέλη της καθώς και των ημετέρων της στην Α’ ζώνη προστασίας του Υμηττού.

Το έργο έχει χαρακτηριστεί «στρατιωτικό» και κατασκευάζεται σε μια έκταση 49,2 στρεμμάτων που παραχώρησε στο Δήμο Γλυφάδας η Πολεμική Αεροπορία. Ως αντάλλαγμα, δημιουργείται ξεχωριστό τμήμα στο υπό ίδρυση κοιμητήριο για τον ενταφιασμό στελεχών και αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και μελών των οικογενειών τους.

Μολονότι στράφηκαν κατά του αυθαίρετου κοιμητηρίου που επιχείρησε ως δήμαρχος ο Κ. Κόκκορης σε δασική έκταση, κάθε συμπολίτης μας αντιλαμβάνεται την πλάνη αναφορικά με το  «στρατιωτικό» νεκροταφείο, ώστε εμμέσως πλήν σαφώς να νομιμοποιήσουν την ανομία και την καταπάτηση δασικής εκτάσεως.

Το γεγονός ξηλώματος των δένδρων και θάμνων ώστε να θεμελιώσουν ένα νεκροταφείο στην Α’ ζώνη προστασίας του Υμηττού καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ποιά είναι η Νέα Δημοκρατία. 

Όπως βλέπετε οι μπουλτόζες έχουν ισωπεδώσει ολόκληρη την δασική έκταση, έχουν καταστρέψει όλα τα δένδρα και τους θάμνους που υπάρχαν στον χώρο ώστε να κατασκευαστεί εκκλησία και το νεκτροταφείο.

Το νεκροταφείο της 3ης χιλιετίας π.Χ. στη περιοχή μας βρίσκεται στις τουριστικές εγκαταστάσεις των «Αστεριών» της Γλυφάδας, και καμία ένδειξη για κοιμητήριο των Ελλήνων στον Υμηττό της περιοχής μας, οπότε η ιεροσυλία για εμάς είναι δεδομένη.

Αναφορικά με την δήλωση του δημάρχου, Γ. Παπανικολάου, για την παρέλαση, τιμώντας τον φασίστα δικτάτορα Μεταξά '' Βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια για τα παιδιά μας που παρελαύνουν και τιμούν τους προγόνους τους, που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να ζούμε όλοι σήμερα σε ειρήνη και ελευθερία.'' 

Αν τιμούν τους προγόνους τους, ακολουθούν την παράδοση, την οποία κάποιοι την επιβάλλουν, και αν ακολουθείται η οποία παράδοση, οι διοικούντες στη Γλυφάδα είναι κάπηλοι, διότι επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, καταργούν την παράδοση. 

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι ότι εμείς πρωτοστατήσαμε στις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ραδιοτηλεοράσεις απ' αυτή τη πόλη στα ερτζιανά FM, και επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, οι προδοτικές διοικήσεις του δήμου αντί να εκπροσωπούν τους κατοίκους ΓΛΥΦΑΔΑΣ εκπροσωπούν διαπλεκόμενα, και ακροδεξιά κόμματα. ( Βλέπε Καρατζαφέρης ) Το 2019 όσοι πολιτεύεστε τοπικά, καθώς και οι ψηφοφόροι σας, φροντίστε να έχετε αιτιολογήσεις, τόσο για τις παρανομίες σας, όσο και για την αναλγησία σας. 

Είναι κάθετα υποκριτικό σε πλειάδα περιπτώσεων ότι οι νεοέλληνες - νεοελληνίδες τιμούν την παράδοση και τις παραδόσεις, διότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι το κοιμητήριο τους στην περιοχή μας - στην αρχαία Αιξωνή - το είχαν στην παραλία της σημερινής Γλυφάδας, και συγκεκριμένα στα Αστέρια, οπότε τόσο η δημοτική αρχή, όσο και μερίδα υποστηριχτών της είναι οι βασικοί κάπηλοι του τόπου μας.

Ιεροσυλία αναφορικά με το κοιμητήριο στο Βουνό

Όσα πράττεται επι του παρόντος με το κοιμητήριο αποτελούν ασέλγεια για τον πρωτογενή τοπικό πολιτισμό των ΕΛΛΗΝΩΝ, και μάλιστα τα φέρατε από τα χωρία σας και ουδεμία σχέση έχουν με την νοοτροπία των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι σαφώς είχαν στην εποχή τους το βουνό - τον Υμηττό - όμως τα κοιμητήρια τους τα δημιουργούσαν στην παραλία

Αν ερωτηθούν σήμερα 1.000 νεοέλληνες - νεοελληνίδες που θα κατασκεύαζαν ένα κοιμητήριο, στην παραλία η στο βουνό, το 100% θα απαντήσει στο βουνό, οπότε ουδείς Έλλην εξ αυτών.  Επισημαίνεται ότι και στην αρχαιότητα οι κάτοικοι έκαναν μπάνιο στις παραλίες, και ασχολούντο με την αλιεία

Οποτεδήποτε επιθυμεί ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος, καθώς και η κουστωδία του, το συγκεκριμένο να μας το θέσει ενώπιος ενωπίο, για την ειρήνη και την ελευθερία.  

Σας θυμίζουμε ότι η κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 2005 έγινε επί κυβερνήσεως ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, και ενώ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν επικοινωνίας μας με παρέπεμπε στον αρμόδιο υπουργό για διευθέτηση, ( η οποία παρεπιπτόντως ουδέποτε έγινε ), και με τον υποστηριχτή του σημερινού δημάρχου, Σ. Σφακιανάκη, εκείνη τη περίοδο δήμαρχο Γλυφάδας, ώστε να του απαντήσουμε ποια είναι η ειρήνη και η ελευθερία στο τόπο μας, ο οποίος κακοδιοικείται επί δεκαετίες από παρανομούντες, δέσμιους σε ολιγαρχικά συμφέροντα, από ανάλγητους, κ.α.

Τοπική Δημοκρατία ΜΗΔΕΝ «στρατιωτικό»

ΓΛΥΦΑΔΑ FM - 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις από τις «συμμορίες» της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες είναι δέσμιες σε λίγες οικογένειες διαπλοκής, και ουδέποτε υπήρξαν εναρμονισμένες με το Ελληνικό Σύνταγμα.  ( Για πολλοστή φορά θα μας χαρακτηρίσουν υπερβολικούς και οτιδήποτε άλλο, όμως γράφουμε όσα επιτάσσει η συνείδησή μας)

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός στο Ν.Αττικής των 5.000.000 εκ. πολιτών, όσο κυβερνούσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, χορηγίας 30 ραδιοφωνικών ''αδειών'' σε πέντε δέκα οικογένειες διαπλοκής, και ανάλογου αριθμού σε νομούς των 30.000 χιλ. κατοίκων, καταμαρτυρά την φαιδρότητα και την παραποίηση από την πλευρά των εν λόγω κομμάτων του Ελληνικού Συντάγματος, διότι στη ΓΛΥΦΑΔΑ των 100.000 χιλ. κατοίκων έπρεπε αναλογικά σήμερα να λειτουργούν ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ 90 ραδιοφωνικοί σταθμοί, ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επί διακυβερνήσεών τους έκλεισαν ακόμα και τους πρωτεργάτες των FM. 

Έκλεισαν τα δυο τρία βασικά τοπικά ραδιόφωνα που υπήρχαν επί χρόνια στη πόλη μας, και ενίσχυαν αποκλειστικά τα ολιγαρχικά συμφέροντα.  

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Εμείς ουδέποτε επιβάλαμε το ελάχιστο, όμως τα περισσότερα απ' όσα αναφέρονται στο παρόν, ειδικά για το κοιμητήριο και για τις πεζοδρομήσεις, είχαν περάσει επανειλημμένα Ραδιοφωνικά στην τοπική κοινωνία, και τα είχαν ακούσει χιλιάδες κατοίκων Γλυφάδας, και καθίσταται σαφές ότι επί δεκαετίες αυτών των κομμάτων στα έδρανα του δήμου ουδέποτε εκπροσώπησαν τους δημότες.

* Εκατοντάδες τα σημεία στη πόλη μας χωρίς πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις, και επι δεκαετίες δίνεται έμφαση στα ίδια σημεία βιτρίνας, ( πιστώνονται και ξανάπιστώνονται τα χρήματα των κατοίκων), άρα η πλειονότητα δεν εκπροσωπείται, και απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα να υπάρξει μια δημοτική αρχή η οποία θα λειτουργεί με γνώμονα το σύνολο των κατοίκων, χωρίς κομματικά βαρίδια, εμπάθειες, αγκυλώσεις σε συμφέροντα, ημέτερους, δεσμεύσεις, κομπλεξισμούς, και χαριστικές πράξεις. Γνωρίζετε κάποιον κατάλληλο ;;;   

* Τις ενορίες σε ολόκληρη την Ελλάδα τις έχτισαν πάνω σε αρχαίους ναούς, ενώ τα κοιμητήρια όπου γουστάρουν τα αστικά κόμματα, ώστε να μην ενοχληθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας !!! ( Βλέπε Αστέρια Γλυφάδας και Ελληνικό )

* Για το ζήτημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ( τέως αεροδρομίου θα επανέλθουμε ), διότι αν δεν κατασκευαστεί κοιμητήριο εντός του τέως αεροδρομίου για την κάλυψη των αναγκών όσων γίνουν στον χώρο, οι αρμόδιοι δεν θα την βγάλουν καθαρή. Ο υποφαινόμενος γεννήθηκε εντός του τέως αεροδρομίου, στον ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και απαιτεί κοιμητήριο με καύση νεκρών ακριβός στο σημείο που γεννήθηκε και μας απαλλοτρίωσαν τον συνοικισμό μας. ( Στην Τερψιθέα να κηδέψουν τον Παπανικολάου και το σύνολο των υποστηριχτών του.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιποτένια προπαγάνδα και κόλακες του Γ. Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">