ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα

Δεδομένου ότι η σιωπή δεν είναι χρυσός

Στο θολό πολιτικό τοπίο της τοπικής πραγματικότητας, στον Δήμο Γλυφάδας, οι σημερινοί διοικούντες, καθώς και οι αντιπολιτευόμενοι, δεν έχουν εισφέρει δίνοντας διέξοδο στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας χιλιάδων συμπολιτών μας, και ενώ ποικίλα προβλήματα ταλανίζουν τους συμπολίτες μας, οι επαγγελματίες ''φυτιλιάρηδες'' προσπαθούν, πρώτον, να αποπροσανατολίσουν τους συμπολίτες μας, και δεύτερον, να έχουν προσωπική ικανοποίηση των δικών τους προσδοκιών.

Ποιοι είναι οι ''ξενόφερτοι'' στο δήμο Γλυφάδας δεν απασχολεί την πλειονότητα, διότι η πλειονότητα γνωρίζει ότι οι περισσότεροι αιρετοί, καθώς και οι κάτοικοι είναι πράγματι ξενόφερτοι στη Γλυφάδα. Σήμερα μόνο το 10% των κατοίκων δεν είναι ξενόφερτοι, διότι το 90% των συμπολιτών μας ήρθε σ' αυτή τη περιοχή από ολόκληρη την Ελλάδα, και όχι μόνο.

Εμείς από τον κ. Αγγελάτο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί δημόσια από αρκετούς συμπολίτες μας, περιμένουμε να απαξιώνει τον επί χρόνια ''φυτιλιάρη'', και να παρέχει μια ξεκάθαρη απάντηση στους συμπολίτες μας, αν η παρέα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επί τρία χρόνια διοικεί για τα συμφέροντα των ημέτερων άρμοζε στην διοίκηση ;  

Όσοι κρύβονται στα γραφεία τους και επικοινωνούν με τους ψηφοφόρους μέσω διακηρύξεων και μεγαλόπνοων προτάσεων, ενώ έχουν επιδείξει μονομερώς μέριμνα για κολλητούς και ημέτερους, αλλά και ακόμα χειρότερα όσο παραμένουν βουβοί παρατηρώντας τα τεκταινόμενα χωρίς να εκπροσωπούν το σύνολο των συμπολιτών μας, λες και η δημαρχιακή καρέκλα είναι προσωπικό τους τρόπαιο και όχι έδρανο καθήκοντος , πλανώνται πλάνην οικτρά.

Η σιωπή δεν είναι χρυσός , αλλά μέγα λάθος. Οι εποχές που οι πολίτες ψήφιζαν με βάση την κομματική επάρκεια έχει περάσει, ευτυχώς, ανεπιστρεπτί, και στις δημοτικές του 2019 αρκετοί θα δεχθούν το κοινωνικό ράπισμα.

Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα, αναφέρουμε στον επιτιθέμενο των κατοίκων Γλυφάδας, και διαχρονικά κόλακα των διοικούντων, διότι το ''ξενόφερτοι'' αφορά το σύνολο, εκτός αν ο ίδιος δεν είναι ξενόφερτος και έχει τα αποδεικτικά ότι αποτελεί συνέχεια των Αιξωνέων, και ειδικότερα της Κεκροπίδας φυλής, όπως είναι ο Κουρδομένος - Κρανιδιώτης, και ελάχιστοι ακόμα σε αναλογία με το σύνολο των κατοίκων. 

* Η φυλή μας είχε οκτώ βουλευτές στην Αθηναϊκή Βουλή, ενώ με όσα πράττονται από τους Νεοέλληνες, στην σύνχρονη εποχή, δεν υπάρχει κανείς από εμάς στην βουλή του παρόντος, ούτε στα κοινά του δήμου Γλυφάδας. Οποτεδήποτε επιθυμούν οι ''αρμόδιοι'', και οι όποιοι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα των ευρημάτων, (οστών), στην περιοχή μας, κάνουμε και τέστ DNA για του λόγου το αληθές, ώστε να έχουμε αποδεικτικά ποιοι αποτελούν την συνέχεια του αμιγώς τοπικού Πολιτισμού της περιοχής μας. ( Υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό της Κεκροπίδας φυλής στο παρόν της περιοχής μας.) 

* Το ''ξενόφερτοι'' αναφορικά με τους κατοίκους που διαβιούν στη πόλη της Γλυφάδας πρέπει να τελειώνει, διότι αποτελεί ακραία τακτική. Τονίζεται ότι στα τέλη του 1890 και στις αρχές του 1900 κατοίκησαν σε αυτή τη περιοχή από ολόκληρη τη χώρα, άρα όλοι οι κάτοικοι, άλλοι σε μεγαλύτερο, και άλλοι σε μικρότερο βαθμό,( σύμφωνα του χρόνου που ήρθαν σ' αυτή τη πόλη), είναι ''ξενόφερτοι'', και δεν αποτελούν συνέχεια του πρωτογενούς τοπικού Πολιτισμού της αρχαιότητας.

* Έπειτα από τον υποφαινόμενο, τον Α.Γιαννακόπουλο, τον Ζαχαριάδη, και αρκετούς ακόμα, Δ. Αγγελάτε, ο ''φυτιλιάρης'' σε έχει κάνει μαϊντανό, και γίνετε σκόπιμα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">