ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κάλεσμα κατά των πλειστηριασμών

Κάτοικοι Γλυφάδας, Ελληνικού, Αργυρούπολης, ενάντια στους πλειστηριασμούς, απευθύνουν κάλεσμα την Δευτέρα 9 Οκτώβρη.

Όπως αναφέρουν « Καλούμε όλες και όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην δεύτερη συνάντηση που έχει ορισθεί για την Δευτέρα 9 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα στα ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα ».

Κάτοικοι Γλυφάδας, Ελληνικού, Αργυρούπολης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Επισήμανση του ''Γ'': Εμείς τους καλούμε να δώσουν έμφαση στην διακοπή ρεύματος σε ανέργους συμπολίτες μας, διότι αρχικά οι πληττόμενοι μένουν χωρίς ρεύμα, και σε δεύτερη φάση, λόγω των χρεών που έχουν και στη ΔΕΗ κινδυνεύουν και με πλειστηριασμό. 

Οι πλειστηριασμοί είναι ένα ζήτημα το οποίο στον παρελθόντα χρόνο απασχολούσε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, και στη Γλυφάδα, όμως έπειτα από τις έμμισθες θέσεις σε αρκετούς, όπως και την ειδική μέριμνα που επιδεικνύει ο δήμος Γλυφάδας για μερίδα συμπολιτών μας, αρκετοί σήμερα αντί να κινδυνεύουν από πλειστηριασμούς αποκτούν υπέρμετρα περιουσιακά στοιχεία, και άλλοι είναι μακροχρόνια άνεργοι, με κομμένο ρεύμα, και η ''γαλάζια'' διοίκηση είναι παντελώς απούσα, όπως και η κυβέρνηση.

Η ατιμία της δεξιάς διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας δεν έχει όριο, διότι λίγο πολύ γνωριζόμαστε τοπικά, και γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, και την ίδια περίοδο που με την συμβολή της άλλοι αποκτούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, υπάρχουν εκατοντάδες συμπολιτών μας, μακροχρόνια άνεργοι, και κυρίως με χρέη πολλών χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης, με κομμένο ρεύμα.  

 

 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κάλεσμα κατά των πλειστηριασμών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">