ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Survivor φτηνό ναρκωτικό του λαού

Δοκιμάστηκαν όλοι σε πολιτικό επίπεδο στη χώρα μας και δημοκρατία μηδέν εις το πηλίκον.

Έπειτα από 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αυτών των αστικών κομμάτων, φερόταν ότι θα κυβερνήσει ένα αριστερό κόμμα, και καταλήξαμε σε φιάσκο.

Έπειτα από τα Μνημόνια, το γενικευμένο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και την εξυπηρέτηση των καναλαρχών με δημιουργία νόμου για τα εθνικά τους κανάλια, ετοιμάζουν και νέο αντιλαϊκό και αντισυνταγματικό νόμο για την ραδιοφωνία.

Στου κασίδι το κεφάλι έγιναν όλοι ειδήμονες, και ειδικότερα σε μια χώρα αναρχίας, στην οποία θέλουν να λέγονται και ευρωπαίοι. 

Σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη να αναφέρεις ότι στο Ν.Αττικής των 5.000.000 εκ. πολιτών οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσαν σε πέντε οικογένειες τις 30 ραδιοφωνικές άδειες, ενώ αντίστοιχο αριθμό δίνουν σε κάθε ένα νομό των 30.000 χιλ. κατοίκων θα γελούν άπαντες.

Νέος αντισυνταγματικός νόμος 

Σήμερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ μαγειρεύει καινούργιο νόμο, ο οποίος αφορά την ψηφιακή ραδιοφωνία, και λέγεται ότι θα δώσουν 70 άδειες στον Ν.Αττικής των 5.000.000 εκατομμυρίων πολιτών, και από 70 άδειες σε κάθε άλλο νομό της χώρας !

Αυτή η ΑΝΩΜΑΛΙΑ πρέπει να τελειώνει, και αν είναι ορθά όσα εφαρμόζουν τα αστικά κόμματα, αναφορικά με την ραδιοτηλεόραση, να τα εφαρμόσουν και αναφορικά με τους βουλευτές του κοινοβουλίου.

Η αναλογικότητα των βολευτών και η χούντα των ερτζιανών

Για ποιούς λόγους εκλέγουν ένα η δύο βουλευτές σε μικρούς νομούς της χώρας, και δεκάδες στο Ν.Αττικής ;;; Γιατί για τους βουλευτές ισχύει η αναλογικότητα επί του πληθυσμού και δεν ισχύει στη συνέχεια από τους εκλεγμένους για τα ερτζιανά  ;;;

Αν πρέπει να ισχύσουν θεσμικά - νομικά - όσα αναφέρθηκαν από τη πλευρά των αρμοδίων για την ραδιοτηλεόραση, να παρέχουν τη δυνατότητα να κυβερνήσουν οι ολιγάρχες, ώστε να υπηρετούνται ακόμα καλύτερα τα συμφέροντα πέντε - έξι οικογενειών.

Τα άκρα στους ακραίους πολιτικούς και πολιτικές

Δεν μας αρέσουν τα άκρα, και ενίοτε τα χρησιμοποιούμε διότι πρέπει να καταστεί σαφές ότι οι πολιτικές λανθάνουν, όμως επί δεκαετίες υφίστανται οι πολιτικές των άκρων, και όσα ισχύουν στην ραδιοτηλεόραση και ετοιμάζονται για το αύριο είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Το φτηνό ναρκωτικό της διαπλοκής στον Ελληνικό λαό

Στην Ελλάδα του ''τρούπωσα'',  των ριάλιτι της πλάκας, και των πολιτών - πολιτικών της αντισυνταγματικότητας, και με φανατικούς του καναπέ και του τηλεοπτικού σαρβάιβορ του κ@λου, διότι το πραγματικό είναι το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ το οποίο αφορά εκατομμύρια πολιτών.

Οι ψηφοφόροι των απαράδεκτων πολιτικών και δημάρχων, αποχαυνώνονται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες,  και παρακολουθούν το ''σαρβάιβορ'' του κ@λου, όπως είναι και η διαμόρφωσή τους στην ίδια τους τη χώρα. 

Με το πραγματικό σαρβάιβορ τι γίνετε ;;; 

Για πολλοστή φορά τονίζεται ότι πρωτοστατήσαμε από την δεκαετία του 70 στα FM, ΠΡΙΝ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, το 1990 καταθέσαμε αίτηση και παράβολο για αδειοδότηση, εν συνεχεία δεχτήκαμε σειρά από ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ διώξεις και κατασχέσεις, και παραμένουμε επί 12 χρόνια ΑΝΕΡΓΟΙ.  

Το έγκλημα θα έχει και συνέχεια κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, κ.α ;;;

Ξέρετε πολύ καλά τι εννοούμε οι πολιτικοί, καθώς και όλοι και όλες εσείς που αξιώνατε τα ρουσφετάκια, τις εξυπηρετήσεις, και τις ειδικές μέριμνες από τη πλευρά των βολευτών και των δημάρχων, και εν συνεχεία παριστάνεται και τους ανήξερους . . . ενώ το 2019 θα τρέχετε στις κάλπες να ψηφίσετε ξανά το βολεματάκι σας.

Μια κοινωνία, η οποία παρακολουθεί μανιωδώς ευτελούς αξίας τηλεοπτικά προϊόντα, επενδύει σε μεγαλύτερες ίντσες τηλεόραση, πληρώνει τα εκατομμύρια των ολιγαρχών, ώστε να είναι αυτοί ιδιοκτήτες και ο λαός παθητικός αποδέκτης, και παριστάνει τον ανήξερο, χωρίς ποτέ να συνδράμει την πραγματική δημοκρατία, πόσο αξίζει ;;; 

Έχετε άποψη και θέσεις αναφορικά με όσα ισχύουν επί τριάντα χρόνια στο τόπο μας ;;; Εμείς είμαστε ξεκάθαροι σε όσα αναφέρουμε, τα οποία δεν αναφέρει κανείς άλλος. Αν υπάρχει ''δημοκρατία'' στη χώρα μας, γιατί δεν έτυχε να δείτε και να ακούσετε όσα αναφέρουμε αποκλειστικά εμείς, τα οποία απορρέουν από Ελληνικό Σύνταγμα

Άλλωστε δέκα εκατομμύρια πολιτών βρίσκονται στη χώρα μας, και σε οτιδήποτε άλλο έχουμε τα στοιχεία ότι από χιλιάδες, μέχρι εκατομμύρια πολιτών, είτε ταυτίζονται, είτε χειραγωγούνται ώστε να ταυτίζονται και να έχουν κοινά ενδιαφέροντα !!! Μήπως ακόμα και σήμερα ο ραγιαδισμός είναι κορυφαίος στην Ελλάδα, και η πλειονότητα αρέσκεται να κάνει υποκλίσεις σε όποιο λαμόγιο απέκτησε μερικά χρήματα περισσότερα από τους ιδίους ;;;   

* Τα περισσότερα απ΄όσα αναγράφονται τα ανέφερα ραδιοφωνικά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν από δεκαετίες, όμως AKOMA και ΣΗΜΕΡΑ είναι ΕΠΙΚΑΙΡΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το Survivor φτηνό ναρκωτικό του λαού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">