ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αιώνιοι μπαχαλάκηδες

Οι εγκληματικές πολιτικές από τη πλευρά των αστικών κομμάτων είναι το μείζον στην σημερινή πραγματικότητα της χώρας μας, το οποίο καταδεικνύει ότι το μπάχαλο είναι πολιτικό, κοινοβουλευτικό, και θεσμικό.

Σε πλήρη αντιδιαστολή, των εγκληματικών πολιτικών αρκετών δεκαετίων, οι κατονομαζόμενοι ''μπαχαλάκηδες'' για εμάς δεν είναι οι γνωστοί - άγνωστοι, είναι τα στελέχη των αστικών κομμάτων, οι νομοθέτες, καθώς και οι υποστηριχτές τους.

Η βία και η εγκληματικότητα προέρχεται από τα αστικά κόμματα 43 ετών μεταπολιτεύσεως,  καθώς και από τα στελέχη αυτών των κομμάτων, τα οποία νομοθετούν κάκιστα - αντισυνταγματικά - αντιδημοκρατικά, και αντικοινωνικά.

Ενώ για τη Νέα Δημοκρατία και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη '' Ομάδες κουκουλοφόρων επιτίθενται ανενόχλητοι σε αστυνομικούς, (οι λεγόμενοι γνωστοί άγνωστοι), και καταστρέφουν κάθε βράδυ δημόσια και ιδιωτική περιουσία ενώ εκφοβίζουν και τους πολίτες'' εμείς αξιώνουμε να μας αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρεμπιπτόντως επιθυμεί και έρεισμα σε κοινωνικό επίπεδο: 

1) Ποιοι δρομολόγησαν σειρά επιθέσεων σε πολίτες, με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων ;
2) Που αποσκοπούσαν ;
3) Οι επιδιώξεις τους ποιές ήταν ;
4) Ποιοι κατέστρεψαν τα περιουσιακά μας στοιχεία και τις επενδύσεις μας ;
5) Ποιοι δεν μας παρείχαν μια άδεια λειτουργίας έπειτα από αιτήσεις και παράβολα στα αρμόδια υπουργεία ;
6) Πως χαρακτηρίζεται το σύνολο των εμπλεκόμενων ;
7) Τι ίσχυε επί τριάντα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα ερτζιανά του Ν.Αττικής, καθώς επίσης, τι ισχύει σήμερα ; 
8) Οι νομοθέτες αποδεικνύεται ότι δημιούργησαν ένα μπάχαλο το οποίο δεν καλύπτει δημοκρατικά το σύνολο του Ελληνικού λαού, και δημιουργεί πολιτικοοικονομική διαπλοκή λίγων οικογενειών και των αστικών κομμάτων ; 
9) Οι Αμερικανοί κοινοβουλευτικοί, όπως και σε σειρά άλλων χωρών, οι οποίοι από το 2.000 θέσπισαν και παρείχαν πέραν των 10.000 χιλ. τοπικών αδειών lower power tv & fm, εκτός των μεγάλων εμπορικών δικτύων, εφαρμόζουν καλύτερα το πολίτευμα που γεννήθηκε στη χώρα μας, και αν το εφαρμόζουν καλύτερα, οι δικοί μας κοινοβουλευτικοί επί 43 χρόνια τι είναι ;
10) Ο νοών νοείτο, διότι στη μήτρα του καπιταλισμού - νεοφιλελευθερισμού, πέραν των δισεκατομμυριούχων δόθηκαν σε χιλιάδες πολίτες χιλιάδες ραδιοτηλεοπτικές άδειες, ενώ στη χώρα μας πρωτοστατήσαμε στο χώρο, και μας εδίωκαν μανιωδώς αντί για μια άδεια λειτουργίας την οποία αξιώσαμε από την πολιτεία. 

Η ακροδεξιά ρητορική της Νέας Δημοκρατίας, και συγκεκριμένα του προέδρου της, είναι χαρακτηριστικό δείγμα πως αντιλαμβάνονται  το δόγμα ''τάξης και ασφάλειας'' ώστε να αποκομίζουν διαπλεκόμενοι - διεφθαρμένοι - ημέτεροι - δοσίλογοι - κ.α., και όποιοι έχουν τη τόλμη, είτε να αναφέρουν την αλήθεια, είτε να ενεργήσουν κατά όσων χρηματίζονται, να αποκαλούνται ''μπαχαλάκηδες'' , και μάλιστα από τη πλευρά δεξιών και ακροδεξιών κομμάτων αξιώνοντας - δημόσια τάξη - εις βάρος των πολιτών οι οποίοι δεν εκπροσωπούνται δια των κοινοβουλευτικών.

Επι προσωπικού   

Επί δεκαετίες δεν έχει τοποθετηθεί κανείς αν αποτελεί τάξη η αταξία στο Ν.Αττικής των 5.000.000 εκ. πολιτών να παρέχονται σε πέντε οικογένειες διαπλοκής το σύνολο των εθνικών και τοπικών ραδιοτηλεοράσεων, ενημερωτικών και μουσικών, αναλογικών και ψηφιακών, κ.α., όπως και της πλατφόρμας ''ψηφιακής'' ;;;

Επίσης, το καθεστώς που θέσπισαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να παρέχουν 30 άδειες στο Ν.Αττικής των 5.000.000 εκ. πολιτών, και ανάλογο αριθμό σε νομούς της χώρας με πληθυσμό 30 χιλ. κατοίκους, είναι η δεν είναι καθεστώς το οποίο θέσπισαν πραγματικοί μπαχαλάκηδες ;;; 

Απαντήστε μας ώστε να αποσαφηνιστεί ποιοι είναι οι αιώνιοι μπαχαλάκηδες της χώρας μας, και ποιοι αποκαλούνται συστημικά υπονομεύοντας τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα - Ελληνίδας ;;;

Τέλος, αναφορικά με την κυβέρνηση, η οποία προπαγανδίζει ότι η ελληνική οικονομία έχει περάσει ανεπιστρεπτί σε ρυθμούς ανάπτυξης, ας κάνουν το κόπο να μας παρέχουν και τα στοιχεία της επιδράσεως αυτής της ανάπτυξης στον Ελληνικό λαό, και τον μέσο πολίτη της χώρας μας, ο οποίος αριθμεί 10.000.000 εκ. πολίτες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Οι ακραίες ''φωνές'' κατά των ''γνωστών - αγνώστων'' από τις  τηλεοράσεις και το τύπο είναι πολλές, γνωστές, και υφίστανται επί δεκαετίες, και κυρίως από στελέχη αστικών κομμάτων, τα οποία μπορεί να εμφανίζονται επώνυμα όμως δεν εκπροσωπούν επάξια το κοινωνικό σύνολο, και σαφώς πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ''γνωστοί - άγνωστοι'' σε πλειάδα περιπτώσεων πληρούν καλύτερα χαρακτηριστικά - ποιοτικότερα - έναντι των διαφθαρμένων εξουσιών της χώρας μας.

* Αναφορικά με τους δημοσιογράφους των γνωστών ολιγαρχών, καθώς και των δημάρχων, κ.α., είναι της πάσι γνωστό τι εξυπηρετούν, καθώς και τι καρπώνονται ώστε να επιτίθονται κατά των κατ' επίφαση ''μπαχαλάκηδων'', ενώ το μπάχαλο το συνέστησαν οι ίδιοι και το συντηρούν με μανία

* Ειδικότερα, οι κατά τόπους δημοσιογράφοι επί αρκετά χρόνια αποσιωπούν τα φαινόμενα κακοδιοικήσεων, κακοδιαχειρίσεως, ρουσφετιών, καθώς επίσης, και όσα μεθόδευαν και τελούσαν οι μετέχοντες των διεφθαρμένων εξουσιών, υπηρεσιών, και του μπάχαλου νεοελληνικού συστήματος.

* Στη χώρα μας, τουλάχιστον για εμάς, χρειάζεται συθέμελα μπουρλότο, το οποίο να κατακάψει αναχρονιστικές νοοτροπίες, καθώς και αντιλήψεις, να περιορίσει την διαφθορά, και να γυρίσει πραγματικά η σελίδα για τον Ελληνικό λαό. 

Είναι γνωστό ότι εμείς, προσωπικά, ουδέποτε κατακάψαμε τα κατά τόπους Α/Τ και τους αστυνομικούς, τα οποία δια των ενεργειών τους έκαψαν επανειλημμένα εμάς, οπότε οι ακραίες φωνές κατά των κατ' απίφαση ''μπαχαλάκηδων'' δεν πείθουν κανένα, διότι συνολικά ο λαός γνωρίζει ποια είναι η λειτουργία των εξουσιών και των εκτελεστών της, όπως και την καθολική διαφθορά που τους διέπει, και κυρίως, τι αποκομίζουν οι μπάτσοι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας των κατά τόπους Α/Τ της Γλυφάδας οι οποίοι πολιτεύονται και βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, παρέχοντας υποστήριξη ώστε να παρανομούν σε βάρος μας, ενώ ως διοικούντες μερίμνησαν για εκατοντάδες ημέτερους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αιώνιοι μπαχαλάκηδες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">