ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στις 12:10 μ.μ με ελεγχόμενη έκρηξη εξεράγει το βλήμα !

Στις 12:10 μ.μ με ελεγχόμενη έκρηξη από έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας εξεράγει  το βλήμα στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και τα φουρνέλα στο νταμάρι έκαναν περισσότερη φασαρία - κρότο, από την εν λόγω ελεγχόμενη έκρηξη, οπότε ενδέχεται το υλικό του βλήματος να είχε σαπίσει με το πέρας των δεκαετιών.

Ουδεμία αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία, και η όλη επιχείρηση θα μπορούσε να τελεστεί χωρίς όσα μεθοδεύτηκαν από τη πλευρά του δήμου για λόγους ασφαλείας.

Εμείς όμως εμμένουμε στην άποψή μας, ότι ένας συνειδητοποιημένος πολίτης σε θεσμικό ρόλο, όφειλε να δώσει εντολή το βλήμα να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του στην Γερμανική πρεσβεία, και να διαχειριστούν την υπόθεση όσοι το ''πέταξαν'' στην περιοχή μας, και κυρίως προκαλώντας ζημιές χωρίς να υπάρξουν εν συνεχεία Γερμανικές αποζημιώσεις.




Τονίζεται ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία υπήρξε Γερμανική κατοχή επί χρόνια, ενώ με το πέρας του πολέμου, δεν αποζημιώθηκε η χώρα μας από τον κατακτητή για όσες ζημίες και θανάτους προκάλεσαν, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων χωρών.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα έχουμε αναφέρει όσα ίσχυσαν στον συνοικισμό του Βοσπόρου Γλυφάδας - Ελληνικού επί Γερμανικής κατοχής , ενώ ως μετεξέλιξη υπό τις οδηγίες των Γερμανών το Ελληνικό πέρασε στον Λάτση.

«Δίκαιες απαιτήσεις» ανέφερε στο περιοδικό Der Spiegel, στο οποίο επισημαίνεται δήλωση Γερμανού δικαστή του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου υπέρ της ελληνικής διεκδίκησης των αποζημιώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου. 

«Αρκετά στοιχεία συνηγορούν υπέρ του ότι πρόκειται για δάνειο», δηλώνει ο δικαστής Ντίτερ Ντάιζεροτ και χαρακτηρίζει εύλογη την ελληνική απαίτηση για την αποπληρωμή του. Προσθέτει δε ότι θα μπορούσε να ικανοποιηθεί και το αίτημα για αποζημιώσεις μεμονωμένων θυμάτων, ενώ διευκρινίζει ότι δεν μπορεί να γίνει λόγος για παραγραφή των απαιτήσεων λόγω της Συμφωνίας 2+4, που αποτελεί κλασικό παράδειγμα σύμβασης εις βάρος τρίτου. 

«Η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε από τις απαιτήσεις της», εξηγεί ο κ. Ντάιζεροτ, καθώς, όπως λέει, δεν εκφράστηκε γραπτώς και «δεν υπάρχει παραίτηση μέσω της σιωπής». Προτείνει δε, σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεκδίκησης, την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για το οποίο όμως απαιτείται συμφωνία του Βερολίνου, ή εναλλακτικά στο Δικαστήριο Συμβιβασμού και Διαιτησίας του ΟΑΣΕ.


Σας θυμίζουμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κατά πολιτικών προσώπων κατά παντός άλλου υπευθύνου, για τις αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με την παράλειψη διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, που ανάγονται στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τον Α' και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με δήλωσή της, η μηνυτήρια αναφορά «στρέφεται εναντίον των σημερινών υπευθύνων της μη διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, με πλήρη και ρητή αναφορά στην υπαίτια και αξιόποινη παράλειψη και όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων να διεκδικήσουν τις ελληνικές απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας».

Στη μηνυτήρια αναφορά υποστηρίζεται, ότι έχουν διαπραχθεί, μεταξύ των άλλων, τα αδικήματα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, σε βαθμό κακουργήματος και της κατάλυσης θεμελιωδών αρχών του πολιτεύματος.

Επίσης, στην μηνυτήρια αναφορά περιλαμβάνονται δύο εκθέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (2013-2015), σύμφωνα με τις οποίες, το ύψος των οφειλών της γερμανικής αποζημίωσης προς την Ελλάδα, υπερβαίνει τα 341 δισ. ευρώ.

Τέλος, «Ενεργώς νομικές», νόμιμες, απαράγραπτες και «δικαστικώς επιδιώξιμες» είναι οι αξιώσεις της χώρας μας έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και για τις αποζημιώσεις, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη Αμφίπολης, στο δημαρχείο Ροδολίβους, υπογράμμισε ότι η θέση αυτή για τη διεκδίκηση των κατοχικών αποζημιώσεων είναι «εθνική και κατά συνέπεια αδιαπραγμάτευτη».

Στο δια ταύτα εμείς γνωρίζουμε όσα ισχύουν στο Ελληνικό, στο οποίο υπήρχε ο πρώτος οργανωμένος συνοικισμός του Βοσπόρου, ( από το 1922 μέχρι το 1968) στον οποίο μεθοδεύτηκε αναγκαστική απαλλοτρίωση για επέκταση του τέως αεροδρομίου, και ενώ λόγω Γερμανικής κατοχής ( το 1940 - 44 ) ο συνοικισμός είχε καταστραφεί ολοσχερώς από βλήματα.

Για αυτές τις καταστροφές τις οποίες είχαμε υποστεί οι κάτοικοι, ποιες είναι οι ενέργειες της πολιτείας και των δημοτικών αρχών της Γλυφάδας ;

Είναι γνωστό ότι προασπίζονται τα συμφέροντα ενός (1) ''επενδυτή'', ο οποίος έλαβε κατόπιν πολιτικών ενεργειών μια περιοχή φιλέτο έναντι πινακίου φακής.
Οι οδηγίες των Μνημονίων για το Ελληνικό, καθώς και το ξεπούλημα στον Λάτση, φέρουν Γερμανική σφραγίδα, καθώς επίσης, υπάρχουν ευθύνες των πολιτικών - πολιτικών - που εφάρμοζαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις των γνωστών αστικών κομμάτων.

Υ.Γ.: Οι ενέργειες που γνωρίζουμε  είναι διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού Ρ/Σ, εις βάρος μας, διότι είμαστε οι μοναδικοί δημόσια, με σαφείς και συγκεκριμένες θέσεις για το τόπο μας, και ειδικότερα για το Ελληνικό. Πότε και ποιοι μας ''αποζημίωσαν'' και για σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων, ενώ επί δεκαετίες είχαμε παρέχει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ΔΕΗ, για μελέτες - αιτήσεις - παράβολα, κ.α. έξοδα λειτουργίας ;

Επισημάνσεις: Γνωρίζεται ότι ακόμα και οι αρμόδιοι υπουργοί και τα επιτελεία τους μας ανέφεραν ότι αυτά έγιναν παλιά ;;; Τι θα πει παλιά ;  Έγιναν μια σειρά διώξεων και κατασχέσεων οι οποίες μας απέφεραν οικονομική ζημία, και ενώ έχουμε δεδομένη κατάσταση, τα γνωστά αστικά πολιτικά κόμματα εξυπηρετούν μια χούφτα ολιγαρχών, ενώ στο Δήμο Γλυφάδας παρανομούν εις βάρος μας, και με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, όλων ημών, φροντίζουν τους ημέτερους. ( Και οι παρανομούντες αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας, το 2019 θα είναι τα παλιά για το τόπο μας, και πρέπει να αλλαχτούν με καινούργια. )

Φροντίστε ορισμένα κάναλα της διαπλοκής, να υποστηρίξετε για πολλοστή φορά στις δημοτικές του 2019 τους παρανομούντες - εγκληματίες των γνωστών αστικών κομμάτων, και να ''εξαφανίσετε'' επιμελώς το σύνολο των υπολοίπων υποψηφίων, όπως ''εξαφανίζατε'' επί δεκαετίες το σύνολο των ενεργειών που μεθόδευαν τα φασιστικά κόμματα πλιάτσικου, τα οποία παρεμπιπτόντως ευεργετούν τα αφεντικά σας, και θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια πόσα βλήματα θα σκάσουν στο εσωτερικό των μπ@υρδελοκ@ν@λων.  

Αποτελεί δέσμευση - υπόσχεση, και εμείς επί δεκαετίες δεν υποσχόμαστε τίποτα. Έχουν γνώση εκατομμύρια πολιτών πως ''ενημερώνεται'' το κοινωνικό σύνολο, και πως επί δεκαετίες βγάζατε - και βγάζετε το σκασμό σε χιλιάδες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις - πλιάτσικο - και τις παρανομίες των πολιτικάντηδων καθώς και των εξυπηρετητών τους. 

Το βλήμα στο στρατόπεδο της αεροπορίας αποτελεί είδηση για τα διαπλεκόμενα κανάλια και τις ιστοσελίδες, όμως, οι παρανομίες του δήμου Γλυφάδας, εξαφανίζονται - θάβονται επιμελώς, άρα πρόκειται για διευρυμένο πλιάτσικο το οποίο δρα από δημόσια αγαθά κατά του δημοσίου συμφέροντος. 

Ενδεικτικά: Βγάλατε τον Παπανικολάου, είτε τον δασάρχη, είτε τον αρμόδιο υπουργό, είτε όσους βρίσκονται στην ελεγχόμενη πολεοδομία της Γλυφάδας, είτε όσους καταγγέλλουν σειρά ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, για ρουσφέτια σε ''γαλάζιους'' ημέτερους και κουμπάρους - συγγενείς, για παρανομίες στην τρίτη μαρίνα Γλυφάδας, και για τη διάνοιξη κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες παράνομου δρόμου στον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης, κ.α. ;;; Τα θάβουμε, τα θάβουμε ;;; 

Προσοχή: Όσοι θάβουν επιμελώς την αλήθεια, αύριο θα τύχουν τις ιδίας τακτικής καθώς και μεθοδεύσεων. Χωρίς την αλήθεια δεν γυρίζει ποτέ η σελίδα για το κοινωνικό σύνολο, και όσοι/ες πιστεύουν στη συνέχιση και διεύρυνση της νεοελληνικής λαμογιάς, του ραγιαδισμού, καθώς και της υποκρισίας, δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στο τόπο μας. 

Όσοι και όσες επιζητούν τα αστικά κόμματα στους Ο.Τ.Α για διεύρυνση του πελατειακού συστήματος είναι εχθροί της Ελλάδας. Οι παρανομίες απ' όπου και να προέρχονται είναι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, άρα όσοι τις συγκαλύπτουν είναι συμμέτοχοι. Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο δημοσίευμα, οι παρανομίες της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, χθές και σήμερα, ''γίνονται για καλό σκοπό'' ;

Δεδομένων των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ από την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας θέτουμε  δημόσια την ερώτηση σε όλους τους πολίτες. Ποιοι θεσμοθέτησαν ένα δαιδαλώδες νομικό πλαίσιο το οποίο εν συνεχεία παρακάμπτουν από θεσμικές θέσεις ;;; Δεν είναι τα εν λόγω στελέχη των συγκεκριμένων κομμάτων τα οποία επιζητούν τους δήμους της χώρας ;;;

Προφανώς για τους νεοέλληνες - νεοελληνίδες με κομματική ταυτότητα - η ταύτιση, οι παρανομίες των υπουργών, των βουλευτών, των δημάρχων, των αιρετών,  και των ολιγαρχών, κατατάσσονται σε διαφορετικό παρονομαστή, έναντι των χαρακτηριζόμενων παρανομιών που πράττονται από το κοινωνικό σύνολο, άρα είναι οι βασικοί αυτουργοί και διαμορφωτές της κατάργησης του Ελληνικού Συντάγματος, καθώς και του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. 

Αδειάστε τη Βουλή και τους δήμους, διότι ενδεχομένως υπάρχουν ελάχιστοι Έλληνες - Ελληνίδες με διάθεση όσα θεσπίζονται να πληρούν συνταγματικά κριτήρια ισοπολιτείας - ισονομίας - δικαιοσύνης, και να τελούν σε ισχύ για όλους, κόντρα στην ψευτοδημοκρατία των στελεχών - υποστηριχτών - ημέτερων - συγκεκριμένων αστικών κομμάτων. 

* Ελπίζουμε να μην βρεθεί ούτε ένας ο οποίος να παραφράσει όσα αναφέρονται στο παρόν, και να θεωρήσει ότι έχουμε κάποια εμπλοκή με τρομοκρατικές ομάδες η ακόμα ενέργειες, διότι η τρομοκρατία είναι βασικό προνόμιο από τη πλευρά όσων κατάφεραν με εξαπάτηση να βρεθούν στη Βουλή, όπως και των υφισταμένων τους εξουσιών, καθώς και των ολιγαρχικών συμφερόντων, τα οποία λειτουργώντας αντισυνταγματικά από δημόσια αγαθά δεν ενημερώνουν ολοκληρωμένα το κοινωνικό σύνολο, άρα χρειάζονται υπερβάσεις

* Το μεγάλο κεφάλαιο αξίωσε τις εθνικές άδειες, και αυτοί τυγχάνουν υποστηρίξεως επί δεκαετίες από συγκεκριμένα αστικά κόμματα - πολιτικούς - δεν είμαστε εμείς που περιοριστήκαμε σε μια τοπική κοινωνία, και μάλιστα δεχόμενοι επί δεκαετίες διώξεις και κατασχέσεις, ώστε η ΔΙΑΦΘΟΡΑ να μεγιστοποιείται, και ο ΕΛΕΓΧΟΣ που αποτελεί συνταγματικό καθήκον κάθε πολίτη στα Νότια προάστια, ειδικά στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ, να αποτελεί σχήμα λόγου. 

* Στα Νότια προάστια Αττικής δεν υπάρχει ο έλεγχος που απαιτείται, και όσοι ασκούν έλεγχο επί των πεπραγμένων και των παρανομιών από τη πλευρά των κομματικών συντεχνιών, υπονομεύονται με κάθε πρόσφορο μέσο, ακόμα και με φασιστικές μεθοδεύσεις, μηνύσεις, διώξεις, κ.α., όπως ήταν σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε βάρος μας, ενώ τα ίδια κόμματα, και οι πολιτικοί τους, είναι οι αρχιερείς της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, οι οποίοι μάλιστα τυγχάνουν και αποδοχής από τμήμα πολιτών της κοινωνίας. 

Συγκεκριμένα τυγχάνουν και αποδοχής  από πολίτες, οι οποίοι ''εκφράζονται'' ποικιλοτρόπως από τα sosial media, όμως είναι οι ίδιοι και οι ίδιες που έκαναν τις ''πάπιες'' επί αρκετά χρόνια διαπλοκής, πριν υπάρξουν τα sosial media, καθώς επίσης, όσοι και όσες συνολικά πλήρωσαν και πληρώνουν ώστε οι τυχεροί ολιγάρχες με τα εκατοντάδες εκ. δάνεια να είναι οι λίγοι προνομιούχοι ιδιοκτήτες. 

Πόσοι ασκούσαν έλεγχο και κριτική πριν τα sosial ; Τους είδατε έστω μια φορά σε ένα διαπλεκόμενο κανάλι ; Δεν χρειάζονται περισσότερα, διότι τα αυταπόδεικτα ουδείς μπορεί να τα προσβάλλει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στις 12:10 μ.μ με ελεγχόμενη έκρηξη εξεράγει το βλήμα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">