ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το βλήμα πρέπει να επιστραφεί στους Γερμανούς


Ένα βλήμα του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου βρέθηκε πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή στην Τερψιθέα Γλυφάδας, και συγκεκριμένα εντός του τέως στρατοπέδου της αεροπορίας.

Το έργο του αγωγού ομβρίων υδάτων, μετά την Μικράς Ασίας, προχώρησε πιο ψηλά, μέσα στο στρατόπεδο της αεροπορίας, και οδηγείται στο ρέμα στο οποίο έχουν κατασκευάσει το παράνομο νεκροταφείο εντός της προστατευόμενης Α' ζώνης του Υμηττού.

Αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη ενώ ήδη έχουν ενημερώσει να εκκενωθούν τα σπίτια που βρίσκονται σε απόσταση 150 μέτρων από το σημείο.


Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες με ενημερωτικά σημειώματα στους δρόμους της Γλυφάδας κοντά στο σημείο που βρέθηκε το βλήμα.

Οι ανακοινώσεις κολλήθηκαν σε τοίχους και κολώνες ενώ οι αστυνομικοί χτύπησαν και τα κουδούνια προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για την έκρηξη.

Το θέμα είναι ότι κανείς από δαύτους, δεν έπραξε το ορθό, που θα έπραττε κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης σε θεσμική θέση. Το βλήμα δεδομένου ότι είναι Γερμανικής προελεύσεως, και σαφώς θα είχε πέσει κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής στη χώρα μας, από ένα συνειδητοποιημένο πολίτη σε θεσμικό ρόλο έπρεπε να επιστρέψει σε αυτούς που το πέταξαν στο τόπο μας.

Συγκεκριμένα αν δεν είχαμε προδοτικές διοικήσεις, οσφυοκαμπτών σε Γερμανούς - Βαυαρούς και εξωθεσμικούς , τους οποίους  μάλιστα βάφτισαν ''θεσμούς'',  το βλήμα έπρεπε με προσεκτικούς χειρισμούς να τοποθετηθεί σε ένα φορτηγό , να μεταφερθεί στην Γερμανική πρεσβεία , και να κατατεθεί στον Γερμανό πρέσβη Γενς Πλαίτνερ, και με την επισήμανση '' δικό σας είναι και σας το επιστρέφουμε''


Αντί του ορθού σε αυτή τη περίπτωση οι οσφυοκάμπτες των Γερμανών, στο Δήμο Γλυφάδας, αξιώνουν την απομάκρυνση των κατοίκων 30 σπιτιών, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 150 μέτρων από το βλήμα. Μάλιστα διανεμήθηκαν και χάρτες με την ακτίνα εκκένωσης. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς δεν δεχόμαστε εντολές από κανένα, και αύριο θα είμαστε στο σημείο της έκρηξης.

Πρέπει να καταστεί σαφές σε κάθε συμπολίτη μας, τι είχε ισχύσει στον παρελθόντα χρόνο εις βάρος του λαού και του τόπου μας, και ποιες προδοτικές κυβερνήσεις επί δεκαετίες δεν ενεργούσαν ώστε να υπάρξουν οι Γερμανικές αποζημιώσεις.

Λόγω του γεγονός το 1940 - 1944, οι Γερμανοί να έχουν καταλάβει το τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού, οι Άγγλοι βομβάρδισαν και κατέστρεψαν ολοσχερώς τον Βόσπορο και πολλά σπίτια στα Σούρμενα και το Ελληνικό. Σαφώς είχαν προηγηθεί βομβαρδισμοί και στην Γλυφάδα και την Άνω Γλυφάδα. ( Υπήρξαν και θάνατοι κατοίκων της περιοχής εν μέσω των βομβαρδισμών, όμως, σε περίοδο πολέμου ήταν η χώρα μας, ενώ στη συνέχεια, κανείς από πλευράς πολιτικών δεν αναζήτησε τις ευθύνες, τόσο για τις υλικές ζημιές, όσο και για τους θανάτους.)

Αυτές τις ζημιές ποιος και πότε τις αποζημίωσε ;;; Ετεροχρονισμένα με εντολές - όρους των Γερμανών, στο τέταρτο Μνημόνιο, το Ελληνικό πέρασε στον Λάτση, ενώ οι 100 και πλέον ιδιοκτήτες της περιοχής, απαλλοτριώθηκαν την δεκαετία του 60 παρά τη θέλησή τους.

Από κυβερνητικής πλευράς, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και σήμερα και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και από τη πλευρά του Δήμου Γλυφάδας , γνωρίζεται να υπήρξε έστω και ένας (1) να εκπροσωπεί το δίκαιο, και τη πλειονότητα, η γνωρίζεται πως διαχρονικά προασπίζονται τα συμφέροντα του ενός ολιγάρχη ; 

Σαφώς οι αρχικοί ιδιοκτήτες του Βοσπόρου στο σύνολό τους έχουν αποβιώσει, όμως παραμένουν στη ζωή εκατοντάδες μέλη των οικογενειών τους, όπως και αρκετοί/ες απ' όσους φιλοξενήθηκαν στον Βόσπορο. Είναι γνωστό στη Γλυφάδα, ότι επί αρκετά χρόνια ο Βόσπορος αποτελούσε στέγη φιλοξενίας όσων Ελλήνων έρχονταν για πρώτη φορά στο Ν.Αττικής, τις δεκαετίες του 50 - 60.

Οι εκατό και πλέον ιδιοκτήτες του Βοσπόρου, εντός του τέως αεροδρομίου, οι οποίοι απαλλοτριώθηκαν με ψίχουλα, καθώς και οι οικογένειές τους, θα περάσουν στα αζήτητα λόγω λαμογιάς και συμφερόντων επιτήδειων οι οποίοι αναφέρονται στην ''ανάπτυξη'' ;;; 

Ανάπτυξη για ποιους, για τους παρανομούντες, και τους ασυνείδητους, οι οποίοι βρέθηκαν επανειλημμένα με πλιάτσικο στους Ο.Τ.Α ( ώστε να κάνουν κάτι για τα παιδάκια των ημετέρων τους), καθώς και στην διακυβέρνηση, ( για το ανάλογο), και αντί να υπηρετούν το λαό, τους δημότες, και κυρίως όσους αποτελούσαν τους ιδιοκτήτες μιας περιοχής, του έστηναν πίσω από τη πλάτη βρώμικα παίγνια - ''ανάπτυξης'' των ιδίων και των ημετέρων τους ;;; 

* Είναι αδιανόητο, για αυτό το λόγο πιο κάτω παραθέτουμε την περίπτωση του Κουκίδη. 

Εσείς θα θέλατε να είστε στη θέση τους, να χάσετε τα σπίτια και τη συνοικία σας, και εν συνεχεία να ισχύει ότι ισχύει και με εσάς που στηρίζεται τις παρανομούσες διοικήσεις στελεχών αστικών κομμάτων ;;; Αν αύριο αποφασίσουν να απαλλοτριώσουν την συνοικία σας, ώστε να την αξιοποιήσει ένας επενδυτής τύπου Λάτσης και να κατασκευάσει mall και ουρανοξύστες, και αντί να παρασχεθούν τα χρήματα που κοστίζει κάθε σπίτι, οικόπεδο, σας παρέχουν ψίχουλα, θα συνεχίσετε να είστε φανατικοί ψηφοφόροι τους, η θα τους αποκαλείται προδότες ;;;

Πολλοί ''Βοσποριώτες'' απεβίωσαν με τον καημό γιατί τους απαλλοτρίωσαν, τους ξεσπίτωσαν, και εν συνεχεία αντί να ισχύσει το ορθό αναφορικά με τους κατοίκους της περιοχής, αφού απομάκρυναν το αεροδρόμιο, όλες οι κυβερνήσεις εξυπηρετούσαν κομματικά - προσωπικά και λοιπά συμφέροντα. Προδοσία αντί δικαιοσύνης. ( Στις επόμενες εκλογές βάλτε να ψηφίζουν οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες, και οι κάτοικοι να απέχετε μαζικά ώστε να επιτύχετε ανάπτυξη. Την ''ανάπτυξη'' που μας φέρατε όσα χρόνια ψηφίζεται τις προδοτικές ''γαλάζιες'' και ''πράσινες'' διοικήσεις, οι οποίες παρανόμησαν σε όλες τις σύννομες αιτήσεις μας. ) Να γίνουμε και εμείς δολοφόνοι ;;;

* Προ ετών είχαμε κάνει ένα μικρό '' ντοκιμαντέρ'' αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Κουκίδη, ο οποίος αντί να παραδώσει την Ελληνική σημαία στους Γερμανούς επέλεξε να πηδήξει από τον Ακρόπολη μαζί με αυτήν, και εξετάζοντας όλες τις πτυχές, και όσα είχαν αναφερθεί κατά καιρούς, με αποτέλεσμα γι' άλλη μια φορά να παρεξηγηθούμε και κάποιοι απερίσκεπτοι να προβούν σε χαρακτηρισμούς. 

Το ανάλογο ισχύει στη χώρα μας επί παντός επιστητού, διότι ο Ελληνικός λαός - νεοέλληνες - δεν διαθέτουν συνείδηση. Όποιος, η όποιοι πάνε αντίθετα σε όσα επιτάσσει το όποιο πολιτικοοικονομικό σύστημα, μπορεί να ''εξαφανιστούν'', η ακόμα και να τους παραποιήσουν την Ιστορία τους.

Όλοι δια της πλαγίας επιθυμούν το ''βολεματάκι'' τους, και στη συνέχεια γίνονται και πλεονέκτες, χωρίς να αναγνωρίζουν το δίκιο του κάθε ενός από το κοινωνικό σύνολο.

Να δεις που στο τέλος θα βρεθούν πολλοί ξεπουλημένοι και εγκάθετοι, οι οποίοι θα πιστοποιούν με το αζημίωτο ότι ουδέποτε λειτουργήσαμε, και κυρίως ότι δεν είμαστε οι πρωτεργάτες των ερτζιανών FM που μας δίωκαν επί δεκαετίες. 

Οι νεοέλληνες πολιτευτές της ''παράδοσης'', των ''αρχών'', του ''ήθους'', και της ''δικαιοσύνης'', οι οποίοι είναι μερικές δεκαετίες που μας δίωκαν συστηματικά, ενώ στον αντίποδα από εκείνη τη περίοδο μέχρι και σήμερα υπηρετούν λίγες οικογένειες διαπλοκής, όμως το σημαντικό είναι ότι δεν φέρουν αυτοί την ευθύνη, διότι ευθύνεται η σάπια κοινωνία. Είναι τόσο σάπια, που μπορεί να κόψει τα ''πόδια'' και τα ''χέρια'' σε σειρά ανθρώπων, και στη συνέχεια να διερωτάται γιατί δεν μπορούν να ''περπατήσουν'' όσοι/ες ''ακρωτηριάστηκαν'' με δόλο από δαύτους !!

* Αντιλαμβανόμαστε ότι η θέση αρκετών είναι δυσχερής, καθώς και οι συνθήκες όπου τελέστηκαν πολλά και διάφορα, όμως, όσοι προσβάλλουν διαχρονικά με δόλο το δίκαιο είναι προδότες, διότι η δική τους θέση σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο δυσχερής από τη δική μας. Επιθυμούμε έστω ένα από το κοινωνικό σύνολο, ο οποίος να μας αναφέρει ότι παρέμενε διωκόμενος επί δεκαετίες, και η δικαιοσύνη , τόσο από τη πλευρά των θεσμικών ,όσο και της κοινωνίας ήταν καθολική λαμογιά. 

Διωκόμενοι από το τόπο μας, τον Βόσπορο Γλυφάδας - Ελληνικού της δεκαετίας του 60, μέχρι τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005'', καθώς και τις δημοτικές του 2010 και 2014, και μέχρι και σήμερα με παντελές έλλειμμα δικαιοσύνης. ( Να μη ξεκινήσουμε από το 1922, διότι οι πρόγονοι είναι πρόγονοι. ) 

Φανταστείτε ότι υπάρχουν άτομα ανάμεσά μας τα οποία δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει προδοσία, η μάλλον καλύτερα, είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με αυτήν !!!

Ως κάτοικοι κάντε τον ''κινέζο'', όμως το 2019 θα έρθει, και όποιοι παρέχουν στήριξη στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, οι οποίοι αντί να εκπροσωπούν το τόπο μας και τους κατοίκους Γλυφάδας εκπροσωπούν τα στενά τους συμφέροντα, θα λογίζονται επίσης ΠΡΟΔΟΤΕΣ, και θα τοποθετηθούν στον ίδιο παρανομαστή για τις ίδιες ενέργειες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το βλήμα πρέπει να επιστραφεί στους Γερμανούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">