ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το δώρο του πρωθυπουργού στον Αμίρ

Σε μια συμβολική κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του και του έδωσε ως δώρο την ελληνική σημαία.

Υποδεχόμενος τον Αμίρ και τη μητέρα του, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
Ο πρωθυπουργός την προηγούμενη ημέρα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση στο διαμέρισμα που διέμεναν.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 11χρονος Αμίρ, το προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν που μαζί με την οικογένειά του έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο σπίτι τους.



Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Και εμείς από το μετερίζι μας θα περάσουμε σε μια * συμβολική κίνηση, υπερτονίζοντας την υποκρισία που διέπει όλα τα αστικά κόμματα, καθώς και την κυβέρνηση.

Όταν οι αλλοδαποί πρόσφυγες δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις η κυβέρνηση, και συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός τους επιβραβεύει με την Ελληνική σημαία, ενώ στον αντίποδα, οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δέχτηκαν επί δεκαετίες συντονισμένες ''ρατσιστικές'' επιθέσεις, από οργανωμένα συμφέροντα αστικών κομμάτων, τα οποία νέμονται και λυμαίνονται την εξουσία, και την τοπική αυτοδιοίκηση, συστηματικά υπονομεύονται.

Μπράβο Αλέξη, ο Αμίρ και η οικογένεια του αποτελούν το μέλλον της χώρας μας, της πολυπολιτισμικής, και της πολυεθνικής,  ( το έθνος μιγάδων ), ενώ για τους Έλληνες, μεριμνήστε και για τα επόμενα χρόνια, να διευρύνεται η διαπλοκή και η διαφθορά, χωρίς ισοπολιτεία, ισονομία, και πραγματική δημοκρατία.

Απλή αναλογική ώστε να ενωθούν όλοι οι παρδαλοί, κυρίως για τα συμφέροντά τους, καθώς και των ημετέρων τους, ώστε να μην προκύψει ποτέ η δημοκρατία των Ελλήνων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις - Αλέξη αυτός δεν ήταν ''ρατσισμός'', ( ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ), και άλλωστε αν δεν υπήρχαν κάποιοι με νοοτροπία του υποφαινόμενου, κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ποτέ δεν θα γινόσαστε κυβέρνηση.

Πράγματι είναι πολύ ''τιμητικό'', ακόμα και σήμερα, σε κάθε λογής σχολιασμούς να μας αναφέρουν ''κομμούνια'', ενώ είναι της πάσι γνωστό ότι το κομμουνιστικό κόμμα επί δεκαετίες είναι νομιμοποιημένο, με πολλά εκατομμύρια έσοδα από τον Ελληνικό λαό, και με σειρά ΜΜΕ τα οποία πούλησε στο μεγάλο κεφάλαιο.

Εμείς, προσωπικά,  δεν υπήρξαμε ποτέ στους κόλπους του ΚΚΕ, όμως το θέμα είναι ότι εμείς, είχαμε και έχουμε σταθερές θέσεις και απόψεις, οι οποίες δεν μεταβάλλονται. Τα δύο μέτρα και σταθμά επί παντός επιστητού δηλώνουν χώρα του τρίτου κόσμου. ( Μη ξεχνάτε ότι μόλις πριν από τρία χρόνια, ως αντιπολίτευση, σειρά στελεχών δηλώνατε δημόσια ότι στη χώρα μας δεν υφίσταται δημοκρατία. Σήμερα υφίσταται ;;; )

* Ορισμένες καταστάσεις ουδέποτε πρόκειται να την ξεχάσεις, και συγκεκριμένα σας θυμίζουμε ότι ο λαός με Ελληνικές σημαίες, όπως και με τραγούδια του Μίκη ήταν έξω από τη Βουλή όταν περνάγατε με τη ΝΔ  τα μέτρα για το τέταρτο Μνημόνιο, και οι διαταγές ήταν να μας πνίξουν στα χημικά. 

Μπορείτε να υποκρίνεστε ότι δεν γνωρίζατε ότι ανάμεσα στους χιλιάδες συμμετέχοντες της διαμαρτυρίας ήταν και αρκετά στελέχη - μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ανεξάρτητοι πολίτες, όμως, ενόψει των εκλογών πρέπει να λογοδοτήσετε σε όλους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το δώρο του πρωθυπουργού στον Αμίρ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">