ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σάρωσε η κεντροαριστερά !!

Η ψηφοφορία για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς έδωσε τη νίκη στη Φώφη Γεννηματά , η οποία είναι η πρώτη του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα.
Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ πέρασε θριαμβευτικά στον δεύτερο γύρο με ποσοστό που αναμένεται να ξεπεράσει το 42%. Δεύτερος αναδεικνύεται ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό που αναμένεται να ξεπεράσει το 25%.
Η προσέλευση των πολιτών ξεπέρασε τις 210.000 σε ολόκληρη τη χώρα, όμως στη πόλη της Γλυφάδας το έρεισμα του νέου φορέα είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτικό.
Σχεδόν στην έδρα της Φώφης οι ψήφοι δεν ξεπέρασαν τους 2.000 χιλ., και ειδικά σε μια πόλη που ο ενεργός πληθυσμός της υπερβαίνει τις 100.000 χιλ. κατοίκων.
Οι 583 ψήφοι για την κ. Γεννηματά κατά-μαρτυρούν την κατρακύλα του άλλοτε ισχυρού κόμματος, το οποίο έχει πάρει την κατιούσα, με πολλά φθαρμένα πρόσωπα, και ειδικότερα, όπως λέγεται από μεγάλο φάσμα πολιτών, δεξιότερα των δεξιών.
Επίσης οι  210.000 του νέου φορέα, σε ολόκληρη τη χώρα, δεν δηλώνουν σημάδια ανάκαμψης, διότι είναι γνωστό ότι η χώρα μας αποτελείται από 10.000.000 εκ. πολιτών.
Ο όρος κεντροαριστερά, ευθέως παραπέμπει σε αναχρονισμό, και δημιουργία ενός συντηρητικού κόμματος το οποίο θα έχει ένα μικρό έρεισμα κυρίως σε υπερήλικες, όμως χάνει στα σημεία αναφορικά με τη νέα γενιά.
Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον για εμάς, έχει εκλείψει, δεδομένων των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τα οποία χρωστά ως κόμμα, τα οποία γι' άλλη μια φορά, ( όπως είθισται στη χώρα μας), θα πληρώσει το κοινωνικό σύνολο, και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν ενδέχεται να υπάρξει ουσιαστική ανάκαμψη για το εν λόγω κόμμα και τα στελέχη του.
Σαφώς η προπαγάνδα η οποία γίνεται από σειρά media, αναφέρει ότι αποτελεί νίκη της προοδευτικής παράταξης, όμως για εμάς , πάντα μετρά το αποτέλεσμα, και το αποτέλεσμα είναι ότι 500.000 χιλ, νέοι άνθρωποι οι οποίοι ξεσπιτώθηκαν τα χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν θέλουν να ακούν τίποτα αναφορικά με αυτά τα κόμματα - πολιτικούς.
Επίσης, το κόμμα το οποίο συνέβαλε στην καταστροφή των ταμείων, και της Ελληνικής οικονομίας, σαφώς έχει ένα μικρό έρεισμα στη τρίτη ηλικία, και σε χιλιάδες πολίτες στους οποίους επί διακυβερνήσεων τους έκαναν παροχές στο γνωστό μοντέλο του πελατειακού συστήματος, όμως, η δυναμική του δεν τους επιτρέπει να ξαναβρεθούν στην διακυβέρνηση της χώρας.
Συγκυβέρνηση κάλλιστα μπορούν να κάνουν κάποια στιγμή, για πολλοστή φορά, με τους συνεταίρους τους της Νέας Δημοκρατίας, όμως αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα των προηγούμενων συνεργασιών τους, θα καταλήξουν γι' άλλη μια φορά σε παταγώδη αποτυχία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Σε μια νεοελληνική κοινωνία - υποκρισίας και εξαπάτησης, ο κάθε ένας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι ΑΠΟΨΗ στα Νότια προάστια και κυρίως τη Γλυφάδα, εκφράζεται από εμάς, και ελάχιστους ακόμα, σε πλήρη - καθολική αντιδιαστολή με όσους και όσες το αναφέρουν χωρίς ίχνος παροχής αποδείξεων.

* Για εσάς που μας διαβάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις ελάχιστες αναρτήσεις μας, τονίζεται ότι θα παραμείνουμε σ' αυτή τη γραμμή, διότι γέμισαν τα νότια με συστημική προπαγάνδα, καθώς και με έμμισθους, άποψη όμως δεν εκφράζεται από δαύτους.

* Ορισμένες καταστάσεις δεν τις ξεχνάς ποτέ , και κυρίως, αναφορικά με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία διοίκησαν το δήμο Γλυφάδας. ( Βλέπε Σφακιανάκης - Κόκκορης και όσα ίσχυσαν επί διοικήσεων τους. Ο Σ.Σφακιανάκης, τέως δήμαρχος με υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ ενίσχυσε τη ΝΔ του Παπανικολάου, ώστε να χτυπήσει τον Κ. Κόκκορη, και από το 2005 μέχρι και σήμερα οι υπηρεσίες τους στους δημότες και το τόπο είναι μοναδικές. )

Είμαστε η μοναδική πόλη της Ελλάδας στην οποία λειτούργησαν σειρά από πρωτεργάτες των FM , και ουδείς εκπροσωπήθηκε από τις ''Πασοκικές'' και ''Νεοδημοκρατικές'' διοικήσεις του Δήμου Γλυφάδας. Στον αντίποδα, οι ωφελημένοι επί ημερών τους ήταν χιλιάδες. ( Τώρα σαφώς γνωρίζεται γιατί μια μεγάλη πόλη του Ν.Αττικής στην οποία λειτουργούσαν επί αρκετά χρόνια τοπικά ραδιόφωνα βρίσκεται πίσω ακόμα και από χωριά των 2.000 χιλ. κατοίκων.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σάρωσε η κεντροαριστερά !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">