ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σταύρος Θεοδωράκης: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε»

O Σταύρος Θεοδωράκης παρευρισκόμενος στο συνέδριο της ΝΔ στο τέλος της ομιλίας του απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε»

Να απαλλαχθεί η ΝΔ από τις πελατειακές σχέσεις και τον κρατισμό του παρελθόντος κάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το κόμμα σας θεώρησε σε πολλές περιπτώσεις το κράτος σαν προσωπικό τους λάβαρο. έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας και αυτό σας τιμά, αλλά δεν αρκεί. πρέπει να είστε έτοιμοι για κράτος χωρίς διακρίσεις και δικά σας παιδιά. Τα σχέδια πρέπει να γίνουν πράξη».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση, τονίζοντας πως: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που πιο παλιά έβριζαν και χτυπούν τα σφυριά στην wall Street».

Ωστόσο σημείωσε ότι «η νίκη δεν θα επιτευχθεί με ευχολόγια και λαϊκισμούς. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό τους ».

Επισήμανση του ''Γ'': Ως αντισυστημικοί δεν κάνουμε λαϊκισμό, είμαστε ο λαός, και πρωτίστως είμαστε οι ληστεμένοι απ' όλες τις κυβερνήσεις τεσσάρων δεκαετιών.

Εμείς σε πλήρη αντιδιαστολή με εσάς, ως ληστεμένοι, και επιπροσθέτως επί δεκαετίες εκτός του δημοσίου, του δήμου, των ειδικών ρυθμίσεων, κ.α., και κυρίως εκτός και του ιδιωτικού τομέα (!!!), οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι.

Δεν μας πείθουν ούτε από την αξιωματική αντιπολίτευση, ούτε οι πολιτικές του κυβερνητικού σχήματος.

Εσείς να καταφέρετε να συναντηθείτε, και άλλωστε έχει επαναληφθεί με την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, όπως και όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν αυτής, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό να θέσει τα εν λόγω κόμματα στην αντιπολίτευση.

Αντιπολίτευση, η οποία τουλάχιστον στο δήμο Γλυφάδας δεν υφίσταται, και είναι σαφές ότι η κομματοκρατούμενη τοπική αυτοδιοίκηση, και κυρίως από το κόμμα της ΝΔ, η οποία έχει τις οργανώσεις και τα στελέχη της σε περισσότερους από το 70 % των Ο.Τ.Α της Ελληνικής επικράτειας, κατάμαρτυρά ότι η αναφορά που έγινε για τις πελατειακές σχέσεις της ΝΔ ''βρίσκει τοίχο''.

Η ΝΔ μπορεί να έχασε την διακυβέρνηση της χώρας ελέγχει όμως τους περισσότερους δήμους της επικράτειας, και τουλάχιστον για εμάς από τα δείγματα που ισχύουν στους Ο.Τ.Α, από τις οργανώσεις και τα στελέχη της ΝΔ, δεν διαφαίνεται να προτίθεται να κάνει στροφή.

Αν θεωρείται ότι αντιπολιτευόμενοι κρίνεται την κυβέρνηση, άλλο τόσο κρίνεστε και εσείς, και κυρίως τα στελέχη της ΝΔ τα οποία βρίσκονται στους Ο.Τ.Α με γνώμονα το πελατειακό σύστημα, τα οφέλη των ημέτερων, και θεωρώντας το δήμο, καθώς και τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, ως προσωπικό λάβαρο.

Αυτά είναι τα βασικά δείγματα γραφής των στελεχών της ΝΔ, ειδικότερα στη πόλη της Γλυφάδας δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση, και δεδομένων αυτών των δειγμάτων η προσέγγιση της κοινωνίας εμπεριέχει τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες παθογένειες. ( Κάθε χρόνο και χειρότερα, ενώ στις φιέστες κορυφαίοι ) 

Εμείς δεν ασχολούμαστε με το συνέδριο της ΝΔ, ούτε με όσα προωθούνται από κυβερνητικής πλευράς, έχουμε όμως σαφείς και ξεκάθαρες προτάσεις, τις οποίες υπονόμευαν και υπονομεύουν συνολικά τα αστικά κόμματα - στελέχη. 

Σε ποιους πολίτες απευθύνονται ένθεν και ένθεν ; Σε όσους φροντίστηκαν επί διακυβερνήσεων τους, καθώς και σε όσους/όσες φροντίζονται από τα κατά τόπους στελέχη τους στην τοπική αυτοδιοίκηση ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σταύρος Θεοδωράκης: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">