ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Άρχισαν τα ''γαλάζια'' μαχαιρώματα

Το ξεκατίνιασμα, ή ίντριγκα, και η ρουφιανιά, δεν αρμόζουν στους άντρες κορίτσια, αναφέρει ο γνωστός επί αρκετά χρόνια ''τοπικός φυτιλιάρης'', όμως την ίδια στιγμή, τα δικά του δημοσιεύματα τον διαψεύδουν , διότι επιδίδεται δημόσια σε ρουφιανιά, και μάλιστα αξιώνει από τον αντιδήμαρχο πολεοδομίας να κάνει έλεγχο στην πολυκατοικία του Α. Γιαννακόπουλου.

Παράλληλα , η ρουφιανιά του εν λόγω, καθώς και άθλιες μηχανορραφίες στοχεύουν και τον Η. Ζαχαριάδη , διότι προφανώς δεν εξυπηρετεί με όσα γράφει τα συμφέροντα της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, καθώς και όσων δια της πλαγίας απολαμβάνουν τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Ήδη έχουν αρχίσει τα πισώπλατα μαχαιρώματα των αιρετών της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, και δια του ''φυτιλιάρη'' υπάρχει εμμέσως επίθεση σε συγκεκριμένο αιρετό της παρούσας διοικήσεως και ''κολλητό'' της Βάνας Μπάρμπα.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι γράφει και τα συμπεράσματα δικά σας:

Τα καμώματα, τα παιχνίδια οι εγωισμοί και οι μηχανορραφίες δεν δείχνουν αξιοπρέπεια, αντίθετα φτήνια και μικρότητα, γι αυτό κάποιοι «σεληνιασμένοι» από ζήλια και φθόνο για τον Μάριο Κασσέρη, θα πρέπει να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους και μετά να μιλούν για τον άντρα που σέβεται τα παντελόνια που φοράει και έχει αποδείξει ότι έχει το θάρρος της γνώμης του και προπαντός δεν λέει άλλα μπροστά κι άλλα πίσω.

Γι αυτήν την στάση του έχει εκτιμηθεί από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, αντίθετα με τις κόρες που φορούν τα πανταλόνια μόνο γιατί κρυώνουν κι ανοίγουν το στόμα τους σαν τον πισινό τους και δεν ξέρουν τι λένε..

Καταγγελία στον Α. Γιαννακόπουλο


Κύριε Αντιδήμαρχε της Πολεοδομίας, Κύριε Βουγιουκλάκη, έχετε μήπως κάποιο νεότερο σχετικά με την υπόθεση της επώνυμης καταγγελίας μου? 18 μήνες και η υπηρεσία της πολεοδομίας δεν λέει να ανταποκριθεί ως οφείλει προκειμένου γίνει ο έλεγχος στην πολυκατοικία του Γιαννακόπουλου.

Κύριε Αντιδήμαρχε μετά από όλα αυτά τι να υποθέσω?

Επειδή ακούγονται κωμικοτραγικά γεγονότα ότι δήθεν δεν βρίσκουν τον Γιαννακόπουλο για να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αυτοψία και γι αυτόν το λόγο δίνεται η μια αναβολή με τα την άλλη, ευελπιστώ ότι εσείς με το θάρρος και με το ήθος που σας διακρίνει δεν θα καμφθείτε από τις φοβέρες και τις απειλές του ψευτοενεργού δημότη και θα μπορέσετε επιτέλους να βάλετε τάξη στην «αταξία» που διαπράττει η υπηρεσία της πολεοδομίας της οποίας προΐσταστε, μια και κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου!!

Εμμονή να καθιστά ''μαϊντανούς'' αιρετούς και δημότες

Η τάση σε καθημερινή βάση να εκθέτει είτε αιρετούς, είτε άλλους συμπολίτες μας , για εμάς υποκρύπτει σκοπιμότητες, και θεωρούμε ότι αδικεί αρκετούς συμπολίτες μας.

Η εμμονή οδηγείται σε σημείο εκβιασμού. Έπειτα από τις καθημερινές αναρτήσεις - επιθέσεις σε συγκεκριμένους αιρετούς, τώρα στο στόχαστρο έχει τον αντιδήμαρχο πολεοδομίας, κ. Βουγιουκλάκη, και για εμάς, και αυτή η τακτική υποκρύπτει σκοπιμότητες, διότι ο εν λόγω 'εκδότης' λειτουργεί ως το ''μακρύ χέρι'' του δημάρχου, και μάλιστα τον επικαλείται σε καθημερινή βάση. 

Αυθαίρετα έχει γίνει ''συνήγορος υπερασπίσεως'' του δημάρχου, και μάλιστα επί τρία χρόνια ;  

Αναφορά για τον Η. Ζαχαριάδη

Να του θυμίσω ότι όταν υπήρχε ο τοπικός τύπος στη Γλυφάδα ο ίδιος τα έπαιρνε μαύρα εις βάρος τοπικών έγκυρων εφημερίδων που «μάτωναν» κυριολεκτικά για να μπορέσουν κρατηθούν

Ο πρώτος ξενόφερτος διδάξας ψευτοεκδότης –ψευτοδημοσιογράφος Ηλίας Ζαχαριάδης με πλούσια καριέρα στη Γλυφάδα που χρόνια κονομάει μαύρα εις βάρος των ανθρώπων του τοπικού τύπου, καλείτε να μας πει δημόσια ποιος είναι ο τοπικός τύπος στη Γλυφάδα κι αν μέσα σε αυτούς είναι και η αφεντιά του.

Επισήμανση του ''Γ'', και αν δεν σας αρέσει η έμφαση στη σάτιρα μπορείτε να το παρακάμψετε: Για τον τσιριμπιμ τσιριμπομ ''φυτιλιάρη'', της επιθετικής - υβριστικής 'δημοσιογραφίας', ο οποίος παριστάνει ακόμα τον ''εκδότη'', ακολουθεί το βίντεο, θυμίζοντας ότι έπειτα από τις ύβρεις και τις συκοφαντίες τις οποίες διοχέτευε, όταν κλήθηκε να ορίσει μέρα και ώρα μπροστά στο δημαρχείο της Γλυφάδας ώστε να παρέχει και τα πειστήρια, ως γνωστή του τακτική αρνήθηκε.

Γεια σου ''μεγάλε'' της πλήρως αντιφατικής 'δημοσιογραφίας'...  Βγήκε καλό Χριστουγεννιάτικο μεροκάματο ; Δεδομένου ότι αναφέρεσαι στον Ζαχαριάδη, όσα αποκόμισες τα δήλωσες ;


Υ.Γ.: Στο τέλος της θητείας αυτής της διοικήσεως, πρέπει να δοθεί μια αιτιολόγηση τι εξυπηρετούσε ο ''φυτιλιάρης'',  πόσα χρήματα κόστισε στους συμπολίτες μας, και κυρίως σε ποιο καθεστώς. 

* Είναι πασιφανές ότι στο κείμενο κολακείας που γίνεται στον Μ. Κασσέρη παράλληλα υπάρχει ευθεία επίθεση σε αιρετούς. Επίθεση σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία δεν τα κατονομάζει, όμως, είναι σαφές ότι υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα. 

* O τοπικός τύπος υφίσταται ώστε να καταγγέλλει και να καθυβρίζει τους δημότες , η ώστε να ασκείται έλεγχος επί των πεπραγμένων των διοικούντων ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Άρχισαν τα ''γαλάζια'' μαχαιρώματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">